Baas (deel 3)

Vervolg van Baas (deel 2)...

De hele week krijg ik braaf verschillende filmpjes en foto's van mijn slaaf, ik begin als zijn Baas al prima in zijn hoofd te komen. Vandaag bedenk ik me dat hij elke ochtend op zijn werk een plug moet indoen die ik vanaf een app kan laten trillen. Ik stuur een berichtje naar hem dat ik een extra opdracht voor hem heb, ik wil dat hij voor aanstaande vrijdagavond in ieder geval zorgt voor condooms, glijmiddel, rubberhandschoenen en dildo's in 3 verschillende maten. Ik swipe op mijn telefoon naar de app en zet deze op trillen net zo lang als ik kan zien dat hij mijn berichtje heeft gelezen. Niet lang daarna zie ik 2 vinkjes en krijg ik het antwoord dat het goed komt. Ik zet de trilfunctie weer uit. De rest van de dag duurt lang en ik merk dat ik geil wordt, morgen is het pas vrijdag en zie ik mijn slaaf weer, ik besluit om rond half vijf nog een app te sturen met de opdracht dat hij een filmpje van precies 120 seconden moet maken waarin ik een onderdanige slaaf zie die zijn Baas vereert door klaar te komen. Ik zet de app nog een keer aan op tril en wacht tot hij het heeft gelezen voordat ik deze uitzet. 

Na ongeveer een half uur krijg ik op de app een filmpje van precies 120 seconden, ik klik op play en ik zie mijn slaaf vanaf zijn billen gezien waarbij  hij zijn strakke witte boxer naar beneden doet, ik de ronde billen met plug zie en zich omdraait om zijn slavenlul in volle sterkte te tonen. Ik hoor hem zeggen dat hij niet kan wachten tot morgenavond 17.00 uur en dat hij dolgelukkig is dat hij voor mij klaar mag komen, met slechts een paar halen komt hij in zijn hand al klaar, hij laat zijn zaad goed in beeld zien en likt het op van zijn hand, nog snel bedankt hij mij voor deze opdracht en zijn de 120 seconden voorbij. Mijn eigen boxer is goed gevuld en ik loop richting de badkamer om te gaan douchen...

Ik stuur mijn slaaf een app dat ik er over 20 minuten ben en zet zijn plug op trillen met als timer 4 minuten. Ik zet mijn fiets tegen het hek en loop naar binnen, ik zie dat het al helemaal donker is in het gebouw en de receptie al weg is. Ik ken de weg en loop naar boven en zie licht in het kantoor door de semi dichte luxaflex heen. Ik zwaai de deur open en tot mijn grote verassing zit mijn slaaf midden in zijn kantoor in een witte boxershort en stropdas op zijn knieën, met rechte rug, handen op zijn rug en kin op de borst. Ik loop om hem heen en na 2 rondjes sta ik voor hem en laat hem mijn schoenen en sokken uitdoen. Hij gaat druk aan de slag en hij zet netjes mijn schoenen aan de kant, vouwt mijn sokken op en legt deze op mijn schoenen, als hij klaar is gaat hij weer in houding op zijn knieën zitten. ik plof op een stoel met mijn benen over elkaar waardoor mijn linkervoet bungelt in de lucht. Ik geef de opdracht om mijn voet te eren, aanbidden met handen, mond en tong! Hij kruipt naar voren en begint mijn voet te kussen, af en toe likt hij met zijn tong tussen mijn tenen, ik voel de kriebel die dit geeft en dat heeft hij ook door, hij doet dit dus steeds vaker. Hoe langer hij bezig is hoe losser hij komt en met zijn tong maakt hij lange halen over mijn voetzool en neemt hij mijn tenen in zijn mond om op te sabbelen en ik ben alleen maar aan het genieten, van het gevoel maar ook van de slaaf die aan mijn voeten zit letterlijk en figuurlijk. 

Na een minuut of 20 duw ik hem een stukje terug en hij gaat meteen in houding, ik wil dat hij een dildo uitkiest die hij klaar heeft liggen en hij kiest de middelgrote, ik doe een rubberhandschoen aan en geef hem het commando om met zijn hoofd op de grond te liggen, kont omhoog en met handen zijn anus te kopen, hij fluistert alstublieft mijn Baas hier bied ik u mijn kut aan. Ik geef hem een harde tik op zijn reet, laat hem opstaan terwijl ik hem omhoog trek aan zijn stropdas, pak hem bij zijn kloten en tik 5x keihard op zijn hard geworden lul. Ik ga met mijn hoofd naar zijn oor en fluister, dat als ik een kut wil dan had ik wel een vrouw genomen, deze slaaf heeft het nooit meer over een kut, maar over een slavenkont, neukgat of anus. Hij knikt en roept ook uit pijn Ja Baas! ik laat langzaam los en duw hem naar beneden en wil dat hij zijn kont aan zijn baas presenteert. Ik doe ondertussen glijmiddel op mijn vingers, haal de plug die slaaf nog in heeft eruit en ram meteen 2 vingers in zijn kont, dat gaat zeer gemakkelijk dus het worden er al snel 3 en daarna 4... Ik vingerneuk mijn slaaf en ik geniet ervan, mijn slaaf geniet er ook van. Ik stop de middelgrote dildo in zijn neukgat en geef opdracht om deze in te houden zolang ik het wil... Ik geef hem de keuze wil je geneukt worden of zelf klaarkomen? 

Hij kiest ervoor om geneukt te worden, dus ik laat hem mijn riem losmaken, ik doe zelf mijn broek uit en laat hem mij pijpen, hij gaat gulzig aan de slag met mijn lul en zorgt ervoor dat hij goed nat word, ik pak een condoom, haal deze uit de verpakking en duw de condoom in de mond van de slaaf, ik geef hem de opdracht zorg dat deze condoom om mijn lul komt en je mag alleen je mond gebruiken. Met veel gehannes en dappere pogingen wil het slaaf niet lukken en ik laat hem na 5 minuten zijn handen gebruiken, zodra het condoom goed zit, duw ik hem met zijn borst op het bureau, spreid zijn benen, haal de half uithangende dildo uit zijn reet en ram in 1x mijn lul in zijn kont, ik pak hem met èèn hand bij de schouder en met de andere hand trek ik zijn hoofd naar achteren door aan zijn haar te trekken en ik merk dat ik steeds sneller mijn slaaf aan het neuken ben en sneller klaarkom dan ik zou willen, vlak voordat ik klaarkom, haal ik mijn lul uit zijn reet, dwing hem via zijn stropdas op de grond zodat hij met zijn hoofd op kruishoogte is,  ik steek mijn lul in zijn mond en meld dat hij zichzelf mag aftrekken tot ik klaar ben gekomen. Het duurde niet lang of de gulzigheid van een lul in zijn mond is sterker dan zelf klaarkomen en spuit ik stralen in zijn slavenbek, ik zie dat hij doorgaat met zichzelf aftrekken en ik tik hem op zijn hoofd, hij laat meteen zijn lul los en maakt mijn lul grondig schoon. Ik laat hem midden in de kamer zitten in een basishouding en kleed mezelf aan, ik geef aan dat ik van slaaf een video verwacht met hoe slaaf het heeft ervaren voordat hij naar huis mag gaan.  Ik laat mijn slaaf achter op zijn kantoor, stap uit het pand, steek een sigaret op en haal mijn fiets van het slot..... Ik heb nu al een mooi idee voor de volgende keer....

Mocht je dit een interessant vervolgdeel vinden of wil je zelf dit een keer meemaken of herken je jezelf als sub in dit verhaal, schroom niet om contact met me te zoeken. 
(wordt vervolgd.....)

Baas.

2287 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.