Onder de douche

Geplaatst door: pedro op 14-05-18

Ik ben Pedro, man in de 50 en heb via deze site Hans ontmoet, hij reageerde op mijn vorige verhaaltje.

De sex / intimiteit ervaring in dat verhaal sprak hem aan.
We besloten nadat we een aantal keer met elkaar gechat hadden om met elkaar af te spreken.
Die nacht was ik onrustig, kon slecht slapen, vond het heel spannend hoe de dat de volgende dag zou worden.  

Hans belde aan en kwam binnen, ik zag meteen in zijn ogen dat het een aardige, vriendelijke man was en dat was goed om de zenuwen die door mij heen gierden een beetje in toom te houden.

We gingen naar boven, kleden ons uit om te gaan douchen.
Ik zag zijn penis welke mooi dik was, ik had al zin om hem aan te raken maar hield me nog een beetje in.
Samen stapte we onder de douche, ik pakte douche gel, Hans stond met zijn rug naar me toe zodat ik hem lekker kom inzepen, mijn handen gleden over zijn rug naar zijn billen en zo over zijn benen naar beneden, hij zat helemaal onder het zeepsop, ik liet mijn handen langs de binnenkant van zijn benen omhoog glijden en duwde zijn benen een beetje uit elkaar zodat ik tussen zijn benen door zijn ballen in mijn hand had, een handje vol, heerlijk, ik kneedde de ballen een beetje en liet mijn hand omhoog gaan om zijn pik te strelen, die werd al wat harder, met mijn arm tussen zijn benen trok ik een beetje aan zijn heerlijke, ondertussen keihard geworden pik. Dat voelde echt heerlijk.
Vervolgens ging ik met buik tegen zijn rug aangedrukt staan en liet mijn handen over zijn borstkas glijden, kneep zachtjes in zijn tepels en streelde over zijn buik naar beneden waar ik zijn pik, die fier overeind stond, lekker ging masseren.
Ik hoorde Hans een beetje zuchten van genot.
Hij draaide zich om naar mij en zei: wil je me pijpen. Daar zei ik geen nee tegen en liet zijn heerlijke lid zover mogelijk  in mijn mond glijden, mijn tong draaide rondjes om zijn eikel, het proefde heerlijk.

Ik kon en niet mee stoppen en toen kwam Hans klaar in mijn mond, ik voelde het warme vocht.
Heel zachtjes liet ik zijn penis nog een beetje heen en weer glijden in mijn mond waarna ik met hem nog even heerlijk hebt getongd.
Dit was zeker de moeite waard om nog een keer te herhalen, en wie weet zijn de rollen dan juist omgedraaid.

2205 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.