Baas (deel 2)

Vervolg van Baas deel 1...

Ik kom thuis en zet mijn fiets weg, Ik loop naar mijn pc en zet deze aan, open mijn mailprogramma en zie 3 nieuwe mails en inderdaad een mail van hem. Een excuus mail dat het voor 17.00 uur niet gaat lukken om een contract te maken, maar hij vond het erg spannend en wil graag verder met mij als zijn Baas. Ik open mijn kik en zie dat ik ook daar een een berichtje heb gemist. Daar staat hij dan op een foto in een toilet te plassen en voor het eerst zie ik werkelijk goed zijn slavenlul. Hij heeft dit in ieder geval goed begrepen. Ik besluit om een mail terug te sturen waarin ik laat blijken dat ik niet gediend ben van een excuus, dat ik hem een straf ga opleggen en dat er pas vervolg contact is als het concept contract via mail gestuurd is. De kik opdrachten blijven staan, Baas wil in het hoofd van slaaf komen. 

Op dezelfde avond krijg ik nog mail en heb ik ondertussen 2 plasfoto's ontvangen van deze slaaf. Slaaf heeft zijn huiswerk gedaan en een internet slavenlijst meegestuurd met een concept contract. Ik lees deze lijst erg aandachtig door om te kijken wat slaaf prettig vind en wat minder en wat voor deze slaaf een no-go is.  Ik krijg vele ideeën en zie mogelijkheden door de lijst die hij heeft meegestuurd, ik stuur een berichtje via kik dat ik alle spullen heb ontvangen en dat ik hem aanstaande woensdag wil zien om 14.00 uur om koffie te drinken bij van der valk. In de dagen die voorbij gaan krijg ik elke morgen een foto vanuit zijn bed met een goedemorgen Baas, gemiddeld 5 plasfoto's per dag en elke avond rond elf uur een welterusten video van deze slaaf. 

Om kwart voor twee zit ik aan een bak koffie in van der valk en net voor 2 uur komt hij aanlopen, strak in pak, ik merk dat ik daar heel gelukkig van word. Hij gaat tegenover me zitten en ik geef aan of hij mocht gaan zitten, hij staat meteen weer op en de spanning is terug. Beteuterd staat hij en wacht hij op een signaal van mij uit wanneer hij mag gaan zitten. Ik merk dat er mensen om ons heem gaan kijken en laat hem zitten, ik geef hem mijn hand op zo'n wijze dat hij niet anders kan dan deze te kussen en hij geeft snel maar ongemakkelijk een handkus. Ik vraag of hij op zijn gemak is. Hij wordt gered door de bel als de serveerster langskomt, ik bestel nog een bak koffie en geef aan dat hij ook wat mag bestellen. We praten wat op gelijke voet en op een gegeven moment geef ik aan dat hij naar het toilet mag lopen, een hokje kan uitkiezen en zijn broek op zijn enkels kan laten vallen, wacht tot ik kom!

Na een minuut of 2 loop ik langzaam richting het toilet en kijk in welk hokje mijn slaaf klaar staat, ik doe de 2de deur open en daar staat hij met zijn broek op zijn enkels, zijn kin naar beneden en de handen op zijn rug en zijn voeten iets breder dan zijn eigen heupen. De eerste check die ik doe is of hij een witte strakke boxershort aan heeft en dit is gelukt. Ik doe de deur van het hokje dicht en opsloot en fluister in zijn oor dat ik geen geluid wil horen! Ik voel ondertussen met mijn vingers dat hij een stijve slavenlul heeft. Ik speel stevig met zijn lul en met mijn andere hand ga ik onder zijn overhemd om de weg naar zijn tepels te vinden. Ik til zijn shirt omhoog en kus zijn rechtertepel en ik kan het niet laten om er af en toe zachtjes erin te bijten, ik voel dat hij schrikt en een kreun wordt onderdrukt, ik hoor deze kreun en knijp stevig in zijn lul als signaal dat hij geen geluid mag maken. Ik ga met mijn tong naar zijn andere tepel en speel met deze zowel met tong als met mijn tanden, hij blijft angstvallig stil maar ademt wel heel zwaar. Met een ommezwaai draai ik hem om en hij is met zijn gezicht tegen de muur gekleefd, ik rij met mijn stijve lul tegen hem op. mijn beide handen spelen ondertussen weer met zijn tepels en ik lik aan zijn oor. Hij komt los en wordt week in mijn handen. Ik denk bij mezelf toch handig die slavenlijst die ik heb gelezen. Ik doe een stapje naar achteren, draai hem weer om en trek hem met zijn stopdas naar beneden zodat hij met zijn hoofd op kruishoogte zit. ik haal mijn lul uit mijn broek en speel met mijn eigen lul, ik fluister, wil je wel met hem spelen? Ja Baas is zacht maar onzeker zijn antwoord. Alleen met je tong en je mond mag je spelen is mijn antwoord. Op het moment dat hij zijn tong uitsteekt horen we iemand het toilet inlopen. Ik sta stijf van schrik in het hokje en doe uit automatisme mijn hand voor zijn mond. We horen het gekletter van plassen tegen het porselein van het urinoir en even later de kraan, waarschijnlijk van het handen wassen. De deur gaat weer open en ik steek op dat moment in 1 keer mijn lul in zijn mond. Ik neuk mijn slaaf in zijn slavenbek. snel, langzaam, kort en lange stoten en hou stevig zijn achterhoofd vast zodat hij niet kan ontsnappen. Ik hoor hem af en toe kokhalzen, maar het gaat steeds beter, terwijl het kwijl langs zijn slavenbek loopt. Ik voel dat ik bijna klaar kom en haal mijn lul uit zijn mond. Ik zeg dat hij de beloning pas krijgt als hij het verdient. Ik geef aan dat ik als eerste het toilet verlaat en dat hij als hij de deur heeft gehoord 2 minuten later er achteraan mag komen. Ondertussen leg ik mijn lul terug in mijn broek en laat hem zichzelf ook fatsoeneren. Ik loop als eerste naar buiten, was mijn handen en verlaat het toilet. Ik ga weer zitten waar onze lege koffie kopjes staat en wacht op mijn slaaf.

Als hij terug komt blijft hij bij het tafeltje staan tot ik wenk dat hij mag gaan zitten. Hij leert snel. Ik vraag of hij ook ondertussen geplast heeft en hij geeft aan dat hij dit inderdaad heeft gedaan. Ik open demonstratief mijn telefoon en kijk op kik of er bewijs van is en ik zie hem rood worden. Ik pak een plug uit mijn tas en meld dat hij deze op het toilet in mag doen, daar bewijs van moet sturen en dan hier weer mag komen zitten. Ondertussen zal ik voor mij een kop koffie bestellen en voor jou een glaasje water. Hij staat op en loopt in 1 snel draf richting de toiletten waar hij net vandaan kwam. Na een minuut of 3 krijg ik een berichte met 3 foto's van het inbrengen van zijn plug. Na een minuut of 5 komt hij terug en op mijn teken gaat hij iets ongemakkelijk zitten. Ik vraag of het lekker zit? Ja Baas was zijn antwoord. Ik geef hem de opdracht dat als hij in de ochtend op werk aankomt hij deze plug in moet doen en als hij naar huis gaat pas weer uit mag doen, elke werkdag weer. Ook vertel ik hem dat ik een app heb waarmee ik de plug kan laten trillen, dit is voor hem een signaal dat hij op zijn kik moet kijken. We drinken ons drinken op en ik geef aan dat hij  aanstaande vrijdag over moet werken en dat ik rond 17.00 uur bij hem op kantoor ben. Tot die tijd blijft de plas opdracht, de goedemorgen- en welterusten opdracht en de plug opdracht doorlopen... ik sta op en fluister dat hij over 5 minuten mag vertrekken. Ik loop via de kassa, betaal de koffie en water en loop richting mijn auto.

Mocht je dit een interessant vervolgdeel vinden of wil je zelf dit een keer meemaken of herken je jezelf als sub in dit verhaal, schroom niet om contact met me te zoeken. 
(wordt vervolgd.....)

Baas.

2266 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.