Baas (deel 4)

Vervolg van Baas deel 3


Ik kom thuis en kijk op kik, hier zie ik een dankbetuiging in filmvorm van mijn slaaf, hij zit in de kniebasishouding en met zijn ogen naar beneden bedankt hij mij voor het ontvangen van mijn sperma en de tijd die ik aan slaaf heb besteed. Voldaan stap ik onder de douche, morgen moet er weer gewerkt worden. 

Tijdens mijn werk pak ik kik en zie al 2 plasfoto's in de chat, ik geef hem de opdracht om toegang te geven tot zijn agenda zodat ik er afspraken in kan zetten. Nog geen uur later heb ik de gegevens en kan ik zijn agenda inzien. ik zet er meteen een afspraak in. Om 15.30 uur een meeting met Meneer Baas bij van der valk. Ik maak mijn werkzaamheden af en stap op de fiets richting van der valk. Hij staat wat onzeker te wachten en ik wenk dat hij mee moet lopen, ik loop meteen door naar het toilet, waar net iemand zijn handen aan het wassen is, we wachten tot hij weg gaat en ik trek hem aan zijn strop naar beneden naast een urinoir en meld bek open! ik doe mijn rits open en pis in zijn bek, mijn slaaf is mijn urinoir en ik geniet. Als ik klaar ben met plassen pak ik de stropdas en trek hem mee naar een toilethokje. Ik commandeer dat hij zijn broek uit doet en tot mijn schone schrik zie ik geen witte boxershort maar een blauwe. Ik trek die blauwe boxer uit en prop deze in zijn mond, ik pak doe mijn hand strak tussen zijn lul en ballen zodat zijn ballen strak komt te staan, met een paar flinke tikken op zijn strak staande ballen maak ik hem duidelijk dat ik alleen een witte boxershort tolereer. ik zie dat hij de pijn verbijt en geen geluid wil maken wat al lastig is met een boxer in zijn mond gepropt. ik draai hem om ga op mijn knieën, spreid zijn billen en spuug er flink op los, ik ga weer staan, doe een condoom onhandig, gehaast maar wel degelijk om en ram mijn lul in zijn reet. Met snelle korte slagen vul ik zijn reet en voel ik zijn verhoogde hartslag en gemor met een mond vol met boxershort. Ik kom redelijk snel klaar in zijn reet en haal mijn lul eruit, doe het condoom eraf en leg er een knoop in. Ik draai mijn slaaf om en geef hem de gevulde condoom. Voor vanavond 12 uur heb ik een filmpje en zie ik wat je met mijn sperma heb gedaan! ik loop het toilet uit en verlaat van der valk. De hele avond ben ik onrustig en kijk ik vaker op kik dan ik zou willen, rond een uur of 8 krijg ik een filmpje van mijn slaaf die mijn sperma als saus over zijn avond eten gebruikt en ik zie de happen die hij neemt en het genot die hij ervan heeft. Met een glimlach ga ik de rest van de avond in. 

Er gaan een paar dagen overheen waarbij ik in zijn agenda had gezien dat hij veel afspraken had staan en ook mijn werkzaamheden lieten weinig te wensen over. Elke dag kreeg ik een plasfoto of 5/6, elke morgen een goedemorgen- en elke avond een welterusten berichtje. Ik wil van slaaf weten wanneer hij een avond alleen thuis is en dit blijkt morgenavond te zijn, ook ik ben dit weekend alleen en de volgende avond sta ik om een uur of zeven voor zijn deur en zet via de app zijn trilei aan, op kik meld ik; doe de voordeur open, nog voor ik het weet staat hij bij de voordeur en zodra hij mij ziet gaan zijn ogen naar beneden en zet ik het trilei uit. Ik loop langs hem heen de woonkamer in en hij weet niet zo goed wat hij moet doen, als ik gebaar dat hij kruipend achter me aan mag, zie ik hem in een ooghoek hem op de knieën gaan en kruipt hij steeds dichter naar me toe. Ik geef hem de opdracht om binnen 5 minuten kruipend en wel zijn juiste slavenoutfit aan te trekken. Hij kruipt terug de gang in en hoor hem stommelen de trap op, als hij uiteindelijk beneden komt in een witte boxershort en een witte stropdas. Ik commandeer dat ik koffie wil en hij kruipt verder de keuken in. Even later komt hij kruipend met 1 kopje koffie en zet deze naast me neer ik knip met met vingers dat hij op handen en knieën voor me moet gaan zitten en leg mijn voeten op hem neer, een slaaf als voetenbankje en ene vers bakje koffie, wat kan het leven toch mooi zijn. 

Als ik heb genoten van mij koffie haal ik mijn voeten van mijn slavenvoetenbankje af en geef hem de opdracht om mijn schoenen en sokken uit te doen, ondertussen zet ik de tv aan en voel me al meer thuis. Ik geef slaaf de opdracht om mijn voeten te aanbidden, te masseren en te kussen. Slaaf gaat druk aan de slag, hij begint ermee om mijn rechtervoet stevig met zijn handen en ik sla mijn hoofd achterover en slaak een zucht van genieten. Ook pakt hij mijn linker voet en stopt deze in zijn mond, met zijn tong gaat hij langs mijn tenen en ik voel de tinteling. Ik ben geneigd om mijn voet terug te trekken maar op dat moment kust hij mijn tenen en gaat hij met zijn mond naar mijn rechtervoet, het blijft toch een man en hij kan niet beide voeten tegelijk aandacht geven. Na een kwartier vind ik dat de slaaf wel een beloning verdient en ik commandeer hem om voor met gaan staan in de basishouding met zijn boxer op zijn knieën. ik pak zijn lul vast en hij was al half hard op het moment dat mijn tong zijn eikel aanraakt springt zijn slavenlul meteen in de houding en ik lik langs zijn schacht en neem de hele slavenlul in mijn mond, intensief pijp ik mijn slaaf diep, nat en intens. Ik merk dat hij bijna klaarkomt en stop met mijn actie. Ik zie dat hij tegen klaarkomen vecht, want hij heeft nog niet die opdracht gekregen van mij. 

Ik laat hem nog een ronde koffie brengen en bied aan dat hij zelf ook een kopje neemt. We kletsen wat over dagelijkse beslommeringen en onverwacht zet ik hem in de basishouding, ik loop rondjes om hem heen en als ik achter hem sta ga ik tegen hem aan staan en begin met mijn hand hem af te trekken, ik fluister in zijn oor dat hij niet mag klaar komen, ik merk als snel dat hij geniet en dat hij vecht tegen het klaarkomen, ik ga hem melken, hoe lang kan deze slaaf het volhouden, hij begint zwaar te ademen en met zijn lichaam te trillen, hij doet zichtbaar moeite om niet klaar de komen, ik stop met aftrekken en sla een paar keer hard op zijn slavenlul, ga voor hem staan kus, lik en bijt in zijn tepels en begin weer met aftrekken, eerst heel rustig en daarna steeds sneller, ik merk alweer sneller dan gedacht dat hij wil klaarkomen. Ook nu stop ik met aftrekken en geef hem een stevige tik op zijn ballen, hij kruipt ineen van de pijn, ik commandeer dat hij rechtop moet blijven staan en ga weer achter hem staan, ik begin weer met aftrekken en geef hem de opdracht om binnen 60 seconden klaar te komen, dit was geen moeilijke opdracht voor slaaf, dikke stralen sperma spuiten de woonkamer in en klettert op de houten vloer. Ik blijf doortrekken terwijl ik door heb dat het overgevoelig is geworden. Na 2 minuten stop ik met trekken en laat hem zijn boxer weer omhoog trekken. Ik meld er wel meteen bij dat hij deze boxer aan moet houden en pas over een week in de was mag doen. 

Ik geef hem de opdracht om aanstaande donderdag om 17.00 uur op zijn werk dat er een 2de slaaf is die hij heeft geregeld, met die boodschap verlaat ik zijn huis. 

Mocht je dit een interessant vervolgdeel vinden of wil je zelf dit een keer meemaken of herken je jezelf als sub in dit verhaal, schroom niet om contact met me te zoeken. 
(wordt vervolgd.....)

Baas.

2178 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.