Eindelijk....

Okay, ik kan niet meer terug. Ik heb dit zelf gewild, dit is wat ik al heel lang wil, waar ik over gefantaseerd heb in bed met een stijve als een bezemsteel.”

Ik voel de warme kloppende pik tegen mijn lippen en ik weet dat ik mijn mond nu echt open moet doen. Hier droom ik immers al heel lang van. Dan voel ik een vinger door mijn bilspleet strijken en ik besef dat mij nog meer te wachten staat. “Natuurlijk!”

De vinger voelt vochtig en glad aan, ze zullen wel glijmiddel gebruiken, ik heb zelf de fles immers meegenomen. Dan bedenk ik me opnieuw wat er zal gaan gebeuren, ik kan misschien nog terug, ik kan nog smeken of ze willen ophouden…? “Weinig kans”, denk ik “Laat het gebeuren” zegt een ander stemmetje in mijn hoofd “Eindelijk doe je wat je diep in je hart al zolang wilt doen.”

Achter mij voel ik de vinger zacht mijn anus binnendringen, het glijmiddel doet zijn werk, de vinger draait soepel een rondje, wat mij een diep wee en geil gevoel in mijn onderbuik geeft. Dan is de vinger weg en voel ik wat anders, ik realiseer mij dat het de eikel van een keiharde pik is die zacht door mijn spleet naar mijn anus word geleid. “Nu gaat het gebeuren…”

Vanmiddag was ik nog thuis, het kriebelde al de hele week en vandaag was het warm en vochtig benauwd weer, iedereen liep in korte zomerse kleding, ik ook. In mijn korte broekje zal ik al de hele dag te werken achter mijn bureau tot ik opeens een berichtje over mijn beeldscherm zag komen. “Je hebt een privébericht op homo.nl”

Ik heb je verhaal gelezen en ik wil je fantasie uit laten komen, maar dan wil ik dat je vanavond komt, precies zoals je hebt geschreven.” Het bericht was afkomstig van een wat oudere top die ik niet kende. Dat maakte voor mijn plan niet uit, het kwam zelfs exact overeen met hoe ik het had beschreven in mijn verhaal, een afspraak met een anonieme oudere man.

Nog terwijl ik het bericht las had ik mijn broekje al uit geschopt en spiernaakt had ik hem antwoord gestuurd. Waar en hoe laat? De reactie was snel terug gekomen en de afspraak was gemaakt. Hier kon ik niet meer onderuit, of ik zou als Fake door de mand vallen! Er was weinig tijd meer om me voor te bereiden, dus ik nam een snelle douche, raapte alle spullen bij elkaar en propte alles in een linnen tas. Ik trok mijn korte broekje weer aan, meer zou ik niet nodig hebben. “Niet nadenken nu, anders ga je weer twijfelen, nu moet het eindelijk een keer gebeuren….!”

Het was ruim een uur rijden naar de parkeerplaats waar mijn verhaal zich afspeelde. De eis was dat alles exact volgens mijn verhaal zou verlopen, inclusief de locatie. In de auto had ik direct mijn broekje uitgetrokken, want in het verhaal was ik ook naakt naar de afspraak gereden. Nu deed ik het echt, dit was geen fantasie of een geil verhaal om je bij af te rukken, ik zat nu echt spiernaakt in mijn auto op weg naar een man die ik niet kende.

Een uur is lang als je zo op weg bent, allerlei scenario’s speelden door mijn hoofd, wat als… Er kon van alles gebeuren, ik zou mezelf volledig over moeten geven, ik had zelfs mijn laptop met de berichten open op mijn bureau laten staan voor het geval er iets ergs zou gebeuren. Toch nam ik het risico, de overweldigende geilheid van mijn fantasie was eindelijk te sterk, vaak had ik bijna het lef gehad, maar was ik terug geschrokken, vandaag zou ik me helemaal laten gaan…

Achter mij voel ik hoe mijn heupen vast worden gepakt, voor mij staat Wim, de oudere man die mij hier heeft laten komen. Wim pakt mijn hoofd vast, zijn kloppende pik nog steeds tegen mijn lippen. “Mondje open jongen…” Door de blinddoek kan ik niks zien, maar ik voel bijna hoe ze elkaar aankijken en dan als ik voorzichtig mijn mond open doe tegelijk naar binnen stoten….

Door de enorme pik in mijn mond kan ik niet schreeuwen, maar er ontsnapt toch een grommend en steunend geluid uit mijn keel als de stijve pik vanachter zo plotseling diep naar binnen wordt gestoten. Dit is geen aardige neukpartij, hier wordt ik ruw verkracht, van voor en van achter tegelijk. Toch voelt het goed, eindelijk wordt ik gebruikt zoals ik het wil. Het keiharde warme vlees achter in mijn kont en de dikke gezwollen penis van Wim in mijn mond.

Toen ik de parkeerplaats langs de snelweg op reed zag ik al meteen de zwarte Mercedes staan die Wim mij had beschreven. Ik zag dat er iemand achter het stuur zat, maar ik kon geen details onderscheiden. Er stonden nog een stuk of vier auto’s op de parking die vlak langs de snelweg lag, afgeschermd door slechts een dunne boomrand. Vanaf de snelweg zou iedereen mij kunnen zien, de mensen op de parking zouden mij zeker zien.

Zonder na te denken had ik mijn linnen tas gepakt en was ik naakt de auto uit gestapt. Mijn sleutels liet ik in het zijvak van mijn deur vallen en snel maar zonder hard te lopen liep ik spiernaakt het pad op naar het klaphek waar achter de plek was waar ik klaar zou zitten. Ik voelde de blikken in mijn rug toen ik naakt door het hek stapte en het bos in liep

Ik kende de weg hier, dus ik liep rechtstreeks naar de picknick tafel iets dieper het bos in, waar ik de linnen zak neerlegde. Even verderop ging ik op mijn knieën op het pad zitten, in afwachting van Wim. Ik was opgewonden en bang en supergeil tegelijk: “Dat ik dit heb gedurfd, dat ik dit eindelijk doe!”

Wim trekt zijn nog altijd stijve pik terug en ik kan weer door mijn mond ademen. Ik voel hoe hij mijn blinddoek losknoopt en hoor hem praten met iemand: “Kom maar, jouw beurt…” Ik knipper met mijn ogen tegen het licht, ook al is het al wat schemerig. Veel zie ik overigens niet, want er komt weer een man voor mij staan die zijn pik uit zijn broek haalt. Al snel heb ik mijn mond weer vol met een enigszins naar urine en sperma smakende pik.

Ik voel hoe de man achter mij steeds sneller en ruwer begint te stoten, zijn geile warme stijve vlees zit diep in mij, er is rechtstreeks vlees op vlees contact, vanavond geen condooms, vanavond wordt ik genomen als een echte slet, gewoon bare volgespoten. De gedachte aan de onbeschermde pik die zo diep in mij zal spuiten wind me vreselijk op. Dan voel ik hoe het stoten ophoudt, een laatste diepe stoot en diep in mij vloeit het warme geil van de man achter mij in mijn binnenste. Ik hoor de man kreunen, hijgen en lachen en dan voel ik hoe hij zijn half slappe pik uit mij terug trekt. De man voor mij komt ook hijgend klaar zodat nu ook mijn mond gevuld wordt met warm zoet sperma. “Slikken…!”Zegt Wim en ik gehoorzaam. Als de pik wordt teruggetrokken heb al snel een andere pik in mijn mond. “Schoonlikken…!”Zegt Wim. Het is de pik van de man die mij net heeft geneukt.

Toen ik naakt op mijn knieën op Wim zat te wachten voelde ik een soort innerlijke rust over mij komen, als een parachutespringer die net is uitgestapt, je kunt niet meer terug, je wilt niet meer terug, nu kun je als een angstkonijn naar beneden vallen of genieten van je vrije val! Ik geniet van mijn naakte onderdanige positie, zo voel ik me op mijn plek, naakt aan de voeten van een dominante sterke man. Dat ik hier open en bloot zat en dat ik mijzelf spiernaakt zou overleveren aan Wim, een man die ik alleen ken van een internetbericht, dat wondt me ontzettend op.

Ik hoorde het klaphek even verderop dichtklappen en even later zag ik een grote zware man uit het bos komen. Dat zal Wim zijn. Hij loopt op me af, maar passeert me dan, is het Wim wel? Ik durf niet te kijken en hou mijn ogen neergeslagen. Dan komt hij terug. Hij heeft een ketting uit mijn tas gehaald en ik voel hoe het koude staal om mijn hals gelegd word en vastgeklikt. Aan de ketting trekt hij me overeind en zonder wat te zeggen sleurt hij me naar de picknick tafel. Nu ben ik volledig in zijn macht.

Bij de tafel aangekomen werd ik voorover gelegd, mijn buik op de ruwe planken, mijn benen gespreid. Met de rol ducttape die ik mee heb genomen zet Wim mijn benen vast aan de betonnen poten van de picknick tafel, mijn polsen aan weerszijden worden ook vastgetaped. Zo lig ik in een soort zweefhouding voorover, mijn kont achteruit, mijn mond op pijphoogte. Wim komt voor mij staan en haalt zijn pik uit zijn broek, het is een enorme pik, halfslap. Hij richt op mijn gezicht en dan zie ik de gele straal recht op mij af komen. Als een hond die zijn territorium afpist zeikt hij mij nat.”Dus jij wilt eindelijk bare genomen worden jochie…!.”

Zo kreeg ik de blinddoek om en voelde ik de stijve pik van Wim tegen mijn lippen. Hij had me in het bericht al gezegd dat hij wel wat lui kende en terwijl ik de pik schoon likte die mij net van achteren had volgespoten keek ik stiekem vanuit mijn ooghoeken om mij heen. Het werd al wat donkerder, maar ik zag hoe de picknick tafel werd omringd door een hele groep mannen, sommige met hun pik uit hun broek, langzaam trekkend, anderen gewoon nieuwsgierig. Wim gebaarde en ik voelde hoe er weer iemand achter mij kwam.

In mijn mond nog de smaak van sperma, pis en mijn eigen kont realiseerde ik mij opeens volledig hoe ik voor het eerst zonder condoom was genomen. Voor het eerst was ik echt vol gespoten, het zaad zat nog in mij. Slikken had ik ook nog nooit gedaan! Wow, ik kon niet meer terug nu, eindelijk was ik bare ontmaagd. En we waren nog niet klaar, opnieuw werd ik achter gepenetreerd door een stijve pik zonder condoom, ik voelde het geile warme vlees in mij schuiven. Voor mij kwam ook weer iemand staan en gewillig opende ik mijn mond voor de volgende pik.

Zo gingen de mannen met mij door, ik werd voor en achter volgespoten, likte druipende pikken met mijn eigen kontgeur schoon, slikte sperma en pis en werd gebruikt als een neukobject. Ik was niet in staat om de mannen te tellen, maar dat had Wim voor me gedaan. Toen de laatste klaar was en vertrokken stond hij als enige nog bij mij in het inmiddels donkere bos. “Voor elke vent krijg je 5 klappen op je kont, meetellen, anders begin ik weer overnieuw”.

Hij begon te slaan, kletsende klappen, harder dan ik had gedacht. Hardop telde ik mee, ondertussen de pijn verbijtend. Ik voelde hoe mijn billen gloeiden en telde door tot Wim stopte bij 55. Ik had dus 11 mannen gehad… “Ik vergeet mezelf helemaal” en ik voelde nog 5 kletsende klappen op mijn al rode blote kont. Ik kreeg zijn half slappe pik weer in mijn mond, net als in het begin. “Pijpen…!”

Toen ik zijn pik stijf had gezogen liep Wim om mij heen en penetreerde mijn kont. Zijn enorme pik gleed diep naar binnen tot ik hem tegen mijn ingewanden voelde stoten. Als een stier stootte hij naar binnen tot ook Wim zijn zaad kreunend in mij spoot. Ik voelde hoe hij mijn armen en benen los sneed en stijf van het liggen probeerde ik overeind te komen. Toen ik eindelijk rechtop stond was Wim al vertrokken. Ik hoorde het hekje klapperen in het bos.

Alleen achtergebleven pulkte ik de tape van mijn naakte lijf en stijf en geblutst liep ik langzaam het pad af naar het hek. Ik voelde hoe uit mijn nog half openstaande kut het zaad langs mijn benen naar beneden droop. De parkeerplaats was verlaten, opgelucht, voldaan en uitgeput kroop ik achter het stuur van mijn auto.

Word je als top opgewonden van dit verhaal? Denk je dat je mij ook uit zou dagen als je wist dat je net zo’n geile avond zou kunnen beleven? Stuur me een berichtje….

4411 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.