Onverwachte kennismaking. 1

Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken. Had helemaal geen interesse in mannen maar nu! Ik was op fietsvakantie toen ik hem tegen kwam. Tien jaar jonger en strak in het lijf. Mooie kerel dus. We reden samen al een paar dagen op en sliepen iedere keer op de camping. Maar vandaag trok het avontuur. Langs de kust was ruimte zat om wild te kamperen. Dus na wat inkopen gedaan te hebben gingen we op zoek naar een stille plek. Die vonden we redelijk ver van de doorgaande weg in een duinpan. Uit het zicht en vlak bij de zee. Het was een warme dag en tijd voor een frisse duik. Ver van de bewoonde wereld werd dat dus naakt zwemmen. Heerlijk om al het zweet van de dag af te spoelen. Stiekem keek ik toch naar het afgetrainde lichaam van Timo. En ja, mannen eigen toch even naar z'n 'gereedschap'.  Hij was goed bedeeld maar verder had ik daar geen erotische gedachten bij, nog niet. We liepen weer terug naar de fietsen en gingen de tenten opzetten. Zonder erg liepen we dus naakt door ons duinpannetje. Op eens zei hij dat dit wel een mooi plekje was voor spannende spelletjes. Dat vond ik ook en zei; een lekker wijf erbij. Maar het bleef stil van zijn kant. Ik keek hem aan en zag dat zijn penis al flink gezwollen was. Hij vertelde dat hij daar geen vrouw voor nodig had. Daar keek ik even vreemd van op. Ik zei; daar heb ik geen ervaring mee. Want ik begreep wel wat hij bedoelde. Hij ging op zijn handdoek zitten en speelde wat met z'n pik en ballen. Vind je het vreemd; vroeg hij.

Ja dat wel, had weleens iemand op een parkeerplaats tussen de bosjes zich zien af trekken. Maar zo dicht bij nog nooit. Ik had al een paar weken geen sex meer gehad maar dit wond me toch stiekem wel op. Zijn pik was nu hard en stond fier overeind. En bij mij begon er ook al een redelijke erectie te ontstaan. Hij stond op en kwam naast in het zand zitten en pakte voorzichtig m'n pik vast en trok er een paar keer aan. Ik wist even niet wat ik er mee moest. Wilde ik dit wel? En aan de andere kant hunkerde mijn lijf naar sex. Voorzichtig begon hij me af te trekken en met z'n andere hand speelde hij met m'n ballen. Ik liet me achterover zakken in het zand en genoot eigenlijk wel van wat er met me gebeurde. Heerlijk hoe hij met lange halen me aftrok. Ik wist eigenlijk niet of ik hem nou ook wilde af trekken. Maar daar kreeg ik snel antwoord op. Hij draaide zich om en zo stond zijn fiere staaf ineens op oog hoogte voor me te dansen. Voorzichtig pakte ik zijn pik en betaste die, voelde hoe hard hij was en begon hem af te trekken. Langzaam voelde ik de spanning in m'n ballen groeien en werd ik zo verschrikkelijk geil van dit spelletje. Ineens draai hij nog verder naar me toe en voelde ik z'n lippen om m'n eikel glijden. Dit was ff te veel voor me en duwde hem aan de kant terwijl ik als een wilde klaar kwam. Dikke klodders vlogen in het rond en zaten op zijn gezicht en borst.

Sorry zei ik, ik kon het niet meer tegen houden en was bang dat ik in je mond zou klaar komen. Is niet erg, vond je het lekker zei hij. Ja dat vond ik wel. Ik lag op m'n rug uit te puffen van de heerlijkheid die me overkomen was. Hij trok zichzelf langzaam af en kwam ook klaar. Ik zei sorry dat ik jou vergeet, dit is echt de eerste keer met en man. Geeft niet zei hij de avond is nog lang. 

3319 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.