Werkelijke fantasie 9

Geplaatst door: antonius5223 op 21-04-18

Tiago en een vriend uit Brasil

Aan alles komt een einde. Zo ook aan mijn studietijd met Tiago. De afgelopen jaren waren erg fijn geweest.(ben nog steeds bevriend met Tiago, ook al woont hij weer in Brazilië) Het was inmiddels maart en we waren inmiddels begonnen met onze eindexamens. Tiago vroeg me of  na de examens een lagere school vriend uit Brazilië de laatste weken bij ons mocht komen logeren en dat ze dan samen terug zouden reizen naar huis. Vanzelfsprekend maakte ik geen enkel bezwaar en vroeg eigenlijk niet eens of hij ook homo was. Het was Tiago zelf die vertelde dat hij de jongen was waarmee hij zijn eerste sexuele spelletjes deed al vanaf hun elfde. In B. zit je van je 6e tot je 14e op de “Ensino fundamentele”, hun basisschool, veel langer dan bij ons. Beide waren we reeds op jonge leeftijd goed gezegend, nog wel alles zonder haar maar Diego spoot al en ik deed dat in de loop van dat jaar. We gingen samen naar de zelfde middelbare school en toen ik 15 was neukte hij me voor het eerst. Ik hem een week later. En nu zou Diego naar Nederland komen voor 4 weken. We bedachten een mooie manier om met elkaar te slapen. Naast ons tweepersoons bed kon nog net een eenspersoons staan en zo kreeg de kamer één groot 3 persoons bed. De week voor hij kwam hadden we het zo neer gezet en heerlijk samen uitgeprobeerd. Hmmmmmm…. Wat was hij toch lekker. Half mei waren alle examens achter de rug en konden we gaan genieten van onze rust en het wachten op de uitslagen die begin/half juni er zouden zijn. Diego zou eind mei komen en de bewuste datum gingen we naar Schiphol om hem af te halen. Toen hij naar buiten kwam was ik direct onder de indruk van de schoonheid die het was. Na de kennismaking en eerst samen wat gedronken te hebben gingen we met de trein naar huis. Diego was moe en vroeg of hij kon douchen en eerst wat relaxen. Tiago knipoogde naar mij en antwoordde hem in rap Portugees dat hij zijn rug wel even kwam wassen. Nadat Diego heerlijk onder de warme douche stond zag ik Tiago snel zijn kleren uit trekken en sommeerde mij het zelfde te doen. Samen stapten we bij Diego onder de douche en sloten hem tussen ons in. Alle drie onze staven reageerden direct en stonden in een mum van tijd hard overeind. Het spel dat volgde was werkelijk “goddelijk”  Terwijl ik Diego in zijn nek zoende en likte zag ik dat Tiago hem innig tongde en dat beiden met de ogen gesloten wild tegen elkaar aan neukten. Ik zakte langzaam omlaag en begon zijn heerlijke billen te zoenen en zijn sterretje te zoeken om hem heerlijk te rimmen.

Uit zichzelf zette hij zijn benen iets uit elkaar zodat ik er goed bij kon en zinder ook maar even te aarzelen bracht ik mijn tong in stelling. Toen Tiago ook omlaag ging en aan zijn prachtige staaf begon te zuigen kreunde hij het uit van genot. Ik nam wat shampoo en sopte zijn onderkant van achteren heerlijk in. Nadat ik dat gedaan had bracht ik mijn staaf in positie en duwde langzaam mijn eikel in zijn nauwe mannenkutje. Hij kreunde hevig maar liet het zich heerlijk welgevallen. Ik pompte stevig door en voelde vrij snel mijn orgasme naderen, na nog een paar flinke stoten  spoot ik al mijn zaad in zijn kutje en kreunde in zijn nek in het Portugees dat ik het heerlijk vond. Inmiddels had Tiago hem zover dat Diego zijn volle lading in de mond van Tiago spoot die geen enkele druppel verloren liet gaan. Toen Tiago over eind kwam pijpte ik hem nog heerlijk leeg zodat we alle drie ons deel hadden ontvangen. Daarna trokken we wat makkelijke kleding aan zodat bij enige opwinding we bij elkaar direct konden zien wie weer zin had. We maakten wat te drinken en te eten en daarna wilde Diego wel even gaan liggen om een middag nap te doen. De jetlag van het verschil in tijd deed zich gelden en de ontspanning door het heerlijke vrijen met elkaar deed hem dan ook vrij snel inslapen. Tiago en ik vermaakten ons met wat tv kijken op de bank en af en toe even aan elkaar zitten om het heerlijke gevoel te behouden. Het liep al tegen middernacht toen Diego wakker werd en we met elkaar nog wat aten. De slaapkamer met het driepersoonsbed was werkelijk een klasse uitvinding. We konden steeds dicht bij elkaar liggen en heerlijk met elkaar spelen. Wat Diego betrof leek het wel of hij er al jaren bij hoorde, en voor we het wisten lagen we weer met drie harde staven te stoeien. Ik pijpte beide jongens tegelijk en we probeerden ook of  zowel Tiago als Diego tegelijk  in mijn mannenkut konden. Het eerste gevoel was of je werd opengereten maar gaande weg werd het gevoel warmer en fijner. Het leek ons geil als ze beide tegelijk klaar kwamen in ik ook als Tiago mij heerlijk aftrok.  Maar dan blijkt dat oefening ook in de sex noodzakelijk is om iets nieuws te bereiken. Eerst spoot Tiago en toen hij eruit was pas Diego en ik trok mezelf maar even af. Maar lekker bleef het.

De weken die volgden waren een waar feest. We bezochten met elkaar steden als Amsterdam en Leiden. Ook maakten we een treinreis naar Friesland en huurden daar fietsen. Kortom het was een enorm fijne en geile vakantie. Uiteindelijk veel samen gespoten en toen beide jongens uiteindelijk terug reisden naar Brazilië, waren we samen menige lozing lichter.

1419 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.