Geil op balkon

FF lekker zitten nu op het balkon, in de zon die op mijn harde staaf schijnt. Niemand die me kan zien. ik speel met mijn genotstaaf tot ik bijna kom en wacht dan weer even. de spanning opvoerend. o kan ik wel een tijdje zoet zijn. Erg geil geworden van mijn eigen spel ga ik even op homochat zitten. Niet dat ik denk dat er een date uitkomt, maar je weet nooit.


Als snel een berichtje: Hoi ben je geil en kun e ontvangen? Op beide vragen kan ik bevestigend antwoorden. na het uitwisselen van de stats ( waarna het contact meestal ophoudt omdat ik al wat ouder ben (62) krijg ik de melding : ik heb wel zin. Hij blijkt in de aangrenzende wijk te wonen en is redelijk bekend in de buurt, omdat hij er een aantal jaar geleden een krantenwijk heeft gehad ( oja volgens zijn stats was hij 22 en viel op ouder)

Hij zou er binnen de 10 minuten kunnen zijn. En inderdaad, 10 minuten later ging de bel in de hal en zag ik een prachtige lichtgetinte jongeman staan. Even later ging de deurbel en stond ik oog in oog met een prachtige jongeman. wat een kadootje zeg! Nadat ik de deur had gesloten greep hij me direct in mijn kruis en begon te tongen. Zo jij bent geil lachte ik! Kom we gaan naar d slaapkamer. Binnen enkele seconden stond er een prachtige jong slanke knaap voor me met een schitterende pik. Niet te dik maar wel erg lang.

Mag ik je kutje likken vroeg hij? Daar zei ik natuurlijk niet nee tegen en voelde al snel zijn warme tong over mijn vochtige en tochtige kut. ik kreunde er luid bij. Zijn tong gleed diep naar binnen en aan alles kon je merken dat ik niet de eerste kut was die hij uitlikte.

En nu mag je mij likken, zei Pim en draaide zich gelijk om met zijn kut in mijn richting. Ik zag een prachtig lichtroze gladgeschoren ster en liet mijn tong er lekker over heen glijden. Mmmmm lekker zuchtte Pim lekkerrr ga door. veel aanmoediging had ik natuurlijk niet nodig, want mijn uitzicht was prachtig, na uitgelikt te zijn schoof ik een vinger naar binnen, al snel gevolgd door nummer 2 en 3. Ook de kut was een ervaren ontvanger: ik gleed er soepel met mijn vingers!

Ik wil dat je neukt zei Pim, ik heb zin in die geile staaf van je. En zo geschiedde, mijn harde warme speelgoedtrein schoof zonder enige moeite zijn remise in. Langzaam neukte ik me naar mijn hoogtepunt en kwam zalig klaar. En nu jij zei ik, toen ik wat was bijgekomen. Pim maakte met zijn tong mijn kut weer nat een duwde langzaam en liefdevol zijn lange lat naar binnen. Diep heel diep voelde ik zijn mannelijkheid heen en weer schuiven en voelbaar en hoorbaar klaarkomen.

We hebben daarna nog lekker lang op bed gelegen en lekker veel getongd en gelikt.

3620 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.