Massage

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-04-18

Dirk had goed betalende baan  maar was die zat. Misschien fout liet zich om scholen naar masseur. Nee niet hele week 2 dagen was hij gedrag,s therapeut. Dat hij soms clienten masseerde kwam goed uit ! Ja vroeg het wel meestal masseerde hij naakt. Ook die dag dat Tim in zijn praktijk kwam. Hij liet de auto masseur eerst douchen. En droogde hem zelf. Tim begreep het om band te scheppen. Tim ging op de tafel liggen en voelde de warme olie op zijn lichaam. De knopen in zijn schouders werden losser. Nou hij ook merkte dirk. Paar keren had Tim hem al aan geraakt. Tim zuchte eerst voor hem zacht kreunde !


Tim ziet zijn kans nu wel. Als Dirk  zijn therapeut is zijn ze gekleed. Nu beiden naakt dus dirk staat voor hem. Hij begint Dirk met korte rukjes af te trekken. Nee dirk penis wordt wel stijf dus likt tim de ballen. Tim spieren zijn zeker pas als hij dirk dichterbij trekt. Dirk helpt Tim van de tafel. Ze liggen op de vloer elkaar aan,t af trekken. Ja ze genieten er allebei van. Dirk gaat door Tim,s weinig borsthaar terwijl tim door dirk,s krullen kroelt. Ze raken er bezweet van even snelle douche. 
Terwijl Dirk zich in zeept voelt hij dirk,s handen tussen zijn benen. Hij opende zijn benen zo kan dirk zijn ballen verwennen.

Snel af spoelen en af drogen ze willen beiden sex. Tim doet condoom om maar als in dirk wil lukt niet. Na drie pogingen een klein stukje hij stoot tot weer uit schiet. Dirk heeft nu condoom om maar lukt niet pech dan !   De mannen liggen elk een kant op en beiden penis in hun mond. Nou het likken lijkt of ze een lollie hebben haha. Tim komt klaar daarna Tim gelukkig. De klok slaat 12 na korte douche trekken ze kleren aan. Tim betaalt maar gaat pas weg na lange tong zoen. Dirk gaat koken over half uur volgende massage. Ja Tim maakte hem hard kwam in begin weinig voor nu wel.

1952 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.