Kort en krachtig

Geplaatst door: alex59 op 12-05-18

Liep gisteren door de prachtige bossen in het midden van ons land. Even het hoofd helemaal leeg maken met een wandeling na een drukke week.

Toen zag ik ze staan aan de zijkant van het pad. Een oudere man met zijn broek naar beneden en een iets jongere man zonder broek aan. Ze stonden stevig te vrijen, terwijl hun onderlichamen erotisch  op en neer gingen. Ik bleef staan kijken. Het tafereel wond mij erg op. Stapje voor stapje kwam ik dichterbij. Ze hadden me gezien, maar lieten me begaan. Het leek meer een uitnodiging van "kom maar kijken"of "doe mee". 

Ik stopte mijn hand in mijn broek om mijn eigen stijf wordende pik aandacht te geven. De billen van de oudere man waren heerlijk bol. Die van de jongere strak. Daar kon ik niet van afblijven. Ik ging achter de oudere man staan en deed mijn broek naar beneden. Zijn hand ging naar achteren en pakte mijn lul vast. Beetje onhandig begon hij me af te trekken, terwijl mijn eikel regelmatig langs zijn billen gingen. De jongere man zakte door zijn knieën en begon hem te pijpen. Toen duwde hij mijn pik voor zijn anus. Alsof hij het al verwacht zat daar glijmiddel op. Ik gleed simpel bij hem naar binnen en begon hem te neuken. Een hele geile sandwich was het voor hem want hij kwam heel snel klaar in de mond van de jongere man. Ik haalde mijn pik uit zijn strakke kontje en begon mezelf af te trekken. De jongere man ging toen voor me zitten en begon mijn lul af te likken. Ik hield het niet meer. Mijn geile vocht ging ook in zijn mond. Hij slikte het allemaal door.
Na even uithijgen deed ik mijn broek omhoog en liep door. Mijn hoofd was helemaal leeg.     

2860 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.