Slaaf Marc bij Mrs Domina Melissa TG..

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 20-02-18

Op een maandagavond in februari kwam slaaf Marc bij mij, Marc heeft mij een mail gestuurd met een verslag zoals hij de sessie beleeft heeft, ik moet zeggen, tot in de kleinste details klopt het.

Hierbij de inhoud van zijn mail;

Voor mij was het ruim 1,5 jaar geleden dat ik voor het laatst een sm sessie heb beleefd. Ik heb wel al langer sm ervaring, na de eerste interesses in eerste instantie vooral met commerciële meesteressen. In 2012 heb ik mijn vrouw over mijn gevoelens verteld en heb met haar voorzichtig de eerste stappen op dit terrein gezet. Alleen de overgave zoals bij een meesteres is voor mij moeilijk, waarschijnlijk omdat we elkaar al zolang en zo goed kennen.

In 2012 ben ik in contact gekomen met een trava Mrs uit Den Haag en daar heb ik tot 1,5 jaar geleden contact mee gehad.

Wat begon als een sm spel, werd uiteindelijk een spel waarin ik als cd-slet door haar en anderen werd gebruikt. Hoogtepunt was dat ik een keer een nacht ben gebruikt op een wap feestje van haar als cd slet. Naast stofzuigen en de  keuken schoonmaken, gekleed in heels, kousen en een lakjurkje, werd ik als cd slet door verschillende mannen gebruikt. Pijpen en geneukt worden. Heerlijk was dat. Daarom vind ik de combi van lust en pijn zo spannend. Misschien kunnen we in ons spel dat ook uitbouwen. Het gevoel van de eerste sessie was aan mijn kant ieder geval goed.

Ik voelde me in de ketting super geil en het voelde heerlijk om uw lichaam tegen me aan te voelen.

Maar hieronder mijn verslag van de avond. veel leesplezier.


Op een avond kreeg ik een leuk contact met Melissa op de chat van homochat. Helaas was ik die avond niet in de gelegenheid om langs te komen, maar  er ontstond wel een leuk contact via whatsapp. In dat contact vertelde ik dat ik onderdanige gevoelens had. Melissa verteld hierop dat zij als Meesteres ook slaven ontving en al gauw was een afspraak gemaakt voor een sessie. In de dagen voorafgaand aan d afspraak hadden we contact over mijn wensen en de do en don'ts. Dat gaf vertrouwen en voil spanning ging ik de afgesproken avond op pad.  Zoals afgesproken had ik poppers meegenomen om eventueel tijdens het spel te gebruiken.
Na telefonisch contact over de locatie, werd ik door Mrs. Melissa ontvangen. Zij was gekleed in hoge laarzen, een zwart leren jurkje en een rood verpleegster jasje. Haar imposante bosten kwamen in deze geile outfit goed uit. Bij de ontvangst  kreeg ik een drankje en na een kort kennismakingsgesprek mocht ik me uitkleden voor de sessie. Ik was hier best zenuwachting voor, ik heb eerder een trava Meesteres mogen dienen, maar de laatste keer was al weer ruim 1,5 jaar geleden. Maar de ontvangst door en het eerste contact met Mrs. Melissa gaf een goed gevoel.

Na me uitgekleed te hebben en me aangeboden te hebben kreeg ik een halsband om en werd ik meegenomen naar zolder voor het eerste deel van de sessie. Op de zolderkamer werden mijn polsen geboeid aan een stang. Mrs Melissa begon rustig mijn lichaam te bewerken met een strokenzweep. Door het beurtelings slaan en strelen  werd ik al snel opgewarmd. Dankzij dit en haar strelingen en spelen met mijn tepels en pik stond ik al gauw fier overeind. Ook het af en toe snuiven aan de poppers maakte dat ik al gauw geil zwevend in de kettingen hing. Ik voelde de hand van Mrs. Melissa over mijn billen gaan en haar vingers met glijmiddel mijn kutje bewerken. Even later voelde ik iets drukken tegen mijn kutje enn werd langzaam een but plug ingebracht. Omdat het voor mij een tijd geleden was dat ik op deze manier gebruikt was, was het even wennen, maar Mrs. Melissa liet mij langzaam wennen. Het gespeel met mijn kutje maakte me zo geil dat ik me uiteindelijk zelf over het dikke deel van de plug liet zakken.  Ik voelde me heerlijk gevuld en hangend in de ketting een heerlijk geil sletje worden. Maar dat was nog niet alles, want de plug was opblaasbaar en al gauw werd ik meer gevuld. Als verrassing bleek de plug ook nog te kunnen trillen en werd ik heerlijk verwend. Ook mijn tepels weren niet vergeten. Na het spelen met mijn tepels werden deze voorzien van een klem met een ketting. Toen mijn rug en billen ook nog werden bewerkt met de strokenzweep stond ik heerlijk geil te genieten. Mmmmm

Omdat il met mijn rug naar Mrs. Melissa stond kwamen de slagen heerlijk onverwacht, dan weer rechts, dan weer links, dan weer hard, dan weer zacht. Ook de slagen tussen mijn gespreide benen waren heerlijk wanneer de zweep mijn ballen en pik raakte. Ik had het gevoel dat ik stond te draaien van geiligheid.

Ook Mrs. Melissa had door dat ik stond te genieten en verplaatste haar aandacht naar mijn pik. Haar warme mond omvatte mijn pik en ik werd op een heerlijke manier afgezogen. Dit werd een heerlijk spel van pijniging en verwennen. Ik was blij dat ik stevig in de kettingen stond, want ik had het gevoel weg te kunnen zweven. Uiteindelijk kreeg ik toestemming en kwam ik in een heerlijke explosie klaar.

Mrs. Melissa gaf me even rust en verwijderde de but plug. Ik stond heerlijk te genieten in de kettingen.

Na enige tijd hoorde ik haar de kamer weer binnen komen. Ik kreeg nu een blinddoek voor. Altijd spannend, want dan ben je nog meer op je gevoel aangewezen en kan je strelingen en slaan nog intenser beleven. Haar strelende handen waren heerlijke en maakte me weer geil. Dankbaar vleide ik me lichaam tegen haar aan, verlangend naar haar contact. Ondertussen werd mijn kutje weer bewerkt, heerlijk volde dat. Ik voelde toen de strap-on  tegen mijn kutje duwen en langzaam begon Mrs. Melissa mij te neuken. Dat voelde heerlijk geil en het liefst had ik me als geil sletje aan de gelaarsde voeten van Mrs. Melissa aangeboden. Omdat Mrs. Melissa merkte dat het al enige tijd geleden voor mij was dat ik dit ondergaan had, deed ze rustig aan. Dit zouden we in een volgende sessie zeker verder uitbreiden.

Haar aandacht verplaatste zich weer naar de voorkant. De ketting aan de tepelklemmen werd vastgemaakt aan de stang waaraan mijn polsen vast zaten.  Dit maakte dat bij iedere beweging die ik maakte ik zelf aan de klemmen trok. Heerlijk voelde dat!. Ik voelde ook dat er wat om mijn pik werd gedaan, zonder te kunnen zien wat dat was. Maar daar kwam ik gauw achter. Ik voelde een zuiging aan mijn pik en voelde deze groeien. Mrs. Melissa had een vacuümpomp om mijn pik gedaan en was bezig deze flink op te pompen.  De spanning werd steeds groter en ik had het gevoel dat mijn pik tot enorme proporties was gegroeid. Op de foto's die Mrs. Melissa had gemaakt en die ik later kreeg was inderdaad te zien hoe enorm mijn pik was opgezwollen. Ik voelde de laars van Mrs Melissa tegen mijn pik en ballen en als een sletterige slaaf begon ik daar tegenop te rijden. Heerlijk voelde dat. Toen mijn pik volgens haar voldoende was opgepompt pakte Mrs. Melissa weer de zweep en begon mij weer heerlijk te bewerken. Met af een toe een snuif poppers zweefde ik regen tussen de zolderkamer en de Melkweg. Toen ik heerlijk bewerkt was, de striemen ik heb nog een aantal dagen trots mogen dragen, werd de vacuümpomp afgedaan en verlegde Mrs. Melissa haar aandacht weer naar mijn pik. Deze was door de pomp super gevoelig. Mrs. Melissa begon deze heerlijk te verwennen, te streken, trekken, mijn eikel bewerken en uiteindelijk weer haar warme mond.Ik stond te draaien van genot in de kettingen. Bij iedere draai trok ik zelf aan de ketting van de tepelklemmen . De combinatie van pijn en genot maakte me gek en voor de tweede keer deze avond mocht ik klaar komen. Aan de ene kant was er het verlangen klaar te komen, aan de andere kant het verlangen om zo lang mogelijk te genieten van deze behandeling. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar was tegen Mrs. Melissa  niet opgewassen. Met het gevoel alsof mijn orgasme iut het puntje van mijn tenen kwam, kwam ik voor de tweede keer deze avond heerlijk klaar . Mrs Melissa, nog excuses voor de vlekken op uw jurk.......

Nadat ik was losgemaakt mocht ik even rustig douchen. Even later zaten we in de kamer, waar we onder het genot van een drankje de foto's bekeken die Mrs. Melissa tijdens deze spannende sessie had gemaakt. Met de toezegging dat we zeker een nieuwe afspraak zouden maken ging ik getekend, maar zeer voldaan naar huis. Onderweg kon ik het niet laten om af en toe aan mijn nog steeds gevoelige tepels te zitten. Heerlijk.


met onderdanige groet

Marc




2865 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.