Toen Meisjes nog een Piemel hadden

Toen meisjes nog een piemel hadden

 

Als klein jongetje wist ik het zeker: jongetjes en meisjes waren hetzelfde! Ja goed, er waren wat kleine uiterlijke verschillen, meisjes droegen andere kleren als jongetjes. En ze gedroegen zich heel anders: ze waren nuffiger, aanstelleriger en giecheliger als jongetjes. Maar als de kleren uit waren, dan zouden ze er het zelfde uitzien. En omdat ik al vroeg geintrigeerd was door andere piemeltjes dan mijn eigenste vond ik dat een erg spannende gedachte.

Dat beeld bleef toen ik in mijn puberteit schoof. Nee, ik ben niet debiel, je moet het gewoon in die tijd zien. Als jongen uit het zwaar katholieke, bekrompen en verstikkende zuiden net boven de Belgische grens moest je niet hopen op sexuele voorlichting. Daar waren je ouders niet toe bereid, terwijl de nonnen en paters die lesgaven op de scholen zich er ook niet echt toe geroepen voelden. En als ze het woord “sex” al meden, ook de “gewone” mannetje-vrouwtje sex, dan kon je voorlichting over homo’s, lesbos, travos en transsexuelen helemaal vergeten. Dat waren absolute, onbespreekbare taboes, dingen waarvan werd gedaan of ze niet bestonden. Dus bleef mijn beeld ongewijzigd, omdat niemand de moeite nam het bij te stellen. Ik en mijn leeftijdsgenoten moesten alles zelf uitzoeken.  

 

Zoals ik in eerdere verhalen al heb aangegeven, dreef ik tijdens mijn puberteit al af van de mainstream: ik werd verliefd op jongens!. Maar een enkele keer sloeg de vlam ook in de pan van mijn hart voor een meisje. Het was dan wel het “jongensachtige type”, het soort meisje dat mee voetbalde en mee sleutelde aan brommers. Van de nuffige poppetjes moest ik niks hebben. Ik wist het nog steeds zeker: als ik haar onderbroekje zou uittrekken zou er een prachtige stijve piemel uit te voor schijn komen, waarmee ik dan naar hartelust kon spelen, terwijl “zij” al haar hartstochten zou wijden aan de mijne.   

 

De ontgoocheling kwam snel. Een van die “jongensachtige meisjes” had het in dien mate op mij voorzien dat ik met haar in bed belandde. Op haar kamer kleedde ik haar langzaam uit. Ze was heerlijk: mooie, kleine, stevige tietjes, een heerlijk figuurtje, een absoluut plaatje! Toen ze in haar onderbroekje stond keek ik naar haar kruis en vroeg me af waar ze dat ding, waar ik naar op zoek was, verborgen had. Het broekje was helemaal glad om haar lichaam, er was geen bobbel te zien. We gingen op bed liggen en ik trok langzaam haar broekje uit.

Er volgde totale verwarring in mijn kop: niks piemel, alleen een soort van brievenbusachtig spleetje tussen haar benen. Ik keek haar verbaasd aan, ze keek even verbaasd terug, maar waarschijnelijk had haar verbazing een heel andere reden.

Ik draaide haar om, op haar buik. Ik wilde de achterkant ook bekijken, want de verwarring was enorm. Die achterkant was normaal: twee heerlijke billen en een klein gaatje in het midden. Ongerust keek ze me aan en vroeg:

“Je spoort toch wel helemaal?” 

Zo losjes ik kon antwoordde ik grijnzend:

“Ja hoor. Ik wilde alleen ook van je heerlijke kontje genieten!”.

Waarna ik vervolgens mijn uiterste best ging doen om haar als een volleerde Don Juan te nemen. Het was mijn eerste keer en het was op zijn zachtst uitgedrukt een grote stuntelpartij, waarvoor Don Juan zich zelfs tijdens zijn jonge jaren diep geschaamd zou hebben.

Nadat de “festiviteiten” waren afgesloten ging ik naar huis. Het was best lekker, best aangenaam, maar toch hing er een soort van vage teleurstelling over me. Het was niet wat ik had gezocht, er moest meer zijn, de ultieme bevrediging.  Ik neem aan dat de teleurstelling wederzijds was, want ze heeft me nooit meer uitgenodigd op haar kamer. Sterker nog: ze keurde me geen blik meer waardig.

 

De jaren verstreken. Onder druk van de omgeving was ik toch weer mainstream geworden, was getrouwd en had mijn homogevoelens zo ver weggedrukt dat ik zelf niet eens meer wist dat ik ze had. En was inmiddels toch echt tot het inzicht gekomen dat meisjes toch echt anders in elkaar zitten als jongetjes. Ik leerde ook de “grijze gebieden” kennen, de travos, de sissies en de transsexuelen. Maar het bleef op het nivo dat ik er nu van gehoord had. Ik was gelukkig met mijn vrouw en had geen enkele behoefte in die richting.

Tot een jaar of wat geleden mijn homokant weer boven kwam. Maar ik trok niet meteen naar de “meisjes met piemels”. Omdat ik bijna altijd de sexuele wensen en behoeften van anderen respekteer, veroordeelde ik het niet, om nog maar te zwijgen dat ik een travo zou uitlachen. Maar ik geef toe: de meesten beperken zich tot een verkleedpartij en zien er dan vaak belachelijk uit. Ze missen de werkelijke finesse van het “vrouw” zijn! Voor diegenen die het goed doen heb ik een groot respekt: ze doen alle mogelijke moeite in kledingkeus, in styling en in gedrag. Helaas ken ik hier op Homochat maar een handjevol waar ik uren naar kan kijken, zeker als ze hun cam aanhebben en zo nu en dan onder het korte jurkje het broekje laten zien met inbegrip van die heerlijke, verleidelijke bobbel. Maar het kwam nooit tot meer als kijken en in toenemende mate dromen.

 

Tot die dag, dat ik in een mega-geile bui besloot de sexbios in de buurt te gaan bezoeken, puur op zoek naar een kerel om mee te spelen. Het was op een donderdag, om het simpele feit dat de donderdag de vaste homodag is in die bios. Het spaart je de ellende uit te zoeken of de medebezoekers uit zijn op vrouwen of op mannen. Op donderdag komen we allemaal voor hetzelfde. Daar kwam ik haar tegen!

Ze was prachtig: ze was midden dertig en had een groot maar slank lichaam met lange benen. Haar lange rode haar deinde met haar bewegingen mee en haar rode mond glimlachte meteen sensueel, een schitterend gelijkmatig wit gebit tonend. Ze had diep-donkere ogen waar je in kon verdrinken. Ze droeg een strak ultra-kort glimmend zwart jurkje, waar haar broekje een stukje onder uit kwam. Mijn ogen vielen meteen op het broekje. Ja hoor...het bevatte een verleidelijke bobbel. In een woord: ze was ”Wowwwwww!!!!”

In een fraktie van een sekonde gingen al mijn bedenkingen over travos en transsexuelen in lucht op en stond ik in vuur en vlam. Ik wilde haar! Maar nu nog kijken hoe ik dat kon bereiken.    

Gelukkig sloeg de bliksem niet alleen bij mij in. Ook bij haar vatte de vonk verder vlam. Schijnbaar zag ze die oudere, nog steeds erg slanke man wel zitten. Al heel snel doken we met tweeen een kabine in en ging de deur op slot.

 

Het kussen en strelen begon. Langzaam gleed mijn hand over de zwarte nylons die haar lange benen bedekten en ging steeds hoger naar boven. Ik keek in haar half gesloten ogen en besloot de hand over haar broekje te laten glijden. Mijn hart sloeg drie keer over toen mijn vermoeden inderdaad bevestigd werd: in het broekje verborg zich een stijve piemel, niet echt groot, maar tot het uiterste geprikkeld. Tergend langzaam trok ik haar broekje uit. Ik ging eindelijk krijgen waar ik als kind en puber al van droomde. Een meisje met in haar broekje een heerlijke piemel!

Ik werd beloond. Hij was prachtig, nee, niet groot, maar met een ontblote eikel die glom van het verlangende vocht.

Na alle jeugddromen deed ik nu wat ik altijd al wilde. Teder kuste ik haar eikel en daarna haar ballen. Misschien werd ik op dat moment wel weer even de puber. In ieder geval werd ik op stel en sprong heftig verliefd.

Langzaam gleed mijn tong tussen haar benen. Niks geen brievenbus, alleen zachte huid, die ik gulzig likte met soms een uitstapje terug naar de ballen. Een genietend gekreun steeg op uit haar. Ze stak haar benen in de lucht en gaf me zo de mogelijkheid met het puntje van mijn tong tussen haar billen te glijden, naarstig op zoek naar het heerlijke gaatje dat zich daar verborg.

Plotseling duwde ze me van zich af. Ik schrok op, niet wetend wat ze wilde of wat ik fout had gedaan. Het leek allemaal zo voorspoedig te gaan.

Maar ik hoefde geen angst te hebben. Ze stond kort op, drukte me op mijn rug op de couch en ging schrijlings op me zitten. Haar billen landden precies op mijn gezicht. Ik pikte het signaal op en begon vol passie haar gaatje te likken. Ze smaakte verrukkelijk, een delikatesse. Haar sapjes waren als nektar.

Terwijl ik zo bezig was begon ze met een vreemde mengeling van zachtheid en gulzigheid aan mijn pik te sabbelen. Al snel verdween hij helemaal in haar mond. Het was niet de eerste keer dat ik gepijpt werd, maar wel bij uitstek de zaligste keer.

Even hield ze op en fluisterde:

“Vinger me!”

Daar was ik graag toe bereid.

“Maar voorzichtig”, voegde ze er aan toe, “Ik ben helaas erg nauw!”

Ja...dat was ze. Een vinger in haar ging prima. Voor de tweede vinger was al een fikse dosis glijmiddel nodig en een derde kon ik wel vergeten. Als beloning voor mijn vingerpogingen begon ze  mijn mannenkutje te likken en te zuigen. Ze deed het zo heerlijk dat mijn gekreun door heel de sexbios hoorbaar moet zijn geweest. Rimmen is een ding, zoals zij het deed was een ware kunst!

Ik kon de opmerking niet onderdrukken, het lag te zeer op het puntje van mijn tong om het af te slikken. Dus zei ik:

“Ik wil in je! Ik wil je van mij maken!”

Ze giechelde even. Maar toen keek ze met een beteuterd gezicht om, kuste mijn eikel en fluisterde:

“Je hebt al gemerkt hoe nauw ik ben. Je hebt een prachtig stukje speelgoed, maar ik vrees dat het te groot is om in me te passen. Als het wel zou kunnen had ik meteen ja gezegd, schat!”

Ik wist dat ze gelijk had, maar kon een gevoel van teleurstelling toch niet onderdrukken. 

Met een goddelijke glimlach vol troost keek ze me aan en zei zacht:

“Maar ik kan je wel op een andere manier gelukkig maken!”.

Zonder op antwoord te wachten nam ze mijn al tot het uiterst geprikkelde lans diep in de mond. Ik wist wat deepthroaten was, maar had er geen ervaring mee. Ik denk dat dit het was, het was in ieder geval een absoluut zalig en hemels gevoel. Het was iets wat ik nog nooit eerder ervaren had. Al heel snel wist ze de kokende inhoud van mijn ballen naar buiten te lokken, die ze gretig in zich opnam en doorslikte. De brul die ik daarbij slaakte moet zelfs op de parkeerplaats gehoord zijn.    

Ze stond op, pakte haar broekje en trok het aan. De magie was doorbroken. Ze boog voorover en kuste me op het voorhoofd.

“Ik zou je...”, begon ik.

Ze deed de deur open en verdween.

“....graag vaker zien”, maakte ik mijn zin in het luchtledige af.

Ik kon het niet helpen: ik moest eerst op adem komen. Nahijgend liet ik de gebeurtenissen door mijn hoofd gaan. De deur ging open...was het...?

Nee, het was een dikke kerel, die verlekkerd zijn lippen likte toen hij mij naakt, met een nog steeds snoeiharde en natte pik op de couch zag liggen. Maar och, ik val niet op dik!. Mijn vernietigende blik joeg hem in een paar sekonden de deur weer uit.

Ik stond op en kleedde me snel aan. Ik rende bijna de bios in om te kijken of ik haar nog zag. Er was geen spoor van haar te bekennen. Ik rende naar buiten, de parkeerplaats op. Ik zag haar nog net in een auto stappen en wegrijden. 

Ik keek met treurige blik de steeds kleiner wordende auto na, wetend dat het eenmalig zou zijn. Hoe dan ook, deze lieve en mooie travo had mijn jeugddroom vervuld. Ik had mijn meisje met de piemel gehad.  En het was mooier als de droom ooit geweest was.

4651 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.