Dominee onder weg.

In dominee help ons maakte we kennis met vrachtwagen chauffeur Erik en de dominee die hem leuk vond. Er is het nodige gebeurd zoals helen Erik vrouw is weg. Ja de dominee houd Erik warm letterlijk en figuurlijk. Waarom Dominee onder weg ? Simpel hij frank dus reist met Erik mee. Nee verspreid Niet het woord  maar verspreid wel wat anders. Frank moest weg van  kerk raad. Misschien omdat hij hun niet in kont wilde nemen ? Nu is hij met Erik en doet  allerlei zaken.


Voor ze weer weg gaan van alles in slaan ja rekeningen betalen enz. Frank mag ban Erik best andere vrachtwagen chauffeurs helpen. Ja met condoom om de vaak eenzame mannen neuken of gewoon even af trekken. Natuurlijk praat die ook met ze ! Soms  helpt die een vrachtwagen met advies maar  verder niet. Elke avond is die bij Erik. Na het knuffelen gaan de remmen los. Frank heeft goede pijp techniek. En Erik is goed in kontje neuken. Ja zonder condoom. Alleen met anderen er bij met condoom.

Lijkt saai kan best daarom is best lekker als keer bezoek komt. Ja die worden goed genomen met condoom om. Die middag zijn ze in Duisburg waar Erik zijn karwei heeft dus frank even wandelt. Hij ziet een  vrachtwagen staan die hij kent dus klopt aan. Eerst gaat gordijntje weg dan de deur open. Frank klimt in de cabine en deur sluit net als gordijntje. De chauffeur laat zijn broek zakken en geeft condoom aan. Frank doet hem om en na wat gefrummel zit in de chauffeur. Die kreunt dat had hij even nodig. Na wat geknuffel klimt  frank uit de cabine.

Foute boel ze worden overvallen door 2 wel aantrekkelijke mannen. Welk zonder condoom frank en de chauffeur flink nemen. Als ze klaar zijn zetten ze uit de cabine en rijden weg. Gelukkig komt Erik net aan gelopen. Tussen hun in nemen ze de chauffeur. Welk de diefstal eerst meld natuurlijk. Daarna wordt nog gezellig in de cabine. De chauffeur wordt gepijpt en geneukt tegelijk. Laten we ze maar met rust laten was weer geil. Zullen Erik & Frank hun baby zoon weer zien ?

1666 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.