Moet door.

Rick welk zijn truck verloor in Dominee onderweg staat nog in Duisburg. Ja erik en Frans zijn weer weg ja met hun vrachtwagen. Hoe komt Rick thuis woont welles waar in duisburg maar rijd geen bus? Toeval of niet piet de vrachtwagen  liefhebber komt langs. Ja hij is autistisch weet alles van vrachtwagens. Blijkt ook dol op vrachtwagen chauffeurs te zijn ! De blik in zijn ogen zegt genoeg. Ja piet neemt rick mee. Is geen vrachtwagen maar bestel bus is goed genoeg. Piet neemt hem mee naar zijn huis. Ja Rick woont er in de buurt. Heeft even een bed nodig sliep weinig afgelopen nacht. Erik en Frans hadden sex terwijl hij bij zat. Rick liet hem eerst douchen en wees toen de logeer kamer aan. Rick viel als blok in slaap.


Na een half uur werd die wakker. Ja hij was naakt zijn kleren werden gewassen. Het gordijn was dicht maar wist Piet is daar. Ja ging naar piet,s kamer. Rick zag de verzameling vrachtwagen modellen en meer. Met wat moeite zag piet,s naakte lichaam. Was onder de indruk van Piet,s lichaam was groot geschapen. Rick ging naast hem liggen en bekeek hem. Toen begon hem zacht te strelen. Ja piet was onbehaard maar gaf niet. Zijn linker hand speelde met piet ballen en rechter met zijn penis. Piet werd daar wakker van. Piet nam Rick in zijn armen en zoende hem. Ja nu was hij zeker wakker hij genoot. Rick ging verder tot piet schokte en klaar kwam.

Piet maakte zich schoon en pakte een condoom. Nee beter voorkomen dan genezen zegt men. Hij kwam zo in Rick welk zijn billen van elkaar deed. Piet pompte in hem. Na dat Rick ook in piet geweest was. Even snel douchen de kleren in de droger. Toen daarna aan kleden leven gaat door. Rick bedankte piet en liep de 2 straten naar zijn huis. Hoe zou verder gaan ? Ja zal piet en Rick elkaar terug zien denk,t wel.

1133 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.