De getrouwde "hetero" Marokkaan

Ik heb Marokkaanse jongens altijd interessant gevonden. Ik weet niet of het door hun uiterlijk of door hun karakter of een beetje van beide kwam. Geil vond ik ze in ieder geval zeker. Toch heb ik nooit het lef gehad om een Marokkaanse jongen te daten. Misschien omdat ze me nerveus maakten.. Tot afgelopen week dus.. toen moest en zou ik erachter komen hoe een Marokkaanse pik nou proeft en voelt. Ik trok de stoute schoenen aan en meldde me aan op de chat. Ik ging de lijst door op zoek naar alles wat naar een Marokkaan kon verwijzen.. Op dat moment kwam ik de naam "Mocro" tegen en besloot ik hem een berichtje te sturen. Hij vertelde me dat hij Marokkaans, getrouwd en hetero is, maar dat hij zo erg geil was op dat moment dat hij het liefst zijn zak zou willen legen in een lekker kutje. Het zou hem niet uitmaken of het een jongenskutje is of een vrouwenkutje.. Ik als een echte bottom had inmiddels een nat spleetje gekregen door hoe hongerig hij wel niet was. Hij kreeg me zo geil dat ik hem vroeg of hij wilde afspreken.

Hij woonde niet heel ver van mij vandaan en binnen een half uur stond hij voor mijn deur. Ik had alleen een geile string aan waar mijn lekkere billen nog groter in leken. Ik deed open en ik trok hem zachtjes aan zijn jas naar binnen en deed de deur dicht. Eerste waar hij naar keek waren mijn billen waarna hij met een schorre Marokkaans accent zei "Je kont is echt groot ik ga hem kapotneuken". Hij zelf was een knappe Marokkaan net als de meeste. Mooi getint, zwoele bruine ogen en een stout baardje. We liepen samen naar mijn slaapkamer waarna hij mij gelijk als een sletje op het bed duwde, terwijl hij zijn kleren snel uittrok. Ik trok zijn boxer naar beneden en zag een lekkere grote besneden pik van 20cm en DIK. Hij fluisterde weer zacht met zijn schorre stem en zei "pijp me, vanavond ben je mijn hoertje". Ik begon hem gulzig te pijpen, likte met mijn tong langs zijn eikel... nam zijn ballen één voor één in mijn mondje en zoog eraan als een echte "kech". Hij drukte zijn dikke paal steeds dieper in mijn keel waardoor ik moest kokhalzen. Hij begon te hijgen en schreeuwde iets in het Arabisch. Op dat moment duwde hij me tegen de muur. Hij pakte een condoom, deed hem om en schoof mijn nat stringetje opzij.. Hij stond achter mij en ik voelde zijn gehijg in mijn oor. Hij fluisterde "Ik ga je kutje goed uitrekken, Marokkanen treuzelen niet.. wij stoten hard" Op dat moment stootte hij zijn hengstenpik in één keer in mijn strak mannenkutje. Ik schreeuwde het uit van de brandende pijn. Deze Marokkaan heeft me letterlijk in vuur en vlam gezet. Zijn stoten werden steeds heviger. Ik draaide me om keek hem aan en hij had een ondeugende grijns op zijn gezicht.

Hij zei "Je wilde een mocrolul toch.. nu moet je niet kreunen dit is wat je al die tijd wilde toch.. om door een echte man doorgepaald te worden" Hij stopte met stoten en duwde me op het bed. Ik ging op mijn rug liggen en hij kwam boven me hangen. Toen zag ik pas echt hoe groot die paal van hem is. Veel groter dan het daarvoor leek. Hij spuugde op mijn kutje en wreef het in met zijn dikke pik. Hij bleef me een beetje teasen door zijn paal net niet erin te stoppen. Ik kreunde "neuk me alsjeblieft, ik ben je onderdanige vrouwtje, ik wil je in me voelen stoten papi" Toen leek het wel alsof hij bezeten raakte. Hij begon me weer heel diep en hevig te pompen. Ik voelde zijn grote ballen tegen mijn bubble butt aan ketsen. Dit hield hij zeker 30 minuten vol op die tempo waarna hij keihard brulde "Fucking slet!" Zo bleef hij zeker 5 min op me liggen met zijn paal nog hard in mijn kutje. Hij trok zijn lul er daarna uit, trok zijn kleren aan en voordat hij wegging gaf hij me een lebber op mijn wang en hij zei "Je kutje is nu van mij alleen.. en wanneer deze Mocro geil is komt hij dit kutje volpompen hoe vaak hij ook wilt".

11463 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.