Saunasex

Ik ben vrijdagavond naar een gay sauna in Rotterdam geweest. 
Ik kwam daar twee mannen tegen die werden gepijpt door een derde maan die voor hen zat. Ik ben er bij gaan staan. Een van de kerels streelde mijn billen en draaide zich naar me toe.
Ik zakte op mijn knieën en begon hem te pijpen. Ik hoorde dat ie genoot. Z’n handen gingen zachtjes door mijn haren. Hij had een behoorlijk dikke en lange pik. Zeker 20cm, maar ik kon hem prima zuigen. Ik vind het lakker om aan de eikelrand meer druk uit te oefenen als ik ‘m naar binnen zuig. Mannen (en ikzelf ) vinden dat erg fijn. Hij zou niet de eerste zijn die in mijn mond zo klaarkomt. 

De andere twee mannen gingen op het grote bed liggen. De pijper ging op zijn rug en de andere schoof naar voren om hem te gaan neuken. Mijn maatje hoorde denk ik bij de top op het bed. Ik stond op. Hij liet me een condoom en glijmiddel zien en vroeg...”wil je?” Ik zei dat ik niet zoveel ervaring had. Dus nee. 
“Jammer” zei ie. “Je hebt er hele mooie billen voor.”  
Dat vond ik aardig dus zei ik: “Kom dan gaan we het proberen.”

Ik liep naar de andere ruimte waar ook een heel groot bed staat. Er was verder niemand. Het was ook al laat. Hij kwam er aan. Ik ben op het bed gaan zitten met mijn kont omhoog en naar achteren geduwd. Ik voelde me lekker geil en sletterig.
Hij kwam achter me staan en deed het condoom om. Hij smeerde veel glijmiddel op en in mijn kontje en vingerde me eventjes. Ik vond het lekker en kon redelijk ontspannen. 
Ik voelde zijn eikel ten mijn kontje duwen en hij stootte er zachtjes tegenaan. 
Het deed een beetje zeer maar zo kwam hij steeds ietsjes dieper in mij.Hij zat er na een tijdje  behoorlijk diep in en hij genoot erg. Ik duwde ook iets naar achteren waardoor hij steeds wat verder er in kwam. Zo hebben we een tijdje geneukt. Na een tijdje ben ik er toch af gegaan. Het  bleef toch wat gevoelig en een beetje vervelend gevoel. Ik denk dat mijn darm ook niet helemaal leeg was. “Jammer” zei mijn top. “Ik kwam bijna.” zei ie. Dan vond ik toch wel jammer voor hem maar ik was blij dat het over was. Het mag geen pijn doen . 
Ik ben gaan douchen. Hij ging terug naar de andere twee. Daar werd flink doorgeneukt, dat kon je  horen aan het geklets en gekreun.

Na het douchen ben ik naar huis gegaan en heb mezelf heerlijk klaargemaakt.  In mijn fantasie kwam hij klaar in mijn kutje en stond zijn maat klaar om mij daarna ook te vullen.

Al met al een prima sauna bezoek.

Geile groet.

Sedijn

7637 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.