Onverwachte kennismaking. 2

Ik was even lekker weg gedommeld, moe maar voldaan. Toen ik rond keek zat Timo rustig voor z'n tentje. Zo ben je er weer? Hoe vond je het? Tja, ik was totaal overrompeld dat me dit overkwam. Was wel eens nieuwsgierig geweest naar hoe het zou zijn. Maar nu overkwam het me onverwachts. Ik was al lang niet meer zo opgewonden geweest. En het liet me ook niet echt los. Had stiekem een beetje liggen dromen van wat er zou gebeuren na de uitspraak de avond is nog lang. En daar zat hij dan, nog steeds naakt, rustig een shagje te roken. Het relaxte van hem maakte me weer nieuwsgierig. Het was een mooie ervaring zei ik. Maar weet niet hoe nu verder. Heb een beetje het gevoel je te kort gedaan te hebben door je niet klaar te laten komen. Hij nam een diepe haal van z'n shagje en zei die kans krijg je nog wel. Er ging een apart gevoel door me heen en ik voelde m'n pik langzaam stijver worden. Weer kwam hij naar me toe kruipen en voor me zitten. We gaan je lichaam eens voorzichtig ontdekken. En zo zaten we in kleermakerszit tegen over elkaar. Hij pakte m'n pik en lag m'n ballen ik z'n andere hand en begon weer langzaam te masseren. 


Heb je weleens een blowjob gehad vroeg hij. Ja, van een vrouw, maar nog nooit van een man. Zou je zelf een man een blowjob willen geven. Dat wist ik niet echt. Nog nooit gedaan en geen idee of ik dat zou kunnen. Vind je strelen lekker vroeg hij. Ja, wat je nu doet vind ik echt goddelijk en als ze over m'n tepels wrijven raak ik ook wel opgewonden. Inmiddels had hij mijn hand ook op zijn pik gelegen en zat ik met een heerlijk harde pik te spelen. Hoe kon ik zo rap om zijn en geil worden van wat me nu overkwam. Ik leek wel een maagd die ingewijd werd in het heerlijke spel. Langzaam kwam hij voorover en kuste me vol op de mond. Het vreemde was dat ik het eigenlijk gewoon beantwoorde. En voor ik er erg in had zaten we te tongen als twee verliefde pubbers. Dronken van het geile gevoel rolde we op en begonnen elkaar verder te betasten. Z'n hand gleed over m'n buik en zocht m'n tepels waar hij zachtjes in kneep. Ik was nog helemaal geobsedeerd van zijn heerlijke stijve pik. Een stevig 18 to 20 cm denk ik. Zijn handen zochten een weg tussen m'n benen en ik voelde een vinger door m'n bilnaad glijden. Dat was een geil ervaring die niet aan zag komen. Voorzichtig lag ik m'n hand op zijn stevige billen en streelde ze zacht. Ineens kwam hij overeind en draaide zo dat we makkelijker toegang hadden tot die heerlijkheden. Plots voelde ik zijn warme mond rond m'n pik sluiten en soppend begon hij te zuigen. Ik kon dit keer niet achte blijven en nam zijn pik in m'n mond. Het proefde niet vreemd toen een druppel voorvocht door m'n mond rolden. Ik voelde hoe hij met m'n eikel speelde en met z'n tong rondjes draaide en met het toompje speelde. Ik deed m'n best om de kenner te imiteren. Voelde zijn vinger door m'n bilnaad woelen en langzaam m'n ster bewerken. Ik genoot, opende m'n benen zodat hij er beter bij kon.

Hij lag in middels boven op me en bewoog heel langzaam z'n heerlijke pik in m'n mond. Hij drukte zacht tegen m'n sterretje en zoog heerlijk langzaam. Ik voelde weer dat gods zallig gevoel in me op borrelen. Ik voelde ook bij hem de spanning in zijn pik oplopen. M'n orgasme zat weer heel dichtbij en ik begon hem een beetje weg te duwen, bang dat in zijn mond zou klaarkomen. En tegelijkertijd maakte die gedachte me nog geiler. Ik stootte fel omhoog om m'n hoogtepunt aan te kondigen. Maar Timo begon alleen maar harder te zuigen. Zijn pik stond inmiddels ook wel op ontploffen voelde ik wel. Toen kon ik het niet meer houden en m'n zaad kletste zijn keelgat in. Fluim na fluim voelde ik uit m'n ballen omhoog vliegen. En toen werd mijn mond helemaal vol gepompt met zijn warme zaad. Een vreemde smaak nam bezit van m'n papillen en wist niet echt of ik te wel door wilde slikken. Timo zoog mijn pik echt helemaal leeg en slikte het warme zaad gretig door. Ik waagde het er op en slikte wat zaad door. En gelijk werd dat door de vlolgende lozing weer aangevuld en moest ik wel door slikken. Wat een lading wist niet dat een man zoveel kon produceren. Langzaam trok hij z'n slap worden de pik uit m'n mond. Ik was gewend geraakt aan de smaak en likte alles gretig van zijn nog boven me hangende pik af. Dit smaakte naar meer...............  

1982 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.