Massage 3

Zoals eerder verteld te hebben heb ik een lieve masseur ontmoet.


We zijn vrienden geworden en drinken gezellig koffie samen bij hem of bij mij met of zonder zijn man. Op een mooie zomeravond zit ik alleen en hij appt mij of ik gezellig wat kom drinken. Ik app dat ik op de fiets stap na het douchen en heb er zin in.

Ik douche me snel en spring op de fiets en ga naar hun toe. Ze zitten nog buiten onder een veranda en we kussen elkaar. Ze hebben een wijntje voor zich maar ik wil wel een biertje zeg ik vanwege het fietsen. We proosten en kletsen wat en we raken elkaar aan en strelen. 

Ik begin wel geil te worden tot zijn man zegt dat hij gaat slapen en ik kus hem en wens hem een fijne nacht. We zijn nog met ons tweeen en strelen elkaar. We kijken elkaar aan en hij kust mij. Het is de eerste keer kussen met een man voor mij en ik vind het geil. Ik maak tijdens het kussen zijn broek open en streel zijn lekkere pik en ballen. Hij doet bij mij hetzelfde terwijl we elkaar innig kussen en steeds geiler worden. Het duurt niet lang of we zitten naakt onder de veranda te kussen en te strelen. Ik ga voor hem zitten en neem zijn eikel in mijn mond en hij kreunt. Hij pakt mijn hoofd en duwt zijn pik diep in mijn mond. Ik geniet en wil zijn zaad in mijn keel. Ik haal zijn pik uit mijn mond en streel mijn eikel die nat is van het voorvocht. Mijn vingers zijn nat en ik maak zijn sterretje nat en begin hem te vingeren terwijl ik zijn pik weer in mijn mond neem.

Hij kreunt en wil mij  weer kussen en we tongen elkaar terwijl ik hem met twee vingers vingerde. Zijn pik is keihard en ik ga hem weer zuigen tot hij klaarkomt in mijn mond. Ik kan niet alles slikken en zijn zaad loopt over mijn kin heen. Als zijn pik leeg is pakt hij mijn hoofd en kust mij weer innig en hij likt zijn zaad van mijn kin en kust mij weer. Nu jij zegt hij en ik ga weer zitten en hij gaat mij pijpen en vingeren tot ik mijn zaad in zijn mond spuit en hij alles schoon likt en mij daarna kust. We proeven elkaars zaad en het is heerlijk. 

De volgende keer meer XXX

2614 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.