Baas (deel 1)

De afgelopen jaren genoten van verschillende verhalen, vooral op sub-dominant gebied, het viel mij vooral op dat deze verhalen veelal vanuit de sub is geschreven, Aangezien ik ook een fantasie heb hieronder mijn verhaal.....


Voor de zoveelste keer zit ik op een chatbox. Mijn standaard knip en plak profiel erop gezet. Ik ben een 40-er die naast zijn eigen relatie een slaaf/onderdaan wil hebben, die ik regelmatig kan bezoeken en kan domineren en commanderen. In het verleden ook gelukt en toen 3 prachtige jaren gehad. Tot hij ging emigreren. Met dit in mijn achterhoofd op een koude dag toch maar weer eens een poging wagen en ping! de eerste meld zich met een onschuldige groet. ik groet onschuldig doch dwingend terug. Hij wil weten of ik een grote heb. Ik haak alweer af.... voor mij is een relatie tussen een sub en dominant meer dan seks alleen en zeker het formaat doet niet ter zake. Ik ben zeker niet onzeker over mijn formaat gewoon gemiddeld Nederlands, maar hier wordt gedaan alsof iedereen boven de 21 cm zit. ping! de volgende met een onzekere maar gedreven goedemorgen Baas. Ik wens hem hetzelfde en klik meteen op zijn profiel.... leeg! hij geeft aan dat hij interesse heeft, maar nog nooit wat geprobeerd heeft en ook niet weet of hij echt durft. maar hij heeft er wel over gefantaseerd. Ik vraag sociaal wenselijk terug wat zijn fantasieën zijn en waarom hij dit in het "echt" wil proberen? Zijn fantasieën zijn een man pijpen en geneukt worden. Ik meld dat dit met elke man in de buurt kan, waarom wil je een dominante man die voor jou gaat bepalen, een man die meer wil dan seks alleen? Het blijft een lange tijd stil op deze vragen.... ondertussen al de volgende ping gehad van een man die al eerder een dominant had gehad en het nu erg mist, maar ook een eigen relatie heeft en dit buiten haar om wil doen. ik vraag naar zijn ervaringen en check ik zijn profiel pagina. Kort daarop krijg ik antwoord dat hij dagelijks leiding geeft aan een bedrijf en het heerlijk vind om gedomineerd te worden, even niet na te denken maar dat er voor hem wordt bepaald. Mijn hart maakt een klein sprongetje en mijn boxer wordt gevuld. Ik denk rustig blijven, wat is het addertje onder het gras.... ik vraag om zijn stats en eventueel een keuringsfoto te sturen. Ik krijg een mooi rijtje met cijfers, en vraag waar zijn bedrijf staat en wat voor bedrijf het is. Het blijkt een groothandel te zijn en nog geen 20 minuten fietsen van mijn huis. Ik stel voor dat ik ik zo aankom waaien om een kop koffie te drinken en op het moment dat ik verzenden heb geklikt vrees ik dat ik te snel ga. Ik krijg antwoord dat hij om 14.00 uur geen afspraken meer heeft staan. Blok je agenda voor 14.00 - 16.00 uur en zorg ervoor dat we niet gestoord worden op je kantoor is mijn antwoord. Ik geef hem mijn KIK gebruikersnaam en wil dat hij via deze weg gaat communiceren met mij en via deze weg het adres geeft. ik sluit de chat af en stap vrolijk en zenuwachtig onder de douche. Als ik onder de douche vandaan kom check ik mij KIK en zie dat hij een adres heeft gestuurd. 

Ik kom aan bij het bedrijf op een industrieterrein en meld me bij de receptie, ik stel mezelf voor als meneer Baas. met verhoogde hartslag wacht ik tot ik word opgehaald door de man van een mooi rijtje cijfers. Hij vraagt of hij me voor mag gaan en ik wenk dat het prima is. We komen aan in zijn kantoor met een groot raam over de velden en de rest van het industrieterrein en aan de binnenkant een raam met luxaflex die al dicht zitten. Ik sluit de deur achter ons en hij staat een beetje zenuwachtig om zich heen te kijken. Ik eis een kopje koffie, zwart niet te sterk, niet te slap. Hij loopt naar zijn telefoon om de receptie te bellen en ik gebaar neenee, jij gaat voor mij een kopje koffie halen en neem zelf ook als je dat wil..... hij loopt de kamer uit en ik laat de kamer en zijn omgeving op mij inwerken..... 

Hij komt terug met 2 koppen koffie en zet deze op zijn bureau. hij blijft een beetje onwennig staan en ik ga zitten op zijn bureau stoel en geniet van zijn onwennigheid, hij kijkt veel naar beneden en als hij omhoog wil kijken zeg ik alleen euh... en zijn hoofd gaat meteen weer richting de grond. Na een paar minuten geef ik aan dat hij mag gaan zitten en genieten van zijn koffie. ik wil een gesprek tussen 2 mensen, maar vergeet niet wie er boven jou staat.... geniet ervan voor je het weet is deze luxe weer over!

We kletsen wat, ik stel vragen, hij stelt vragen en we keuvelen verder.... tot ik het zat ben en aangeef dat hij midden in de kamer moet gaan staan. De spanning is meteen weer terug in de kamer en hij staat onwennig in het midden van de kamer. Ik loop rondjes om hem heen en met mijn linker wijsvinger zet ik zijn kin tegen zijn borst, zijn handen zet ik achter zijn rug die hij meteen laat zaken richting zijn billen, ik duw de handen weer omhoog en geef aan dat handen op je rug ook handen op je rug is en niet op je kont. Je kont moet altijd beschikbaar zijn voor deze Baas. Ja Baas is zijn antwoord. Ik schoffel tussen zijn benen zodat zijn voeten iets breder staan dan zijn eigen heupen en geef aan dat dit basishouding 1 is die hij niet meer mag vergeten. Kin op borst, handen gevouwen op je rug en je voeten breder dan je eigen heupen. Kan deze slaaf dit onthouden? Ja Baas is zijn antwoord. Ik ga verder met mijn rondje om hem heen lopen en doe zijn stropdas af, deze doe ik als een soort blinddoek voor zijn ogen en ga zitten om van deze slaaf te genieten en drink ik de rest van mijn koffie op..... 

Ik hoor zijn hoge hartslag, zijn zware ademhaling en zijn ongemakkelijkheid in houding. Ik sta weer op zet de koffiekop met een flinke klap op tafel en zie zijn schrikreactie. Ik grijp hem stevig bij zijn ballen en knijp er langzaam naar steeds harder in en fluister in zijn oor..... wil je dit avontuur op regelmatige basis aangaan of zeg je bedankt en tot ziens? je heb nu nog de keuze, straks niet meer...... Hij geeft aan dat dit is waar hij op gehoopt had en ik laat langzaam zijn ballen los en ik hoor een zucht van verlichting. Ik loop verder om hem heen streel zijn tepels, ga met mijn vingers langs zijn billen en langzaam kom ik bij die half harde slavenpik van hem. 

Ik doe die stopdas af en geef aan dat hij zijn overhemd, schoenen, sokken, t shirt en broek uit mag doen en zijn stropdas weer om.... vol spanning wacht ik op wat voor ondergoed hij aan heeft... hij gaat snel aan de slag met dat wat ik van hem vraag. Daar staat hij in basishouding 1 met een zwarte boxershort en zijn stropdas om. Ik geef aan dat ik mannen op deze wijze het liefst zie. Onderdanig en toch goed gekleed voor de Baas. Ik geef hem wel opdracht om vanaf nu bij onze sessies witte strakke boxershorts te dragen en altijd in combi met een stropdas. Kniel! handen op de rug, rechte rug en kin naar beneden en we hebben basishouding 2. Ik ga in zijn stoel zitten en geef aan dat hij naar me toe mag kruipen onder het bureau door en alleen met zijn gezicht in mijn kruis mag komen. Ik geef hem de vrijheid om mijn riem los te maken, mijn broek te laten zakken en met mijn lul te spelen zolang hij maar in mijn boxer blijft. Ja Baas en heeft heeft het allemaal sneller voor elkaar dan ik dacht. hij is met zijn tong druk bezig met mijn lul en ik duw hem weg....... ik ga opstaan en doe mijn broek omhoog en riem vast..... ik commandeer hem op zijn stoel te gaan zitten en speel met zijn harde slavenlul.... mijn hand gaat in zijn boxer en ik voel voorvocht. ik haal mijn hand uit zijn boxer en dwing hem om mijn vingers schoon te likken. 

Als mijn vingers schoon zijn geef ik aan dat hij notulen mag maken op de PC. Vanaf nu ga jij als slaaf elke keer dat je gaat plassen een foto maken van jezelf in de wc en stuur je deze meteen naar mij toe via KIK, daarnaast wens je je Baas elke morgen een goedemorgen op ludieke wijze via KIK en elke avond welterusten via KIK, je draagt alleen nog witte boxershorts tijdens onze ontmoetingen, je maakt een slavencontract waarin staat dat je van mij bent tijdens de sessies en via KIK om controle op je te houden. Dit alles doe je voor vandaag 17.00 uur en stuur je ondergetekend naar mijn mailadres. Zo laat je zien dat je een vervolg wil en als ik dit niet ontvang voor 17.00 uur heb ik het heel leuk gehad en blijft het hierbij. 

Ik trek mijn jas aan en verlaat het pand, stap op de fiets en wil zo snel mogelijk naar huis om te kijken of hij me gaat mailen.....

Mocht je dit een interessante start vinden van meerdere delen of wil je zelf dit een keer meemaken of herken je jezelf als sub in dit verhaal, schroom niet om contact met me te zoeken. 
(wordt vervolgd.....)

Baas.

3706 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.