Naakt in de natuur

Het was zomer 2017. Ik had het me al zolang voorgenomen en vandaag ging ik het doen. Mijn hart klopte in mijn keel. Zo nerveus was ik. Zelden had ik zoiets engs gedaan voor mijn gevoel. Het was die dag 27 graden. Pas 's avonds zou het gaan regenen, onweer. De temperatuur was drukkend. 


Stil in huis, niemand thuis. Ik ging er vandoor. Ik stapte op mijn fiets. Korte broek, shirtje, flipflops. Backpack op de fietsendrager. Heerlijk om die wind tussen je tenen te voelen. Ik was ongelooflijk opgewonden tijdens het fietsen. Merkte het aan alles. Na 20 minuten bereikte ik de eerste bomen. Het voordeel van een doordeweekse dag: niemand te zien. Parkeerde mijn fiets achter een muurtje en zette hem flink op slot. Het was heerlijk, het weer. Ik begon te wandelen met mijn backback achterop.

In de verte zag ik een weiland met grazende koeien. Ik keek naar de blote voeten in mijn slippers. Zo meteen zou het pas echt heerlijk zijn. Ik vond de plek: een open plek met een klein beekje. Zoals verwacht: niemand te zien. Slippers schopte ik uit, blote voeten in het gras en de aarde. Een fijn gevoel, zo die grassprietjes tussen je tenen. Het was warm. Onder de oksels mijn shirt zaten zweetplekken. Het shirt ging uit. Ik rilde van de wind, maar vond mezelf aanstellerig. Daarna mijn broek, langzaam uit. Daar stond ik in mijn boxer, om me heen kijken of er écht niemand te zien was. Maar nee: niemand. Ik durfde het.

Langzaam liet ik mijn boxer naar beneden zakken. Daar stond ik dan: geheel naakt. Het voelde intens, zo bevrijdend. Geheel naakt in de natuur. De wind langs mijn blote billen. En zalig langs mijn pik. Het was een wonder dat mijn piemel in het begin nog niet geheel stijf was. Ik voelde me als een ware nudist. Ik liep een stukje en genoot intens. Ik ging zelf even op mijn blote billen zitten, proberen te genieten, maar ik had al in enkele seconden een volledige erectie. 

Dit was dus naturisme: waar ik al zo vaak over fantaseerde. De zon scheen precies op mijn naakte lijf. Ik kon niet anders: ik moest masturberen. Het was zo heerlijk dit dat ik mezelf moest aftrekken, hier, al naakt in de natuur. Het duurde niet lang. Ik genoot van het bloot zijn. Binnen enkele minuten voelde ik al dat mijn eikel te tintelig was. 

Zo opgewonden was ik. Ik richtte mijn eigen stijve op mijn open mond. Volledig in trance door het zalige naakt zijn. Zeven harde stralen zoet sperma spoot ik op mijn gezicht en deels over mijn mond en tong. Verrukt, maar ook geschokt door mijn eigen heftige orgasme en bezigheden, sprintte ik richting het beekje en maakte ik mezelf schoon. Binnen 2 minuten had ik alles weer aan, vertrok ik richting mijn fiets.

Terwijl ik fietste merkte ik pas hoe heerlijk ik klaargekomen was. Het was optimaal, deze masturbatie. Ineens hoorde ik mijn naam: een jongen die ik van mijn middelbare school kende riep me. Hij fietste daar ook, wees me op mijn slipper die ik tijdens het fietsen was verloren. Marcel heette hij, dat ik me dat nog herinnerde. Hij stond daar op zijn mountainbike: strak shirt, korte broek, ook teenslippers. Mooie jongen. Hij lachte toen ik mijn flipflop aantrok en fietste daarna verder. Zou hij ook naar het bos gaan?

2998 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.