Spermadouche

Mijn eerste spermadouche beleefde ik met een man waar ik een lift van had gekregen. Ik zat op school in een andere plaats en liftte die dag terug naar huis. Op school had ik voor ik wegging mijn lange broek verwisseld voor een korte. Met niets eronder. Cor, een vriend, deed dat ook wel eens en dat vond ik geil. Niet bewust van de risico’s hoopte ik dat iemand met ‘bedoelingen’ mij mee zou nemen. Het kort broekje moest daaraan meehelpen. Binnen vijf minuten kreeg ik een lift.

‘Korte broekenweer,’ zei de man toen ik was ingestapt. Hij knikte richting zijn benen. Hij had er ook een aan; erg klein en goed gevuld zo te zien. Hij bekeek me zonder terughoudendheid.

‘Ja, lekker,’ zei ik terwijl ik een hand achteloos vanaf mijn knie tot tegen mijn kruis naar boven liet glijden.

‘Dat ziet er zéker lekker uit,’ zei hij en liet zijn hand even net boven mijn knie op mijn been rusten. Toen ik niet protesteerde maar juist mijn benen iets spreidde, liet hij zijn hand over mijn dij verder omhoog mijn openstaande broekpijpje in glijden en vond daar mijn onbedekte ballen.

‘Ook geen onderbroekje aan,’ zei hij opgetogen. ‘Groot gelijk. Daar is het ook veel te warm voor.’ Hij schakelde in en reed weg.‘Je mag je broekje wel uittrekken,’ zei hij.

Ik deed het.

Met alleen een T-shirtje en sandalen aan zat ik naast hem. Tien minuten lang reden we van stoplicht naar stoplicht. Niemand zag dat ik half ontkleed in de auto zat maar de gedachte dat veel mensen die een beetje oplette, vooral fietsers, voetgangers en vrachtwagenchauffeurs, het wel zouden kúnnen zien maakte me geiler dan ik al was. Mijn kale pikkie, stond als een vlaggenmast overeind.

Toen één van de laatste stoplichten voordat we de stad zouden uitrijden vlak voor ons op rood sprong, trok de man zijn broekje ook uit. Ook hij droeg er niks onder. Er kwam een in mijn ogen gigantische pik en dito ballen tevoorschijn. Zijn voorhuid was terug gerold. Zijn dikke glanzende eikel was al even indrukwekkend. Hij moet mijn fascinatie gezien hebben.

Nadat we de stad waren uitgereden pakte hij de eerste afslag, ging nog een paar keer links en rechts en stopte op een beschutte parkeerplaats waar meer auto’s geparkeerd stonden. Het was duidelijk dat hij hier bekend was.

‘Stap maar uit. Dan lopen we even het bos in.’

Ik wilde mijn broek aantrekken maar hij zei dat dat niet nodig was. Toen hij zelf ook uitstapte zonder zijn broek aan te trekken, durfde ik ook. Hij wist precies waar hij naar toe wilde. We kwamen uit op een mooi plekje aan de rand van het bosje met vrij uitzicht over grasland.

We kleedden ons helemaal uit. Hij kwam achter me staan en sloeg zijn armen om me heen. Zijn stijve pik drukte tegen mijn onderrug. Zijn handen verkenden mijn borst en buik en eindigden bij mijn stijve jonge jongens pik. Hij pakte die stevig vast en begon me af te trekken en mijn ballen te masseren. Ondertussen stimuleerde hij zichzelf door tegen mijn rug op te rijden. Ik voelde me een beetje een merrie die bestegen werd. Dat gevoel werd nog sterker toen hij me op handen en knieën duwde en zijn pik tussen mijn billen door begon te schuiven. Af en toe raakte hij mijn anus. Hoewel ik dit niet van tevoren bedacht had, vond ik alles wat er tot nu toe gebeurde ontzettend spannend en opwindend. Hij ging door met zichzelf stimuleren door steeds steviger zijn pik tussen mijn billen  te stoten. Een paar keer drukte hij zijn dikke eikel stevig tegen mijn anus. Sneller dan ik had verwacht kwam hij klaar. Hij spoot zijn zaad over en tussen mijn billen. Met zijn eikel verspreidde hij zijn sperma. Hij bleef mijn billen en anus strelen en ook mijn geslachtsdelen vergat hij niet.

Pas nu zag ik dat er een groepje mannen hadden staan kijken. Met ontbloot onderlijf en hun stijve pikken in hun handen genoten ze van het schouwspel. Mijn pik was nog nooit zo stijf geweest leek het wel en stond op exploderen. Alsof ze het hadden afgesproken kwamen de mannen om me heen staan. Twee aan twee kwamen ze op hun knieën naast me zitten. Ik nam de warme worsten van hun eigenaar over en begon ze af te trekken. Heerlijk was het om de op springen staande pikken in mijn handen te voelen. De één na de ander dumpte zijn kwakje op mijn geslachtsdelen, buik en borst. Ik vond het heerlijk de glibberige massa over mijn lijf te verspreiden. Als laatste spoot ik mijn eigen sperma ook over mezelf heen. Zoals ik gewend was, smeerde ik mijn venusheuvel en pik en ballen er mee in het zo vermengend met al het andere zaad.

Vandaag was ik voor het eerst een zaadsletje.

6128 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.