Zaterdag hulpje

Dit verhaal is al van lange tijd terug, maar mijn eerste ervaring met een volwassen man. Ik was net 18 jaar geworden en spaarde voor een bromfiets. Ik woonde in een zeer welgestelde gemeente en daar waren voldoende mensen die iemand zochten voor de nodige hand en spandiensten. Via een buurjongen kreeg ik een tip over iemand die wilde dat elke zaterdag zijn auto's  (hij had er2) werden gewassen. Ik fietste erheen en kwam aan bij een vrijstaande middelgrote villa. Ik belde aan en even later deed een man van een jaar of 35 open. Ik vertelde waar ik voor kwam en hij nodigde mij uit om binnen te komen.


Op het terras van zijn achtertuin ( meer achterbos) bood hij mij een glaasje cola aan en vertelde wat zijn wensen waren. 
Hij had dus twee auto's; een voor hert reguliere werk en een oldtimer. De gewone auto mocht ik alleen wassen , bij de oldtimer wilde hij het samen doen. 

Het viel mij wel op dat zijn ogen regelmatig naar mijn kruis gleden, maar zocht er verder niks achter. Toch wond het mij een klein beetje op. Met de buurjongen waarvan ik de tip had gekregen had ik wel eens wat seksspelletje gedaan en dat altijd erg leuk gevonden, maar iets doen met een volwassen man, was nog nooit in me opgekomen.

Zullen we naar de auto's gaan kijken , zei Vincent (zijn naam dus) en kun je vandaag al beginnen?  Geen probleem zei ik en we liepen naar de garage. Het ging om een Volkswagen Golf en een mooie MG. Die laatste was echt prachtig. Vind je hem mooi? vroeg Vincent toen hij mijn bewonderende blik zag. Ja prachtig zei ik. Als we hem straks gewassen hebben kunnen we er wel een eindje mee gaan rijden zei hij. Nou graag riep ik heel enthousiast. Zullen we dan maar beginnen zei Vincent, laten we de Golf nog even staan.

Vijf minuten later stonden alle spullen klaar. Ik ga even mijn autowaskleding aantrekken zei Vincent. Even later kwam hij terug in een mouwloos hemd en een behoorlijk strakke korte broek. Blijkbaar keek ik net zo naar Vincent als zojuist naar zijn MG!!

Kun je het zien? vroeg hij plagend. Ik stotterde ervan en kreeg er een flink rood hoofd van. Je mag best kijken hoor , zei Vincent. Vind ik helemaal niet erg. Ik wist er niet zo gauw iets van te zeggen en ging maar snel aan het wassen.
Je moet stevig poetsen hoor, zei Vincent. Kijk zo: Hij ging achter me staan en pakte mijn hand beet en samen wasten we een stukje auto terwijl hij zich stevig tegen me aan drukte. Mijn hart ging flink te keer, maar ik vond het wel erg opwindend en ik voelde mijn pik dan ook snel klem komen te zitten in mijn broek. 

Volgens mij vind je je het wel lekker dat ik zo tegen je aan sta he? zei Vincent. Volgens mij word je er heel erg geil van? Draai je eens om? Ja hoor,dacht ik het niet? Daar zie ik toch een lekkere bobbel in je broek. laat me eens voelen. Zijn hand ging naar mijn kruis en kneep er zachtjes in. MMMM lekker , zei Vincent. Ik kreunde slechts. Je buurjongen had gelijk dat je een geil ding was. Ik keek hem verbaasd aan. Buurjongen? ja, Kees van wie je mijn adres heb gekregen.!! Het was dus doorgestoken kaart.!

Je kunt net als Kees een extraatje verdienen , zei Vincent. Hij keek me daarbij zeer zwoel aan. Ondanks dat mijn verbazing nog niet helemaal verdwenen was liet ik Vincent zijn gang gaan. Hij trok mijn Tshirtje uit en likte mijn tepels. Ik kreunde van genot.
Likkend ging hij richting mijn lippen en even later stond ik te tongen alsof mij leven ervan afhing.

Kom we gaan naar binnen zei Vincent. Ik liep achter hem aan de trap op , zijn slaapkamer binnen. Daar stond een mega groot bed . ga maar lekker liggen, geil ding van me. Vanaf nu ben jij mijn vriendje. Vincent likte mijn tepels weer, gleed af naar mijn navel en even later werden mijn broekknoopjes los gemaakt. Ik liet het allemaal verzetloos gebeuren: ik genoot er van en mijn geiligheid joeg als een tornado door mijn lichaam. 

En voor het eerst stond er een volwassen man voor me en daar lag ik dan in mijn volle naaktheid, met een keiharde pik op dat grote bed. Vincent kreunde van genoegen: je hebt echt een lekkere pik zei hij.  Wacht even zei hij, dan doe ik ook even mijn kleren uit, wel zo eerlijk.

Een volwassen man in zijn volledige geil naaktheid met een pik die op volle oorlogssterkte stond. Pak m maar beet zei Vincent, voel maar ff lekker. Ik was van al mijn schroom verlost en betastte zijn pik zonder enige terughoudendheid. MMMMM kreunde Vincent , lekker. Lik er maar aan , pijp me maar. Ik gaf aan iedere wens een gevolg. 
Ik hoorde de ademhaling van Vincent omhoog gaan en even later voelde ik zijn warme zaad diep achter in mijn keel spuiten en als vanzelf slikte ik het door. tenminste zoveel mogelijk. dat wat ik niet weggewerkt kreeg liep langs mijn mondhoeken naar buiten , maar dat werd door Vincent met liefde weg gelikt.

Ondertussen stond mijn pik op springen. Je gaat me neuken, lekker geil kereltje van me. Stop je pik in mijn kut en naai me zo hard als je kunt. Vincent ging op zijn knieen voor me zitten en stak zijn kut omhoog. En alsof het mijn dagelijkse bezigheid was, schoof ik zonder reserves mij pik naar binnen en na een paar stoten  spoot ik met een harde brul mijn zaad naar binnen.

Ik liet mijn pik nog even zitten maar even later plopte hij er toch uit. Ik zag een groot gat waar mijn pik in had gezeten en waar mijn zaad uitdroop. Als door de natuur gedreven ging ik met mijn tong naar zijn met mijn zaad gevulde ster en likte mijn eigen sperma op. Dat laatste deed ik altijd al zoveel mogelijk, maar dit was wel heel bizonder en erg lekker. En Vincent: die kreunde er tevreden bij en zei: Je bent voor onbepaalde tijd aangenomen!! 

Een half jaar later had ik mijn bromfiets en was ik vele ervaringen rijker.
Het was een mooie tijd, ik kijk er met genoegen op terug.

En oja, dat ritje in de MG hebben we nog vaak gemaakt en ook naar hele spannende plekjes.

4620 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.