Schipper Rob xiv

Ik vaar als schipper op grote zeilschepen, bij m´n collega´s is het wel bekend, rob houdt van de jongens. Er zijn dus zelfs collega´s die hun nieuwe matrozen voor me waarschuwen, kijk uit hij is homo haha.

Dit werkt natuurlijk ook in m´n voordeel, het seizoen was net begonnen en de eerste wedstrijden in Volendam hadden we weer achter de rug, lekker weekend gehad, nog ff een biertje in de kroeg met de mannen en dan slapen, althans dat dacht ik. In de kroeg stond een jongen een beetje alleen, we boden hem een biertje aan en vroegen of hij nieuw was hier. Ja, hij was de nieuwe matroos van een collega, mar we hebben je in Volendam helemaal niet gezien, nee ik mocht niet van boord van de schipper. Daan was een leuk joch uit het zuiden jaartje of 21, donkere kop, tenger, ondeugende ogen, oef lekker ding.

Zit een tijdje met hem te praten, zegt ie opeens hey ben jij rob. Ja, zeg ik, hij lachend oh dan heeft m´n baas me voor jou gewaarschuwd, haha. we lullen verder en het café loopt leeg. ik ga nar m´n schip en Daan loopt mee, ik zeg hé ligt jou boot niet aan de andere kant, nee naast jou want de brug draaide niet meer. bij aan boord stappen zeg ik nog een biertje of ga je slapen, zegt dat geile ding, dat kan toch ook samen......

Binnen gekomen pak ik en borrel en een biertje voor hem, hij komt gelijk naast met zitten, ik sla en arm om hem heen en hij glijdt tegen me aan, hey ouwe ff een slokkie nemen hoor, maar ondertussen glij ik met m´n hand onder z´n trui en wrijf over z´n gladde rug. hij geeft me ruimte en ik laat m´n vingers langs z´n broekrand glijden aan de voorkant voel ik al een lekkere bobbel. hij draait wat bij zet z´n biertje neer en geeft me een zoen welke ontaard in een eindeloze tongzoen, hij trekt m´n riem los en gat met z´n hand naar m´n keiharde lul, ik masseer hem lekker bij z´n ballen. hij buigt naar voren trekt m´broek omlaag en begint me heerlijk te pijpen.

Ondertussen masseer ik z´n rug, en bewerk z´n geile kontje, ik duw 1 vinger diep in z´n sterretje en hij kreunt hard, maar zuigt lekker door en likt m´n ballen en gaat verder naar n´n kutje, hij duwt er 1, 2 vingers in maakt me helemaal gek, ik zeg kom we gaan naar bed, nee zegt ie ik wil je hier op tafel neuken. ik trap m´n broek van m´n enkels en draai me op de tafel, hij gaat voor me staan en nu zie ik pas wat een lekker joch het eigenlijk is, die geile lach op z´n bek en brutaal stoot hij z´n lul in en keer in m´n kutje. hij neukt me hard, k draai lekker aan z´n tepels en trek hem met m´n benen hard naar me toe. ik voel z´n pik hard in me heen en weer gaan, hij trekt lekker aan m´n lul en ik voel dat ik ga komen, ook zijn lul lijkt nog dikker te worden, die kop zal ik niet meer vergeten, een hemelse grimas bedekt z´n gezicht als hij keihard in me spuit. hij beweegt nog wat na en glijdt er dan uit. effe kruipt hij tegen me aan en begint me dan weer te pijpen, ik spuit zijn geile smoeltje vol, hij kreunt en slikt.

ff een sigaretje en beide zijn alweer geil, ik masseer zachtjes z´n kontje en lik z´n kutje, hij draait geil naar me toe en ik kan niet langer wachten ik duw m´n harde pik in een keer naar binnen, zalig draait ie met zijn kontje heen en weer, ik neuk hem lekker door en trek ´m onderwijl af. ik voel z´n ballen alweer spannen, ik duw m´n pik zo diep mogelijk in z´n tengere lijf, ik voel hem komen en gelijk spuit ik ook z´n darmen vol. kreunend glij ik van ´m af en we vallen in elkaar verstrengeld samen op de bank. al zoenend glijen m´n handen over z´n lijf, hij prikt een vinger in m´n kutje, wat een geil joch. toch maar naar bed gegaan. de volgende morgen wordt ik wakker gepijpt, ik kijk gelijk weer in die guitige boeven ogen. 

Wat een ventje, ´s morgens heeft ie ontslag genomen bij m´n collega en ik heb hem aan genomen. het werd een hele geile zomer........... maar hierover later meer als jullie willen.

geile groetjes rob, 42.

3408 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.