Verbouwing in Spanje V

Vervolg van Verbouwing in Spanje IV...

Tien minuten later reed ik achter Alex aan naar het dorp toe, klaar voor een nieuw avontuur.

Omdat het hoogseizoen was, vreesde ik dat het lang zou duren voordat we een parkeerplek gevonden zouden hebben, maar gelukkig bleek hij een dubbele parkeerbox onder zijn flat te hebben.

´Een dubbele parkeerbox…doe maar luxe´, zei ik terwijl ik uitstapte en de deur van de auto dicht deed.

´Yep, die heb ik overgehouden uit de tijd dat ik hier nog samenwoonde met mijn vriend.´

´Al lang geleden dat het uitging?´ vroeg ik.

´Een jaartje geleden nu. Seksueel raakten we een beetje op elkaar uitgekeken…Ach je weet hoe dat soort dingen gaan.´

We stonden inmiddels naast elkaar in de lift naar boven.

´Kan ik me niet echt voorstellen…uitgekeken raken op seks met jou.´Ik schoof mijn hand onder zijn T-shirt en streelde zijn huid.

Alex glimlachte even. ´Mijn seksdrive was een stuk groter dan die van hem…en…´

Hij aarzelde even. ´En?´, moedigde ik hem aan.

´En ik wilde steeds meer experimenteren met BDSM, iets waar hij niet echt voor open stond…Ik kan namelijk best dominant zijn..Heb jij wel eens een geile BDSM-sessie beleefd?

´Nee´, antwoordde ik naar waarheid…´Maar ik heb er wel over gefantaseerd. Ik sta er best voor open…maar je moet niet verwachten dat ik je Meester of zo ga noemen.

´We zullen zien´, zei Alex terwijl hij me glimlachend op mijn kont sloeg. ´Maar nu eerst de lift uit. We zijn er.´

We stapten vanuit de lift meteen zijn appartement binnen, een groot penthouse op de bovenste verdieping. Het was minimalistisch ingericht, compleet het tegenovergestelde van hoe ik mijn rustieke boerderij had verbouwd maar hier aan zee kwam het volledig tot zijn recht.

´Mooi man´, zei ik terwijl ik goedkeurend rond keek.

´Ja hé? Ik wilde hier ook absoluut niet weg toen ik opbrak met mijn vriend. Kom maar mee naar het terras. Dat zal je ook wel bevallen.´

Ik liep achter hem aan door de schuifdeuren naar een enorm terras waar een jacuzzi op stond te pronken, omgeven door grote ligbedden.

Ik floot bewonderend. ´Je hebt het goed voor elkaar…Wat doe je voor de kost als ik vragen mag?´

´Ik ben eigenaar van een aantal restaurants in het dorp. Kom maar, dan wijs ik je er een paar aan.´

Hij nam me mee naar de balustrade en wees een paar tenten aan op de boulevard.´

´Die daar bij de haven is van mij…die met de blauwe luifels ook en deze hiervoor met het grote terras…En dat is Sergio, de jongen die daar aan het bedienen is.´

´Sergio?´, vroeg ik.

Alex gaf me een ondeugende glimlach. ´Sergio is een jonge knul die voor me werkt. Hij is heel gewillig en altijd op afroep beschikbaar...´

Geïnteresseerd tuurde ik naar de jongen. Van hier boven kon ik niet heel veel zien maar hij was in ieder geval slank en oogde jeugdig, een jaar of 20-22, niet meer. Ondertussen had Alex zich tegen mijn rug aan geposteerd en frummelde hij de knoop van mijn spijkerbroek los. Al snel gleed zijn hand over mijn pik

´Zou je wilen dat ik hem oproep?´, fluisterde hij samenzweerderig in mijn oor. ´Hij is heel lief en gehoorzaam.´

Ik draaide mijn gezicht naar hem toe en gaf hem een kus. ´Alles wat jij wilt´, zei ik zacht, ´Ik laat me verrassen.´

´Daar zul je geen spijt van krijgen´, zei hij tevreden tewijl hij mijn pik zachtjes kneedde.´...Maar we gaan eerst lekker douchen. Ga jij maar eerst want de buitendouche is een beetje klein voor z´n tweeën. Ik ga intussen wat te drinken halen.´


Ik deed mijn kleren uit en stapte onder de douche. Zorgvuldig schrobde ik het aangekoekte sperma van mijn lijf terwijl het koude water mijn huid liet tintelen van frisheid. Na een paar minuten dook Alex weer op, naakt ditmaal en met twee grote bellen gintonic in zijn handen. Ik droogde me vluchtig af en installeerde me met m´n gintonic in een grote loungebank terwijl Alex nu onder de douche kroop. Al snel zorgde de brandende zon ervoor dat mijn lijf weer op temperatuur kwam en mijn pik zich loom uitstrekte op mijn buik, als een luipaard die uitgestrekt op een boomtak een middagdutje doet. Relaxed keek ik toe hoe Alex zijn lichaam inzeepte. Het verbaasde me weer hoe dik zijn eikel wel niet was. Zelfs nu in slappe toestand onder een koude douche was het nog een gevaarte waar een paard zich niet voor zou hoeven te schamen.

Onwillekeurig begon ik met mijn pik te spelen terwijl ik wellustig staarde naar die grote, glimmende knots die loom tussen zijn benen bungelde. Dadelijk zou ik hem weer mogen proeven…en dadelijk zou ik hem ook weer in mijn kontje tekeer voelen gaan…Wat zou hij allemaal van plan zijn? Zou hij me gaan vastbinden? En die Sergio…zou hij die er nog bij betrekken? Ik had gsiteren al een trio gehad en dat smaakte zeker naar meer…Ik zag mezelf al vastgebonden op deze loungebank liggen, keihard genomen door Alex terwijl Sergio zijn verse jongenszaad in mijn mond zou spuiten…´

´Wat ben je allemaal aan het bedenken?´, hoorde ik plotseling Alex vragen. Ik was zo in mijn dagdromerij opgegaan dat ik niet gemerkt had dat hij klaar was met douchen.

Druipnat ging hij naast me zitten waarna hij zijn blik over mijn lichaam liet zwerven.

´Volgens mij…was je aan stoute dingen aan het denken´, vervolgde hij glimlachend terwijl hij suggestief zijn hand over mijn halfstijve pik liet gaan.

´Ik was aan je mooie pik aan het denken,´ glimlachte ik terug terwijl ik mijn hand ook over zijn kruis liet glijden. ´En aan al het genot die hij mij gegeven heeft.´

´En nog gaat geven´, voegde Alex er aan toe. Hij pakte zijn glas en stootte het tegen het mijne.

´Op een mooie avond met jou.´

We namen een flinke slok en kropen wat dichter tegen elkaar aan. Een tijdje zaten we zo met gesloten ogen te genieten van elkaars strelingen terwijl we af en toe van onze glazen nipten.De combinatie van alcohol en zon maakte me steeds lomer maar tegelijkertijd lieten zijn aanrakingen me niet onberoerd. Mijn pik was inmiddels keihard, net als die van Alex. Toen mijn glas leeg was besloot ik dan ook het initiatief te nemen. Ik nam een laatste ijsklontje tussen mijn lippen en boog me naar hem toe. Alex gromde zacht toen het ijs in aanraking kwam met zijn huid maar liet me begaan. Langzaam cirkelde ik het ijs over zijn bovenlijf, van zijn tepels tot zijn navel en weer terug tot het helemaal weg gesmolten was.Daarna likte ik ik zijn buik met lange halen schoon.

Alex pakte nu ook een klontje uit zijn glas en hield het voor me. ´En deze is voor mijn pik´, zei hij, ´Doe hetzelfde met mijn pik.

Gewillig liet ik me zakken van de bank en knielde ik tussen zijn benen. Met het klontje tussen mijn lippen geklemd begon ik zijn pik te bewerken, eerst zijn schacht van onder tot boven en daarna zijn eikel tot alles gesmolten was en zijn pik als vanzelf in mijn mond gleed. Langzaam begon ik hem te pijpen, als een ijslollie die ik genoeglijk op en neer bewoog in mijn mond tot ik bemerkte dat Alex opzij boog en een plastic zakje van de grond pakte. Kennelijk had hij die daar neergelegd toen hij de gintonics was gaan halen. Hij grabbelde er een leren halsband uit en bond hem zonder omhaal om mijn nek.

´Ik zal je eens een beetje gaan aankleden´, zei hij, ´zoals het een mooi seksslaafje betaamt…Geef me je handen.´

Gedwee stak ik mijn handen naar voren en kreeg ik twee leren polsbanden omgemeten. Meteen daarna boog hij voorover en bond hij ook twee leren banden om mijn enkels.


´Goed zo, dat begint er al op te lijken,´zei hij goedkeurend. ´Nu nog deze tepelklemmen en dan ben je klaar om Sergio te ontvangen. Hij kan ieder moment komen.´

Verrast keek ik hem aan.

´Ik heb hem ge-appd toen jij je aan het douchen was…Dat vind je niet erg toch?´

Zonder antwoord af te wachten,plaatste hij de klemmen op mijn tepels. Een pijnscheut trok door mijn lchaam maar ik liet hem begaan.

´Je gaat het lekker vinden´, suste hij terwijl hij speels aan het kettinkje trok. ´Vertrouw me maar…´

Plots hoorden we de bel gaan.

´Dat zal hem zijn,´ zei Alex. ´Blijf hier maar even wachten… ik ben zo weer terug.´

Ik bleef alleen achter op het terras. Gespannen probeerde ik te luisteren wat er binnen gebeurde maar het enige wat ik hoorde was het geroezemoes van het leven beneden op de boulevard.

´Zou Sergio nu ook als slaafje uitgemonsterd worden? Ik had hem slechts van veraf gezien maar zijn ranke gestalte beloofde veel. Ik zou graag dat jonge lichaam willen verkennen…zijn pik afzuigen terwijl Alex me zou neuken…´

Geil liet ik me onderuit zakken in de loungebank en speelde wat met de tepelklemmen. Ze deden geen pijn meer. Integendeel, de continue druk zorgde voor een aangenaam tintelend gevoel dat mijn huid extra sensitief maakte. Ik begon me steeds sletteriger te voelen, verlangend naar gretige handen die mijn lijf zouden betasten en hete pikken die mij genadeloos zouden misbruiken en me helemaal vol zouden spuiten...

Eindelijk kwam Alex weer. Hij had een leren tuigje aangetrokken en zijn pik was gevangen in een metalen cockring. Het geheel zag er spannend uit.

´Opstaan jongen, we hebben een gast´, zei hij en hij trok me uit de bank terwijl hij glimlachend naar mijn stijve pik keek. Al snel trok hij echter een serieus gezicht en vervolgde: ´Van nu af aan praat je niet meer en doet wat ik je zeg.´

 Ik knikte gedwee en volgde hem het huis in. Toen we binnenkwamen zag ik meteen Sergio staan. Hij stond naakt tegen de muur, met uitgestrekt lichaam vastgebonden aan een Andreas-kruis.

Nieuwsgierig nam ik hem op. Hij had halflang zwart haar en mooie donkere ogen met lange wimpers waarmee hij me wat onderdanig aankeek. Een beetje een emo-type met een heel zachtaardige uitstraling en een slank, glad lijf waar de sex vanaf spatte. ´Wat een lekker ding!´

´Carlo - meet Sergio, Sergio meet Carlo,´zei Alex terwijl hij tevreden mijn reactie gadesloeg. Hij streelde mijn pik bedachtzaam en trok de voorhuid ver naar achteren. 

´Wat vind je ervan?´ Vind je hem mooi?, fluisterde hij in mijn oor.

Zonder antwoord af te wachten, pakte hij met z´n andere hand de pik van Sergio vast en trok me daarna naar hem toe. Zachtjes wreef hij onze eikels tegen elkaar aan en liet hij er een klodder spuug op vallen. Daarna kneep hij onze pikken tegen elkaar en begon hij ons langzaam met één hand af te trekken terwijl hij ons uitdagend aankeek. Ik voelde hoe de spanning zich opbouwde tussen onze lichamen. Sergio´s olijfkleurige huid glinsterde en lonkte in de avondschemering en ik kreeg enorme zin om me tegen hem aan te drukken, maar Alex was me voor. Hij pakte mijn hand en ketende mijn polsband vast aan die van Sergio. Hetzelfde deed hij met mijn andere hand en met de enkelbanden zodat ik niet veel later met armen en benen gespreid aan Sergio vastgeketend zat.

 Glimlachend keek hem in de ogen, intens genietend van het contact met zijn huid. Hij gaf me een lieve, geile blik terug. Automatisch vonden onze lippen elkaar en gaven we ons over aan een gepassioneerde kus. Zijn tong gleed diep op en neer in mijn mond en voelde heerlijk warm aan, net zoals zijn pik die tegen mijn onderbuik klopte. Hitsig begonnen we onze lichamen tegen elkaar aan te wrijven tot plots Alex een grote dildo met zuignap voor me hield.

´Pijp hem maar eens goed nat voor je vriendje´, zei hij terwijl hij me een tik op m´n billen gaf.


Ik opende mijn mond en liet gewillig de dildo naar binnen glijden. Alex pompte hem een aantal malen op en neer en hield hem toen diep in mijn keel begraven tot het kwijl langs mijn mondhoeken naar buiten droop. Tevredengesteld trok hij hem terug en bevestigde hem op het Andreas-kruis achter Sergio.

´Duw je kontje er over heen´, commandeerde Alex terwijl hij het uiteinde van de dildo tussen Sergio´s  bilspleet stak. ´Ik wil hem helemaal in je zien verdwijnen.´

Sergio keek me gespannen aan terwijl hij voorzichtig zijn kontje tegen de dildo aan perste. Ik duwde zachtjes mijn onderbuik tegen hem aan om hem aan te moedigen en toen hij zijn mond wijd open sperde voor een geluidloze kreun wist ik dat de dildo voorbij zijn kringspier was geschoven. Geil wreef ik mijn lijf harder tegen hem aan en genoot van het zicht hoe hij zich zwaar hijgend steeds verder vast spieste aan de dildo.

Alex ging nu achter mij staan en drukte zich tegen me aan. Ik voelde zijn hete pik tegen mijn billen branden. Verlekkerd draaide ik mijn hoofd naar hem toe en zocht zijn mond op voor een hete tongzoen.

´Volgens mij wil je ook wel weer zo´n staaf in je voelen´, gromde hij tussen het tongen door. ´...Mijn hete paal diep in je kontje..´

Hoerig wreef ik mijn kontje tegen hem aan. De gedachte om weer -net als vanmiddag in de duinen- opgevuld te worden door zijn enorme pik, deed me huiveren van genot. ´Kom maar op´, siste ik uitdagend, ´steek die pik van je in me en neuk me hard.´

´Ik zal lief voor je zijn´, grimlachte Alex. ´Ik zal glijmiddel gebruiken zodat het minder pijn doet.´

Hij trok even venijnig aan mijn tepelklem-ketting en liep toen naar een kastje om wat glijmiddel te pakken. Ondertussen was Sergio langzaam de dildo aan het berijden. Geil keek ik toe hoe zijn ogen wit wegdraaiden iedere keer als hij zijn onderlijf naar achter bewoog. Ik boog wat naar voren en likte gulzig aan zijn tepels terwijl ik verlekkerd naar zijn eikel staarde die ingeklemd tussen onze buiken zat en glinsterde van het voorvocht. Graag had ik nog dieper gebukt om hem in mijn mond te nemen maar de polskettingen hielden me tegen.

Plots voelde ik hoe Alex zijn pik tegen mijn kontgaatje aan manoeuvreerde. Nu hij goed was ingevet gleed hij makkelijk naar binnen maar de pijn was er niet minder om. Kreunend en happend naar adem duwde ik me tegen Sergio aan die die op zijn beurt ook hard begon te kreunen omdat ik hem zo dwong de dildo dieper in zich te nemen. We werden steeds meer tegen elkaar aan gedrukt tot we beiden volledig vastgespiest waren, hij door een grote dildo en ik door Alex´ pik die nu diep in mijn ingewanden begraven zat.

Zwaar hijgend leunden we tegen elkaar aan terwijl Alex ruw mijn halsband beet pakte en mijn hoofd naar achteren trok.

´Vind je lekker hè, ´gromde hij in mijn oor,´...om zo genomen te worden...om opgevuld te worden door een hete pik.´

 Ik voelde zijn dikke eikel kloppen tegen mijn buikwand, op dezelfde hoogte waar ook Sergio´s eikel tegen mijn huid aan priemde. Het idee dat die twee elkaar bijna konden aanraken plus het feit dat ik hier nu stond ingeklemd tussen twee bronstige mannenlijven maakte me wee van geilheid. Wellustig begon ik te tongen met Sergio terwijl Alex me langzaam begon te berijden. Zijn pik gleed soepel op en neer en zette mijn onderlijf in vuur en vlam. Kronkelend van genot liet ik me neuken, steeds harder, steeds dieper, tot na een tijdje Alex zich plotseling terugtrok en een gapende leegte achterliet in mijn kontje. Nog half versuft keek ik hem vragend aan.

´Pijp Sergio´, zei hij gebiedend terwijl hij mijn polsbanden los gespte van die van Sergio. ´Kniel neer en zuig die pik helemaal leeg.´

Ik had geen verdere instructies nodig. Ik wachtte even tot hij ook mijn enkelbanden had los gemaakt en liet me toen snel zakken op mijn knieën zodat ik nu eindelijk Sergio´s pik van dichtbij kon bewonderen. Pas nu viel het me op dat ook hij een cockring om had, een leren exemplaar dat ook zijn scrotum afbond. Gefascineerd streelde ik zijn ballen die paars aangelopen waren.  Zijn eikel danste heen en weer voor mijn gezicht en was flink nat van het voorvocht. Eindelijk kon ik hem proeven! Verlangend opende ik mijn mond en met een intens tevreden zucht zoog ik hem tussen mijn lippen. Sergio reageerde meteen en stootte met een harde kreun zijn pik diep in mijn keelgat.


´Laat maar eens zien hoe goed jij kan deepthroaten´ siste Alex die het tafereeltje gadesloeg. ´Wacht maar tot hij dadelijk klaar komt. Deze jongen is een veelspuiter…eens kijken of je het allemaal aan kan…´

Hij duwde mijn hoofd nog wat steviger tegen Sergio´s kruis en liep toen naar de tafel om iets op te pakken. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat het een zweepje was. Gespannen wachtte ik het moment af dat het leer mijn huid zou striemen maar het was Sergio die de eerste slag ontving. Hij zoog zijn adem in en probeerde zijn lichaam weg te draaien maar de dildo, die nog steeds diep in zijn kontje zat, hield hem op zijn plaats. Kermend onderging hij de volgende slagen en al snel was zijn buik helemaal rood gestriemd.

Na een paar minuten stopte het zwiepen van de zweep boven mijn hoofd. Ik dacht dat Alex het nu wel genoeg vond maar het bleek slechts een kleine pauze te zijn. Hij liep weer naar de tafel en pakte een ballgag die hij Sergio in zijn mond stopte en behendig vastbond.

´Slaafjes moeten stil zijn´, zei hij. ´Je maakt de mensen op de boulevard nog aan het schrikken met je gejammer.´

Meteen daarna begon hij weer Sergio´s bovenlijf te geselen met de zweep. Ik keek naar hem op terwijl ik zijn eikel met mijn tong bleef bewerken. Niet meer bij machte om op zijn benen te blijven staan, hing hij met zijn vollle gewicht aan de kettingen waardoor zijn lijf helemaal strak gespannen was en zijn ribbenkast zich duidelijk aftekende. Overdadig kwijl sijpelde langs de gag uit zijn mond en trok een glinsterend spoor over zijn geteisterde buik.

´Kom maar mooie jongen´, dacht ik terwijl ik genietend van het uitzicht mezelf begon af te trekken, ´Spuit je lading maar in me en maak een eind aan je lijden.´ Nog geiler dan ik al was, zoog ik uit alle macht aan zijn eikel, vast van plan om hem tot de laatste druppel af te melken.

Maar Alex had andere ideeën: ´Nu is het jouw beurt om kennis te maken met de zweep,´snauwde hij tegen mij. ´Ga staan en pak die bok voor me.´ Hij wees naar de hoek waar een met met leer bekleed tafeltje stond.

Enigszins teleurgesteld liet ik Segio´s pik uit mijn mond glijden en deed wat me werd gezegd. Ik pakte de bok en plaatste hem vlak voor Sergio waarna ik er op mijn buik op ging liggen en me gewillig door Alex liet vast ketenen aan de poten van de bok. Meteen zoog ik me weer vast aan de pik van Sergio terwijl Alex plagerig de riempjes van de zweep liet zwerven over mijn billen die nu open en bloot aan zijn genade waren overgeleverd.  Een paar tellen later haalde hij uit voor een venijnige slag. Ik wilde protesteren maar kwam niet verder dan wat gesmoord gekreun omdat mijn mond vol zat met heet jongensvlees. Gespannen wachtte ik de volgende klap af. Die kwam snel maar was gelukkig al een stuk zachter. Ook de volgende slagen waren goed te verdragen. Mijn billen voelden rood gloeiend maar pijnlijk was het niet meer. Integendeel, een warme gloed verspreidde zich door mijn hele lichaam terwijl ik in een soort van trance geraakte.

Spinnend als een krolse kater sabbelde ik aan de pik van Sergio die nu, kennelijk hersteld van de spanking die hij net had ondergaan, zich weer in de strijd wierp en zachtjes mijn mond begon te neuken. Plots voelde ik Alex´ eikel over mijn bilspleet glijden, warm en vlezig zacht. Even hield hij halt bij mijn sterretje, en toen boorde hij zich langzaam in me.  Centimeter voor centimeter baande hij zich een weg door mijn darmen tot het koude metaal van zijn cockring tegen mijn nog steeds gloeiende billen aan stootte en ik helemaal opgevuld was.


Als een kip aan het spit liet ik me nemen, aan beide kanten vast gespiest aan hun harde palen die diep in me op en neer begonnen te pompen. Een intens gevoel van totale onderworpenheid maakte zich van mij meester. Ik kon niets anders doen dan volledig passief toelaten dat ze al hijgend en kreunend mijn lichaam misbruikten, mijn lijf openspleten en zichzelf naar een orgasme neukten.

Sergio kwam als eerste klaar. Hij begon ongecontroleerd te sidderen en een paar seconden later golfden gote hoeveelheden romig zaad in mijn keel. Alex had niets te veel gezegd. Ik probeerde alles weg te slikken, maar kon toch niet voorkomen dat flink wat sperma uit mijn mond stroomde. Terwijl Sergio´s pik door bleef soppen in mijn keel, kondigde Alex met een rauwe kreet zijn orgasme aan en spoot hij zijn lading diep in mijn darmen. Huiverend van genot voelde ik hoe hoe mijn lichaam aan alle kanten vol stroomde met warm mannenzaad. Had ik mijn handen vrij gehad, dan had ik me nu in een mum van tijd ook naar een hoogetepunt getrokken maar ik moest nog even geduld hebben...

Een tijd lang bleef Alex in me naschokken terwijl ik verlekkerd Sergio´s aan pik bleef zuigen. Toen hij weer enigszins hersteld was, trok hij zich terug en maakte hij mijn boeien los..

´Nu is het onze beurt om lief te zijn tegen onze gast´, zei hij tegen Sergio terwijl hij ook zijn boeien los maakte en de ballgag uit zijn mond haalde. ´ Neem hem mee naar de bank en lik hem maar eens goed schoon.´

Sergio hielp me overeind te komen van de bok en gaf me een dankbare blik. Hij boog zich voorover en drukte zijn lippen op de mijne voor een bedwelmend sensuele tongzoen. Daarna likte hij zorgvuldig alle spermaresten van mijn gezicht en hals en bevrijdde hij me van mijn tepelklemmen. Eem schroeiende pijn was het gevolg maar Sergio´s met sperma besmeurde tong bracht meteen verlichting. Geil genietend kroelde ik met mijn handen door zijn haar terwijl hij mijn tepels verwende maar Alex greep al snel in.

´Naar de bank jullie´, commandeerde hij terwijl hij ons een klets op de billen gaf. Hij had de regie nog steeds stevig in handen en wist precies wat hij wilde. Hij duwde Sergio languit op de bank en gebood mij om achterstevoren op zijn gezicht te gaan zitten. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik kroop over Sergio heen en drukte mijn billen tegen hem aan. Meteen begon hij uitbundig aan mijn geteisterde sterretje te likken en al gauw liet hij me kreunen van genot. Zijn tong boorde zich een weg langs mijn kringspier en lepelde al het sperma op dat Alex in me gespoten had. Alex was intussen voor me gekropen en begon me gulzig te pijpen. Het duurde niet lang voor ik het orgasme aan voelde stormen. Alex merkte het en liet snel mijn stuiptrekkende pik uit zijn mond glijden.

´Even wachten nog jij´, siste hij terwijl hij me plagerig aankeek. ´Even wachten...jouw tijd komt zo.´

Hij kroop wat naar achteren en pakte Sergio´s pik vast. Ondanks dat hij net was klaar gekomen, was hij nog steeds behoorlijk stijf, waarschijnlijk geholpen door de cockring en natuurlijk zijn jeugdige viriliteit. Hj nam hem in zijn mond en begon hem langzaam te pijpen tot hij weer kaarsrecht was. Het liet Sergio niet onberoerd. Hij begon amechtig te kreunen maar hij bleef tegelijkertijd ook fanatiek mijn kontje uitlikken tot Alex het genoeg vond. Hij pakte me bij mijn halsband en trok me naar zich toe.

´Pin je vast aan zijn paal´, siste hij weer. ´Rijd jezelf naar een hoogtepunt.´

Ik kroop wat naar voren en liet mijn kontje over Sergio´s pik zakken die zonder problemen langs mijn opgerekte kringpier naar binnen gleed. Meteen begon ik hem hitsig te berijden terwijl Alex me aftrok en zich vastzoog aan mijn tepel.

´Vind je lekker hé,´fluisterde hij tussen het likken door. ´Zo´n mooie pik in je jongenskut...zo´n harde paal die je open splijt...kom maar jongen...kom maar klaar...ik wil dat je klaar komt...´


Meer had ik niet nodig. Ik schroefde me helemaal vast aan Sergio´s pik en met een enorme brul gaf ik me over aan een heerlijk, alles verzengend orgasme. Mijn zaad spoot met grote kracht naar buiten, over mijn borstkas en tegen Alex´gezicht die kreunend van geilheid mijn spermadouche onderging.

Toen ik eindelijk uitgeraasd was, richtte hij zich op en veegde hij zachtjes wat zaad van mijn borst. Terwijl hij het uitsmeerde over zijn pik, keek hij mij intens geil aan met zijn met sperma besmeurde gezicht.

´We zijn nog niet uitgespeeld ´, zei hij met omfloerste stem. ´ Laat mij deze jongen ook maar eens neuken...Jij zuigt hem af en dan zul je eens zien hoeveel zaad hij nog te geven heeft.´

Nog half versuft maakte ik me los van Sergio´s pik en kroop naar achteren om me in standje 69 op hem te positioneren. Als een hongerig vogeltje zoog hij zich meteen vast aan mijn pik en begon hij mijn eikel op heerlijke wijze schoon te likken. Sergio trok ondertussen zijn benen omhoog en manoeuvreerde zijn pik tegen zijn bilspleet. Behulpzaam trok ik Sergio´s billen uit elkaar en keek verlekkerd toe hoe Alex´dikke eikel zich een weg baande naar binnen. Meteen begon hij hard op hem in te stoten. Sergio klauwde met zijn vingers in mijn billen en kreunde het uit terwijl ik hem aftrok en m´n tong over zijn eikel liet flitsen. Na een paar minuten was het zover en kwam hij heftig schokkend klaar. Terwijl mijn mond zich met romig zaad vulde, zag ik dat Alex zijn pik uit Sergio trok en zich razendsnel begon af te trekken. Een paar seconden later spoot ook hij zijn lading over mijn gezicht.Dikke klodders sperma schoten keer op keer uit zijn paars gezwollen eikel tot hij helemaal leeg was en zich uitgeput achterover liet vallen, met zijn billen tegen die van Sergio aan.

Geil staarde ik naar hun pikken die nat glanzend op hun buik lagen na te schokken. Ik wreef mijn gezicht er over heen en snoof de geur op van hun zaad dat zich met elkaar vermengde. Gelukzalig likte ik alles schoon, intens genietend van deze twee mooie mannenlijven die me alles gegeven hadden en met wie ik alles gedeeld had. Ik had er weer twee vrienden bij en als het aan mij lag, zouden er nog veel van deze momenten volgen...

Na een tijdje kwamen we weer tot leven. Alex richtte zich op en keek me glimlachend aan.

´Ik denk dat we allemaal wel een drankje verdiend hebben. Wie gaat er mee naar de Jacuzzi met een gin tonic?´

´Goed idee´, antwoordde ik terwijl ik me van Sergio af liet rollen, ´Zo slaan we twee vliegen in één klap: én onze dorst lessen én zo kunnen we ook al het zaad van onze lijven poetsen.´

´Dat is bij jou wel nodig, ja´, zei Sergio lachend. ´We zijn in totaal wel vier keer over- en in je klaar gekomen.´

´Vier heerlijke keren,´antwoordde ik met een tevreden glimlach, ´...en het smaakt naar meer!´

´Maar niet nu! Eerst rust en lekker genieten in de jacuzzi´, kwam Alex tussenbeide en zonder verdere tegenspraak te dulden, trok hij ons mee naar buiten.

We bleven die avond nog lang hangen op het terras tot Alex het op een gegeven moment welletjes vond. Het bleek dat hij de dag erna vroeg op moest om met de trein naar een horeca-vakbeurs in Madrid te gaan. We namen innig afscheid en spraken af elkaar snel weer te zien als hij terug kwam.

´Kan ik je een lift geven?´, bood ik Sergio aan toen we in de lift naar beneden gingen. ´Woon je hier ver vandaan?´


´Ik woon een paar kilometer verderop...maar ik weet ik niet of ik zin heb om al naar huis te gaan. Misschien ga ik nog even de stad in of wandelen op het strand. Heb je zin om nog mee te gaan...of ben je te moe?´

´Moe wel, maar niet té moe,´ antwoordde ik glimlachend. ´Een kleine strandwandeling lijkt me een waardige afsluiting van een mooie dag.´

´Laten we dan naar het strand van Sant Martí gaan, dat is richting mijn huis en het is er lekker rustig.´

Even later parkeerde ik mijn auto op een uitgestorven parkeerplaats en liepen we het maanverlichte strand op. De lucht was zwoel, ideaal voor een nachtwandeling maar toch was er niemand te bekennen op een enkele eenzame visser na. Ontspannen keuvelend liepen we een tijdje langs de kustlijn, ondertussen genietend van de zilverkleurige zee en de prachtige sterrenhemel.

 ´Kijk, daar heb je de kleine beer´, zei ik terwijl ik naar het kleine steelpannetje aan het firmament wees.

´Waar?´

Ik ging achter hem staan en trok hem tegen me aan. ´Dáár´, zei ik weer terwijl ik mijn arm uitstrekte.

´Ik zie niets...het is zeker een heel klein beertje.´

Ik liet me achterover vallen in het zand en trok hem mee in mijn val. ´Daar schele´, zei ik lachend, ´kijk langs mijn vinger.´

Sergio legde zjn hoofd op mijn schouder en tuurde ingespannen naar boven.

Zie je die heldere ster daar?. Dat is de poolster en dat is het begin van het steelpannetje dat getekend wordt door die 6 kleine sterretjes eronder.´

´Aha, nu zie ik hem´, zei hij terwijl hij mijn T-shirt wat omhoog trok en zijn hand over mijn buik liet glijden. ´...Anyway, grote beer, kleine beer, ik hou niet zo van beren...ik val meer op mannen met mooie, gladde lijven.´

Hij trok mijn shirt nog wat hoger en likte zachtjes aan mijn tepel. Genietend liet ik hem begaan terwijl ik met m´n hand  zachtjes door zijn haar kroelde.

´En val je dan vooral op oudere mannen?´

´Dat maakt me niet zo veel uit. Als ze maar slank zijn...of beter nog, lang en slank...zoals jij.´

Ondertussen was hij naar beneden gekropen en frummelde hij de knopen van mijn broek los. Hij trok mijn pik tevoorschijn en wreef zijn gezicht er zachtjes tegenaan.

´...En moeten die mannen dan...dominant zijn?´

´Met Alex vind ik het spannend om me helemaal aan hem over te geven. Hij is mijn baas en ik ben zijn seksslaafje dat door hem onderworpen wil worden. Maar met jou voelt het anders..´ Hij liet even zijn tong over mijn eikel zwerven terwijl hij me in het donker aankeek. ´...Jou wil ik beminnen.´

Langzaam gleed zijn tong een aantal malen over de gehele lengte van mijn schacht tot hij volledig stijf was. Daarna krulde hij zijn lippen over mijn eikel en zoog hij zich met een bronstige kreun vast aan mijn pik. Ik sloot mijn ogen en liet me verwennen, intens genietend van die warme jongensmond die me heerlijk sensueel afmelkte. Soppende pijpgeluiden vermengden zich met het geluid van zacht kabbelende golfjes en zorgden ervoor dat ik in een diepe, geile trance geraakte. Minutenlang liet hij mij op de rand van een orgasme balanceren maar telkens als ik dacht dat het zover was, liet hij me even afkoelen tot hij zich weer vol overgave vastzoog aan mijn stuiptrekkende paal.

Op een gegeven moment kroop hij over me heen wreef hij zijn billen tegen mijn kruis. Wellustig liet hij mijn natte pik een aantal malen door zijn bilspleet glijden tot zijn kontgaatje tegen mijn eikel tot stilstand kwam. Langzaam schroefde hij zichzelf helemaal vast en bleef toen zonder verder te bewegen recht op me zitten.

Ik keek naar hem op en voelde me de koning te rijk. Zijn huid glimde zwakjes in het maanlicht hetgeen er voor zorgde dat zijn ranke gestalte prachtig afstak tegen de donkere sterrenhemel. ´Alsof het een nieuw sterrenbeeld aan het firmanent is,´ bedacht ik me, ´het sterrenbeeld van een nieuwe sexgod...mijn sexgod.´

 Hij begon zachtjes mijn lijf te strelen en rolde mijn tepels tussen zijn vingers terwijl ik ondertussen voelde hoe hij  ritmisch zijn kringspier samentrok rond mijn pik, heel geraffineerd maar oh zo intens. Botergeil begon ik mijn onderlijf op en neer te stoten maar Sergio hield me tegen door zich nog verder vast te drukken.

´Laat mij maar begaan´, fluisterde hij terwijl hij zijn duim tussen mijn lippen duwde. ´Geef je maar helemaal over aan mij en laat mij je naar de sterren voeren.´

Gulzig begon ik aan zijn duim te sabbelen terwijl zijn strakke jongenskutje mijn pik bleef afmelken. Ik wilde dat het eeuwig zou duren maar al snel hield ik het niet meer. Sergio merkte het en boog zich voorover.

´Kom maar klaar in me´, hijgde hij in mijn oor. ´Ik wil je zaad diep in me...spuit me vol Carlo...´

Mijn lijf begon ongecontroleerd te schokkken. Sergio drukte zijn mond op de mijne en gaf me een wilde tongzoen terwijl ik me aan hem vast klauwde en me mee liet voeren naar een heftig orgasme. Minutenlang bleven we aan elkaar vastgeklonken, hevig hijgend en tongzoenend terwijl mijn zaad zijn darmen vulde tot ik volledig leeg was.


´Nu wil ik jou proeven´, fluisterde ik hitsig. ´Laat me je klaar pijpen.´

Gewillig kroop Sergio naar voren en wreef hij zijn pik een paar maal over mijn gezicht. Gretig ving ik zijn eikel tussen mijn lippen en met een intens tevreden kreun zoog ik me vast aan zijn heerlijke jongenspaal. Meteen begon ik, hongerend naar zijn zaad, hem als een bezetene te pijpen en al snel was daar weer die heerlijke smaak van voorvocht, als voorbode van van een geile lading sperma die dadelijk weer in mijn mond zou vloeien en waar ik maar geen genoeg van kon krijgen. Toen ik na een paar minuten twee vingers in zijn goed doorgesmeerde kontje duwde, was er voor hem geen houden meer aan. Hij trok zijn pik uit mijn mond en begon zich razendsnel af te rukken.

´Kom maar´, moedigde ik hem aan, ´spuit me vol met die geile pik van je.´

Ik had het nog niet gezegd of hij begon hij luid kreunend en ongecontroleerd mij vol te sproeien met zijn kostelijke zaad. Als vallende sterren vlogen stralen sperma door de nachtelijke hemel om overal op mijn gezicht te landen. Intens geil stak ik mijn tong ver uit om maar zo veel mogelijk op te vangen terwijl ik hem bleef doorvingeren tot hij uitgeraasd was. Daarna nam ik zijn spekgladde eikel in mijn mond nam en likte hem tot de laatste druppel schoon.

´Zoooo lekker´, zuchtte Sergio toen hij enigszins was bijgekomen. Hij zat nog steeds bovenop me en streelde mijn gezicht liefkozend terwijl ik langzaam door bleef sabbelen aan zijn pik. Zachtjes veegde hij wat sperma van mijn wang en tekende er een hartje mee op dezelfde plaats. Als teken van herkenning zoog ik me nog eens extra vast aan zijn pik en zette zachtjes mijn tanden in zijn vlees, alsof ik hem wilde opeten.

Grinnekend trok Sergio zich terug.

´Zullen we even nog afkoelen in de zee´, vroeg hij terwijl hij opstond. ´Dan zal ik je weer eens helemaal schoonmaken...net als vanmiddag.

Hij trok me omhoog en wilde al weg lopen maar ik hield hem tegen.

´Weet je zeker dat je wilt gaan zwemmen´zei ik terwijl ik hem in mijn armen nam. ´Het water zal namelijk best fris zijn...´

Ik streelde zijn ronde billen en drukte me nog wat vaster tegen hem aan, genietend van zijn warme, zachte huid.

´...We kunnen ook naar mijn huis gaan en lekker tegen elkaar aan geplakt in slaap vallen..´

´Dat klinkt ook goed´, zei hij, ´...maar dat is niét zo romantisch als met jou zwemmen bij maanlicht!´ Dat gezegd hebbende maakte hij zich van me los en rende hij het water in.

Lachend keek ik toe hoe hij als een jonge hond de zee in plonste tot hij kopje onder ging. Om niet voor ouwe lul uitgemaakt te worden, besloot ik mezelf te  vermannen en liep hem achterna het water in maar toen het koude water tot mijn middel reikte, aarzelde ik en bleef op een paar meter van hem vandaan stil staan.

´Lekker toch´, zei hij met een stralende glimlach. ´Kom...nog een paar passen en dan ben je er helemaal in.´

Mij te fris,´ zei ik. ´Kom jij maar hier naar toe.´

Met een grote sprong veerde hij op uit het water en dook op me af. Lachend begonnen we te worstelen en al snel had hij me kopje onder geduwd.

´Wacht maar jongetje´, beet ik hem toe nadat ik proestend boven water was gekomen en hem vast greep, ´De volgende keer dat we met Alex zijn, zal ik je ook eens een lesje leren...Eens kijken of je dan nog zo lacht.´

´Lijkt me errug spannend´, grinnikte Sergio. ´...Wat voor lesje had je in gedachte?´

´Zó bijvoorbeeld´, zei ik. Ik pakte zijn benen en sloeg ze om mijn middel waarna ik zijn bovenlichaam naar achter duwde zodat hij op het water dreef. ´Jij ligt vastgebonden in een sling en ik neuk je hard en diep...´

´Dat is geen straf´, glimlachte Sergio terwijl hij zijn billen tegen mijn kruis wreef.

´Maar ik ben nog niet klaar´, ging ik verder terwijl ik met mijn nagels over zijn buik kraste en daarna hard in zijn door de kou flink stijf geworden tepels kneep. ´Ik folter je langzaam met zweepjes en klemmen en Alex, die staat achter je en heeft zijn dikke pik diep in je mond begraven zodat je bijna geen adem kan halen..een beetje zoals dít!´


Meteen toen ik het gezegd had drukte ik zijn hoofd onder water. ´En nu staan we quitte jongetje´, lachte ik toen hij weer boven kwam. ´Nu kunnen we weer lief zijn tegen elkaar.´

Sergio deed nog een halfslachtige poging om zich te wreken maar ik pakte hem van achteren vast en trok hem stevig tegen me aan tot hij alle weerstand opgaf.

´Vriendjes?´fluisterde ik in zijn oor terwijl ik zijn lijf in mijn armen voelde ontspannen.

´Vriendjes´, bevestigde hij.

´Kus?´

Hij draaide zijn hoofd naar me toe en gaf me een vluchtige kus op mijn wang.

´Da´s geen kus. Nog een keer.´

´Heb je ook niet verdiend eikel´, zei hij gespeeld mokkend maar tegelijkertijd boog hij zijn hoofd weer naar me toe en gaf hij me een lekkere tongzoen.

´Dat is al een stuk beter´, zei ik tevreden gesteld. ´Dat past ook een stuk beter bij deze romantische omgeving...Heb je al gezien hoe mooi de maan is?´

Sergio legde zijn hoofd op mijn schouder terwijl ik onder water zijn lijf tegen me aangedrukt hield. Samen bewonderden we een tijdje stilzwijgend de maan die als een enorme ballon boven de horizon hing en een zilverkleurige baan trok over de zee, recht naar ons toe.

´Weet je,´ zei Sergio zacht, ´Ik ken je nog maar net maar ik voel me enorm goed bij je...helemaal op m´n gemak...alsof we elkaar al jaren kennen.´

Hij sloeg een arm om mijn nek en slaakte een tevreden kreun. Als vanzelf vonden onze monden elkaar en begonnen we te tongen, hartstochtelijk ditmaal en al snel voelde ik dat ik dat mijn pik zich weer oprichtte. Sergio bemerkte het ook en wreef zijn billen er tegen aan.

´Ben je weer geil aan het worden?´, fluisterde hij hitsig.

´Jouw schuld...je maakt me helemaal gek.´ antwoordde ik terwijl ik zijn stijve tepels tussen mijn vingers rolde.

´Oooh jaaa, trek aan mijn tepels...ze zijn super gevoelig.´

Genotzuchtig begon hij zich onder water af te trekken terwijl ik zijn tepels bleef verwennen. Op een gegeven moment duwde ik met één hand zijn billen omhoog zodat zijn lichaam boven water kwam drijven. Zijn natte huid flonkerde in de maneschijn en zijn stijve pik stak fier als een periscoop boven de waterspiegel uit

´God, wat ben je mooi´, zuchtte ik. ´Je lijkt wel een zeemeermin.´

´Een zeemeerman dan´, corrigeerde hij glimlachend waarna hij mijn hoofd naar zich toe trok en me weer een sensuele tongzoen gaf. Ondertussen liet ik mijn hand door zijn bilspleet glijden en duwde ik hitsig een vinger in zijn kontgaatje.Krols kreunend in mijn mond liet hij me mijn gang gaan

´Wil je me weer neuken?´, hijgde hij, ´Neem me maar...hier in het water.´

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Met een handige beweging draaide ik hem om en trok hem naar me toe. Het water reikte tot mijn borst dus ik kon goed staan en zijn gewicht dragen. Gewillig sloeg hij zijn armen om mijn nek en zijn benen om mijn middel waarna ik mijn pik tegen zijn kontgaatje manoeuvreerde.

´Laat je maar zakken lekker ding´, fluisterde ik met mijn gezicht vlak bij de zijne, ´schroef jezelf vast aan mijn pik.´

We keken elkaar intens aan en trokken beiden een grimas van genot toen mijn eikel voorbij zijn kringspier gleed. Door het frisse water was mijn pik flink afgekoeld en dat maakte het contrast met de nauwe warmte van zijn jongenskutje des te groter. Sergio begon me langzaam te berijden terwijl we elkaar hartstochtelijk tongden.  Zijn ranke bovenlijf golfde sensueel tegen het mijne en bij iedere beweging leek het of mijn pik verder wegzakte in zijn darmen. Ik dacht dat, omdat ik al een paar keer was klaargekomen, ik het wel even uit zou houden maar al snel voelde ik weer warme tintelingen door me heen gaan, als voorbode van een naderend orgasme.

´Wacht even´, stamelde ik terwijl ik hem vast tegen me aandrukte zodat hij niet meer bewegen kon. ´Wacht even of ik ga komen...´

Sergio gaf me echter geen respijt. Geraffineerd kneep hij zijn kringspier samen rond mijn pik terwijl hij weer hitsige dingen in mijn oor begon te fluisteren: ´Je pik is zo lekker...zo diep in me...kom maar...geef me al je geile liefdessappen... spuit me vol alsjeblieft.´


Ik liet me gaan en spoot mijn zaad diep in zijn kontje. Beiden kreunden we het uit, Sergio mogelijk nog harder dan ik. Zijn harde pik pookte onder water tegen mijn buik en smeekte erom om ook klaar te komen. Botergeil duwde ik met mijn handen zijn billen omhoog zodat zijn pik boven water kwam en nog nahijgend van mijn orgasme zoog ik me er meteen aan vast. Verwoed begon ik hem te pijpen en al snel kwam hij schokkend klaar in mond. Het was al de vierde keer vandaag dat ik zijn zaad proefde maar ik kon er geen genoeg van krijgen. Uitgeput en met mijn mond vol sperma trok ik hem weer naar me toe en gaf hem een intense tongzoen tot we samen alles doorgeslikt hadden.

We bleven nog een tijdje gelukzalig in elkaars armen dobberen tot de kou ons weer bij onze positieven bracht.

´Wil je bij mij komen slapen?´, vroeg ik. ´Dan kunnen we lekker warm tegen elkaar aan kruipen.´

´Graag´, zei Sergio, ´Maar niet boos worden als ik als een blok in slaap val.´

Hand in hand waadden we terug naar de kust en een kwartiertje later lagen we in elkaars armen in mijn bed...diep in slaap maar met een grote glimlach op ons gezicht.

 

4801 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.