Melissa's perverse nachtdate met wat later bleek DUIVEL CHANTAL

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 18-03-18

Zaterdagavond  17-03 kwamen 2 van mijn  vaste daters op bezoek. Bonnie64 en Jolanda55tg...

We waren lekker aan het spelen met elkaar toen we via de Tgirl chat/cam contact kregen met ene Chantal uit Eindhoven 37lentes....Travo Chantal was rond 02.00uur aanwezig...zag er geweldig uit.....Gespierd lichaam..en  vol met tattoo's o.a. de borst was geheel bedekt met 2 grote gekleurde afbeeldingen....

Na een tijdje besloten Melissa en Chantal naar het bdsm speelkamertje te gaan..het werd een geile perverse kinky nacht...vol met zwepen, tepelklemmen, deepthroaten, tongen, bondage, strap-on en pis...

Dat klink veel belovend beste daters....maar wat van buiten iets moois was bleek in de ochtend heel erg lelijk van binnen te zijn..

Vlak na het vertrek  rond 08.00am van Chantal...viel Melissa in slaap op de bank...tussen 07.00 en 7.30 was Melissa ook al in slaap gevallen na een lange en slopende nacht..

Melissa werd rond 11.00 wakker van de aanwezigheid in de huiskamer van Jolanda die zich in de slaapkamer boven uitstekend met Bonnie vermaakt had..

Melissa ging de huiskamer op ruimen en de zolder waar flink gespeeld was...Melissa kwam tot haar schrik en verbazing tot de volgende conclusie:

Vermist;

 De lange zwarte leren jas,
 de zwarte leren hoofdkap,
 de zwarte gag bal,
 en het zwarte korset....
 en wie weet nog meer....

 Dit alles gedragen door Chantal tijdens onze date, winkelwaarde ongeveer 500euro schat ik..

Ik wil met dit verhaal andere daters waarschuwen voor deze dief en duivel..zijn tel heb ik..belangstellende kunnen in een pb het nummer krijgen. Hier kan ik het niet plaatsen want dan word het slachtoffer (ik) gestraft i.p.v. de dader (die Chantal). Tgirl chat zal ik ook inlichten middels  de knop"meld wangedrag.".

Ik verwacht het niet,maar wie weet krijg ik mijn spullen nog eens terug.en wordt deze zieke geest gestopt..

Wordt weer vervolgd..

2193 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.