Saunabon

Afgelopen dinsdag op het allerlaatst nog de saunabon verzilverd van vakantieveiling. Mijn vrouw moest werken en ik ben van uit mijn werk doorgereden naar sauna in de Betuwe. Daar aangekomen was er al een man die zogenaamd even in zijn locker aan het rommelen was maar zat naar mij te kijken terwijl ik me uitkleedde. Nou met een licht erotisch gevoel liep ik naar de douches op het saunaplein. Hierna een hete sauna gepakt waar ik het amper een kwartier vol hield. Mijn lul was inmiddels pinkeltje geworden wegens de warmte. Snel de stortemmer opgezocht. Vervolgens ging ik het bubbelbad opzoeken en kwam daar heerlijk bij.

Normaal gaan we samen maar zat nu dus alleen beetje om me heen te kijken. In de hoek naast de douches was ook nog een ruimte en het viel me op dat daar mannen in gingen die lang weg bleven. Nieuwsgierig geworden ging ik maar eens kijken en binnen zaten 3 mannen op de stenen banken en er was een scrubbak met daarnaast een koude douche.
Ik besloot me te gaan scrubben en tijdens het inwrijven zag ik de mannen kijken. 2 van hen zaten met hun pik te spelen. Dit liet mij ook niet helemaal koud. Met een half stijve pik ging ik op de bovenste bank zitten schuin achter 1 van de mannen die met zijn inmiddels stijve genotstaaf. Ik kon het niet laten hier naar te kijken en hij keek mij geil aan. Hij draaide zich iets en wreef met zijn hand over mijn been richting mijn lul. Hij voelde aan mijn ballen en nam vervolgens mijn pik in zijn mond. Ik spreide mijn benen verder en hij nam mijn pik diep in zijn mond. Ik voelde dat het niet lang zou duren voordat ik klaar zou komen. Doordat ik met mijn benen wijd en onderuit zat kon hij met een vinger mijn kont in dringen. Hij ging met zijn vingertop over mijn prostaat en hierdoor kwam ik heftig klaar in zijn mond. Toen ik weer een beetje bij kwam zag ik dat de man naast hem zijn pik aan het aftrekken was.

En een andere man was gaan staan en stond zich hevig te masturberen. Als er toen iemand was binnen gekomen... Toen eindelijk mijn penis weer iets was geslonken, ging ik na een douche weer naar het plein. Wat een heerlijk avondje...

4015 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.