Corsica

Geplaatst door: nicolaas op 14-05-18

Lange stranden, weinig mensen. Lekker loom in de zon. In mijn nieuwe dunne short loop ik langs de vloedlijn. Warm! Even zwemmen. Oh! Als de stof van mijn zwemshort nat wordt, is ie doorschijnend. De aanblik veroorzaakt een halve erectie. De eikel drukt zich tegen de short aan. Ik loop door. Een voetganger komt me tegemoet. Hm niet gek. Knappe kerel van minstens 1.87. ik schat in 85 kg, Gespierde borst en buik. Blond haar op zijn armen en benen en op zijn borst en buik. Hij houdt zijn pas in. Kan ik mooi wat langer kijken.  Hij draagt een rode zwemslip in open mesh structuur. Nog dichterbij. Een fraaie kop, witte tanden en een olijke blik. En hij kijkt naar mijn broek..... Ik weet niet meer wat ik zal doen. Ik stop en draai met mijn gezicht naar de zee. Mijn pik groeit. Hij gaat naast me staan en ik zie een mooie bobbel bij hem ontstaan. Door de grove mesh structuur zie je de huid van zijn lul. Hij zegt niets en ik ook niet. Dan draait hij zich om en loopt naar het duin. Ik word er als een magneet heen gezogen. In de duinpan ligt zijn handdoek.

En hij gaat liggen. Zijn zwemslip vertoont een prachtige bobbel. Hij maakt een uitnodigend gebaar en ik ga naast hem liggen. Al snel voel ik een hand verdwaald over mijn borst en buik, die afdaalt naar mijn kruis. Hij wrijft voorzichtig over mijn short. Ik pak met mijn hand zijn gevulde kruis en even later stroop ik zijn rode slip naar beneden. Een kollossale lul komt naar voren. Zijn forse eikel is half ontbloot en mooie doorzichtige druppel voorvocht loopt eruit. Dan pakt hij ruw mijn short en stroopt deze ook naar beneden. Hij gromt bij het zien van mijn mannelijkheid. Nu duiken we op elkaar en gaan we wild tekeer. Ik pak hem vol op zijn mond en pers mijn hongerige tong nar binnen. Zijn tepels masseer ik tussen mijn vingers. Hij grijpt mij doortastend in mijn kruis en geeft een paar forse tikken op mijn gespierde billen. We transpireren en glijden over elkaar. Even later pakt hij een flesje olie en smeert mijn lijf in. Ik neem het van hem over en smeer zijn billen en zijn scrotum in. Dan pak ik zijn mega lul en geeft deze een olie massage.

En dan volgt na dertig minuten het onvermijdelijke. Hij komt klaar. En niet een beetje. Ik tel vier tot vijf scheuten geil vocht dat hij ver weg spuit. Hij pakt nu mijn pik en bewerkt hem met zijn handen.... ik houd het niet meer en begin te kreunen dat hij moet stoppen. Een grijns volgt en hij gaat door. Een explosie van mijn pik kan niet uitblijven. Ik spuit het goddelijke sperma tegen zijn behaarde borst. We gaan op elkaar liggen en vermengen de olie met het geil. Na een kwartiertje liggen, lopen we naar de zee en spoelen onze lichamen schoon. Terug op de handdoek volgt nog een eindeloze tongzoen en dan zoek ik mijn spannende shortje weer op. Trek hem aan en loop weer terug naar de beschaafde wereld. Hier kom ik nog een keer terug!

1866 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.