Piet wil wel.

Piet ja de vrachtwagen fanaat is terug van dag met Rick in zijn vrachtwagen. Was Rick,s manier om hem terug te betalen voor gast vriendelijkheid. Ja piet  had ook gewoon hem kunnen laten staan of naar Rick huis kunnen rijden. Rick had straf dus reed op veewagen vol stinkende varkens. Maar zal jullie zorg zijn jullie willen weten wat daarna gebeurde?


Okay de mannen stonken na even glas water de kleren uit. Piet had de warmte van de douche geregeld. Was wel klein met wat passen konden ze douchen. Rick werd in gezeept door piet lekker. Piet druppelde al uit zijn penis was voor geil. Al doende gingen piet hadden richting Rick gesneden penis en grote ballen. Piet verwende ze net als Rick bij piet later deed. Het water werd koud en snel af spoelen. Rick gaf piet een handdoek om hem af te drogen. Nadat beiden droog waren naar piet,s slaapkamer.

In de slaapkamer aan gekomen lieten ze zich op bed vallen. Rick had piet eerst gestreeld maar nam nu zijn gereedschap onder handen ! Piet kreunde wat gestopt werd door dat Rick hem zoende. Nu hadden beiden een penis in de hand en streelde elkaar. Van zoenen kwam even niks ze waren geil en probeerde beiden stijf te worden. Even stopte ze om op adem te komen. Toen gingen de handen weer naar beneden. Maar piet kon nu niet goed bij. Ja dan maar de kop kont positie in nemen. Piet pijpte Rick welk andere kant op lag. Lukte niet echt even wat anders. Ze lagen weer zij aan zij hun lippen vonden elkaar !

Wat was dat voor geluid o is piet buik hij kreeg trek. Dus hij stopte met zoenen even. Ging even paar boterhammen smeren  in de keuken. Rick bleef even liggen even na denken. Toen piet de boterhammen op nacht kastje had gezet terug. Rick verwelkomde hem in zijn armen. Even nog wat rotzooien met elkaar dan eten. Tijdens eten en drinken zaten ze aan elkaar nu was op. Rick gebruikte baby olie om piet masseren. Piet voelde hoe hij hard werd ! Nee na massage moest piet weg bijna vergeten. Een bijeenkomst van vrachtwagen verzamelaars club. Aan kleden en ieder ging weer zijn eigen weg.

1353 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.