Heerlijke ontmoeting 4

Geplaatst door: op 07-04-18

De volgende ochtend lag er een briefje in de bus. Er stond een adres op, hier in de buurt, met een tijdstip: 12.00uur. Nou, ik kon maar 1 iemand bedenken, die dit hier gedeponeerd had.


Na mezelf gereinigd, geschoren en gespoeld had, toog ik later die kant op en om 12.00 uur precies drukte ik op de bel.
Mijn mond viel open van verbazing. Er deed een prachtige jonge dame open, ze droeg prachtige lingerie. Hi, zei ze, ik ben Rose. Russell had zich omgetoverd tot Rose en mijn pik steigerde al. Wow, wat een verschijning. Haar in de krul, make-up, en zoals gezegd lingerie in de kleur Rood. 

Ik stapte naar binnen en ze vloog me in de armen. Een heftige tongzoen zorgde ervoor, dat we allebei een knoeperd van een harde hadden. Ik graaide naar haar billen... zocht met een vinger haar kutje op. Meneer, zei ze, niet zo snel... we hebben wat tijd. Hehe... ik genoot. Kom, zei ze, ik maak eerst koffie voor ons. 
Ze pakte mijn hand en liep voor me de huiskamer in, waar zich rechts ook de keuken bevond. Wat een prachtig uitzicht. Ga maar lekker op de bank zitten, zei ze. Kom zo bij je. 
Even later kwam ze met koffie en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. You like? vroeg ze. Speechless, zei ik. Ze zei, dat ze een voorkeur had voor Rose. Kon ze heerlijk tutten. Heel soms ging ze zo de straat op, waar ze kon rekenen op heel veel blikken. Daar kon ze intens van genieten. Dat kan ik me voorstellen, zei ik. Ik zat lekker onderuit en ze nestelde zich tegen mij aan Met mijn arm om haar heen zocht ik haar tepel. Die begon ik te verwennen en een kreun was het gevolg. Oh daddy, je maakt me heet. Ze greep me in mijn kruis en zei: maar daddy is ook heet. Ze ritste mijn broek open, haalde mijn lul eruit en liet deze in haar mond glijden. Jezus, wat kon zij heerlijk pijpen zeg, maar dat had ik al met Russell meegemaakt. 

Ze maakte mijn lul snoeihard, trok mijn broek uit, kwam op me zitten, trok haar string opzij en mijn lul verdween nat van het speeksel moeiteloos naar binnen. Neuk me, daddy. Ik ben van jou. Ze wipte heerlijk op en neer, zoende me heerlijk en het werd van beiden een gekreun van jewelste. Na een paar minuten zei ze: kom daddy, kom naar mijn slaapkamer in 1 minuut. Ik zag achter welke deur ze verdween, wachtte even en ging naar binnen. Daar lag ze op haar rug, kussen onder haar kont, benen in de lucht. Daddy... fuck me hard. Ik rukte de rest van mijn kleren uit, beklom haar en jaste in 1 stoot mijn pik tot aan mijn ballen in haar kut. Een heerlijke schreeuw was het gevolg en ik neukte haar wil en passievol. Ze sloeg haar armen en benen om me heen en zei: kom diep in mij schat. Spuit me helemaal vol. Dat liet ik me geen 2x zeggen. En met een gegrom en gekreun spoot ik diep in haar. Ze trok mijn heupen tegen haar aan en genoot van mijn samentrekkingen. Ze lachte hemels naar me en zei: maak me maar zwanger. Hehe... een ontlading bij een ontlading. 

Klaar voor het toetje? vroeg ze. Ik ging op mijn rug liggen en ze plaatste haar kut op mijn mond. Mijn eigen zaad verdween in mijn mond. Je weet he, zei ze, niet alles doorslikken. En na een heerlijke zaadzoen lagen we uitgeput naast en in elkaar. 

We werden tegelijk wakker na een uurtje te hebben gedut. We keken elkaar aan en glimlachten. Uit mijn ooghoeken zag ik haar clit ferm omhoog staan. Ik keek haar vragen aan. Wacht, zei ze. Ze ging met haar mond richting mijn kut en maakte die zeiknat met haar speeksel. Ze ging weer op haar rug liggen: kom maar daddy. Ging op haar zitten, zette haar eikel voor de poort en liet me zakken. Ohh, het blijft een zalig gevoel. Na haar een tijdje bereden te hebben zei ze: oh daddy, ik kom. Snel verwisselde ik mijn kut voor mijn mond en ze spoot mijn mond vol. Heerlijk aziatisch zaad, haha. Ik slikte en slikte. 

Later zaten we lekker na te genieten en we praatten over: hoe verder. Ik wilde haar/hem niet meer kwijt. Zij/hij mij ook niet. Ok, zei ik, een volgend keer stel ik je aan mijn vrouw voor. Kom als Russell, ik zeg haar dat je me geholpen hebt, dat je af en toe wat gezelschap kunt gebruiken... en dan zien we wat er verder gaat gebeuren.

Een heerlijke tongzoen was het antwoord.....

2699 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.