Onverwachte ontmoeting 3.

We waren alweer een paar dagen onderweg en hadden regelmatig van elkaars lichamen genoten. We waren inmiddels gearriveerd bij vrienden van Timo. Ze hadden een mooi vrijstaand huis aan de rand van een bos. Timo had me verteld over de mannen die al jaren samen woonden en die Timo uitnodigde toen hij op zoek was naar een slaapplaats. Hij had heerlijke momenten met hun meegemaakt vertelde hij maar liet niet veel los over wat hij beleefd had. Na heerlijk gedoucht te hebben konden we aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Echte levens genieters waren het goed eten en lekkere wijn en goed gezelschap. Timo begon hun te vertellen hoe we elkaar ontmoet hadden en wat er toen gebeurt was. Ik voelde me wat ongemakkelijk ermee. Maar het wond me ook wel weer op. Na het eten gingen we naar een mooie ruimte met een mega tv-scherm en heerlijke stoelen en banken. Er wat nog wat ingeschonken en de tv ging aan. Maar er was niets interessants zeiden de mannen en er werd wat gerommeld met afstand bedieningen. In eens was het beeld gevuld met mooie naakte mannen. En toen ik nog eens goed keek herkende ik de twee die met ons in de kamer zaten. Ze waren elkaar heerlijk aan het verwennen. Ze droegen allebei een fraaie metalen cockring die hun pikken nog groter leken. Het viel me op dat het camerawerk door iemand anders gedaan moest zijn en al snel kwam ik er achter dat er meerdere mannen aanwezig waren. Er waren allerlei geile taferelen te zien die m’n pik lieten groeien. Nou was Timo de eerste man waar ik sex mee had maar had gelijk t gevoel dat dat niet lang zo zou blijven. Één van de mannen was naast Timo gaan zitten en ze begonnen elkaar te tongen. De andere man schoof naast me op de bank en ging met z’n hand onder m’n T-shirt op zoek naar m’n tepels. We zoende elkaar en al snel rolde m’n ballen door kundige handen. We kleden ons allemaal uit en gingen op het kleed midden in de kamer liggen. Beide heren waren goed bedeeld en droegen een mooie cockring. Het maakte me nieuwsgierig en ik ging op ontdekkings reis. Mooie geschoren ballen en een harde pik.

Het maakte me bloed geil. Ik nam de pik in m’n mond en begon te pijpen en te likken. Ik voelde allerlei handen over m’n lijf glijden en alles werd gekeurd en bevoeld. We rolde onder en over elkaar heen. Ik zag op t tv-scherm dat één van de heren daar werd vast gestrapt in een soort frame verschillende mannen stonden er omheen en betaste de gebonden man. Ik herkende één van onze gast heren die daar vast gebonden zat.  Hij kreeg verschillende pikken aangeboden die hij gulzig pijpte. Het was zo geil om te zien. Had zoiets nog nooit gezien laat staan beleefd. Het was me niet opgevallen dat Timo en de andere man verdwenen waren. Maar ik had genoeg te beleven en wilde m’n ogen eigenlijk niet van het scherm halen. Er werd gespeeld met de anus van de gebonde man. Zijn ster werd ingesmeerd met glijmiddel en vingers namen bezit van zijn ster. Onderwijl pijpte hij verschillende mannen. Er werd een redelijk forse budplug in gebracht en daar zag je hem zichtbaar van genieten. Inmiddels waren de andere mannen met elkaar bezig er word getrokken en gezogen. Plotseling kwamen Timo en de andere man de kamer in met zo’n zelfde soort frame als op het scherm. Ik schrok me rot daar zal ik toch niet in komen te zitten. M’n reactie werd op gevangen en ze stelde me gerust. M’n speelmaatje nam plaats in het frame en werd vakkundig vast gegespt in een soort tuig. Z’n benen lagen nu ook weer over de leuningen zo dat we over al bij konden. Ik mocht hem eerst nog even pijpen en toen was het de beurt aan Timo. Ik was naast de stoel gaan staan en stak m’n pik ik de mond van m’n speelmaatje. De andere man kwam met een soort rijden tafeltje met allerlei attributen. Potjes met glijmiddel, pluggen dildo’s en een paar metalen cockringen. Ik moest bij hem komen en hij knielde voor me neer. Nam m’n pik in z’n mond en zoog een paar keer er aan. Toen pakte hij een cockring en klemde die vakkundig achter m’n volle zak om rond m’n pik. Met een soort sleuteltje draaide het aan. Wat een geil gevoel was dit. Ook Timo werd van een cockring voorzien. Toen richte hij z’n aandacht op zijn partner. Hij nam een flinke lik uit de pot met glijmiddel en begon daar de anus van z’n partner mee in te smeren. Heel relaxed duwde hij eerst één vinger in de anus en al snel werden verdwenen er meerdere in. Af en toe zoog hij op z’n pik.

Toen pakte hij een dildo en die langzaam in de ster te drukken. Toen de kop van de dildo opgenomen was begon hij pompende bewegingen te maken waar door de dildo steeds dieper er in verdween. Wat een geil gezicht was dat. Timo zoog m’n pik en streelde m’n ballen. Inmiddels was de dildo er weer uit en nam de man zijn pik en duwde die in de anus van zijn vriend. Rustig pompend zag ik beide met volle teugen genieten. Geil als ik was was ik nieuwsgierig hoe het zou voelen om m’n pik in die warme ster te drukken. Lang hoefde ik daar niet op te wachten. De man stond op en nam me bij de arm drukte me door de knieën. Met m’n pik zo dichtbij was ik niet meer te stoppen. Ik lag m’n eikel tegen de ster en drukte voorzichtig door. Door de voorbereiding gaf weinig tegen druk. Ik voelde m’n mede door de cockring kogel harde pik in die zalige ster schuiven en bleef even stil zitten. Ik was bang van geiligheid gelijk te ontploffen. Maar langzaam begon ik hem te neuken. Wat een heerlijk gevoel. Ik voelde de kringspier z’n melkende werking doen. Wat een strak mannen kutje!! Ik kon me slecht in houden en begon harder te pompen. En wild pompend kwam ik heftig klaar in dit zalige kutje. Ik maakte plaats voor Timo die ongeduldig naast me stond. Hij neukte de man al net zo wild als ik en slaakte een kreet toen hij z’n warme zaad verschoot. Ik was gaan liggen om bij te komen van m’n belevenis en nog steeds stond m’n pik fier overeind. Voorzichtig trok ik mezelf af en kreeg allerlei geile gedachtes. Nieuwsgierig geworden vroeg ik me af zou ik t geil vinden om gebonden genomen te worden door deze mannen? 

1866 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.