Mijn homo ervaring in een Zwitsers skioord

Mijn eerste ervaring

 

Dit is mijn verhaal over hoe ik voor het eerst sex had met een andere man.

Al jaren ski ik met mijn vrouw, vroeger ook met de kinderen, maar die gaan tegenwoordig niet meer mee. Ik ga regelmatig naar het welnesscentrum, waar ik dan de warmte van de sauna en de jacuzzi op mijn spieren en mijn vermoeidheid in laat werken. Als ik daar klaar ben douche ik daarna in de gemeenschappelijke ruimtes, ik ben dus gewend om met andere mannen onder de douche te staan. Nog nooit had ik me aangetrokken gevoeld tot andere mannen en had ik daar behoefte aan gehad. Ik ben namelijk al lang gehuwd. Toen ik onlangs onder de douche stond gebeurde er echter iets wat ik nooit had verwacht. Al enkele keren had ik gemerkt dat er een leuk uitziende man mij steeds stond te bekijken onder de douche en na een paar keer raakten we aan de praat. Nog steeds had ik niet door dat hij –hij heette Nico- zich aangetrokken voelde tot mij. Toen ik de volgende keer dag weer stond te douchen voelde ik ineens een hand op mijn schouders. Ik keek even geschrokken om maar voor ik goed besefte wat er gebeurde trok hij mij tegen zich aan. Ik stond namelijk met mijn rug naar hem gekeerd en voelde zijn keiharde lul tegen mijn billen.

 

Ik zei hem dat hij daar moest mee stoppen maar hij begon me in mijn nek te kussen. “Laat je gaan” zei hij me in het Duits en begon met mijn tepels te spelen. “Ik wil dit al zolang”. Hij begon me bijna te smeken. “Laat me je aub liefhebben” zei hij me. “Ik wil je pijpen en je neuken”. “Ik ben gek van jou. Je zult zien het zal leuk zijn”. Ik wou me verzetten, maar mijn tepels zijn enorm gevoelig en zodoende begon ik opgewonden te raken van zijn aanrakingen en zijn geile woorden. Zijn handen gingen naar beneden en hij nam mijn lul in zijn handen. Ik zei hem dat dit niet kon, maar hij ging stug door met zijn handelingen. Ik werd zenuwachtig en geil tegelijkertijd. In mijn hoofd kon ik er niet mee overweg dat een andere man met mijn lul zat te spelen, maar mijn lichaam gaf andere signalen. Mijn lul werd keihard en uiteindelijk gaf ik me over. Hij merkte dat en zei me dat hij hier al lang van droomde. Hij begon geiler en geiler te praten tegen me. “Ja laat je maar lekker gaan”. “Ik ga je laten klaarkomen zoals je nog nooit klaargekomen bent”. Ik stond nog steeds met mijn rug tegen zijn borst en ik voelde soms zijn paal tegen mijn gaatje. Het was een raar maar opwindend gevoel. Zijn lul was zo hard en warm. Uiteindelijk smeet ik mijn hoofd achteruit en hij begon me te zoenen op mijn mond. Ik twijfelde eerst maar deed toen mijn mond open. Onze tongen vonden elkaar. Het was zo enorm intens. Onze tongen draaiden cirkeltjes. Ik had nooit gedacht dat dit zo geil kon zijn. Ondertussen begon hij wilder en wilder aan mijn lul te trekken. Dit zou ik niet lang volhouden. Dat merkte hij ook en hij stopte even. Hij draaide me om en keek me aan. “Mag ik je pijpen” vroeg hij me. Ik was door mijn schaamte heen en knikte. Hij liet zich zakken en begon me te pijpen.

God wat was dit lekker. Ik was bang dat er iemand zou binnen komen en zei hem dat we dit misschien beter in mijn appartement voort zouden zetten. Ik gaf aan dat dat mogelijk was, mijn vrouw was nog skiën, dus we hadden de tijd.

Eenmaal bij ons aangekomen had ik zelfs de kans niet om de deur te sluiten. Hij smeet zich tegen mij aan en begon me als een bezetene te kussen. Hij deed de knopen van mijn broek open en binnen de kortste keren stond ik naakt voor hem. Ik deed hetzelfde bij hem en we stonden naakt tegenover elkaar, onze lullen raakten elkaar. Voorzichtig nam ik zijn paal in mijn hand en begon er stilletjes aan te rukken. Zijn eikel was nat van het voorvocht. Ik ging er met mijn vinger over en proefde zijn geil. Hij vroeg me of ik hem wou pijpen. Ik twijfelde nog even, maar liet me dan zakken en nam zijn lul in mijn mond. Aangezien ik dit nog nooit had gedaan wist ik niet of ik het goed deed. Hij begon te kreunen. Dit was voor mij een bevestiging. Ik ging met mijn tong over zijn eikel en trok ondertussen lekker aan zijn lul.

Binnen de kortste keren spoot hij mijn keel vol. Ik schrok even en liet zijn paal uit mijn mond glijden. Ik kreeg nog een paar spuiten in mijn gezicht. God wat was dit geil. Ik nam hem weer in mijn mond en pijpte lekker verder. Ik slikte zoveel mogelijk in. Hij trok me weer overeind en begon me weer te zoenen. Hij wreef zijn gezicht tegen het mijne en smeerde zijn geil op zijn gezicht. Onze tongen hingen onder het sperma. Toen begon hij mijn gezicht af te likken en slikte zijn eigen sperma in.

 

Tot mijn verwondering verslapte zijn penis niet. Integendeel. Hij trok mij mee naar de slaapkamer, eenmaal aangekomen smeet hij me op bed en kwam op mij liggen. Hij begon weer geil te praten en zei me dat hij me ging neuken zoals ik nog nooit geneukt was, dat klopte want ik was ook nog nooit geneukt. Ik nam een potje glijmiddel van mijzelf, ik speel daar regelmatig met mijn maglite mee als ik aan het douchen ben, uit het nachtkastje. Hij wreef er zijn lul mee in en drukte lichtjes tegen mijn gaatje. Ik ontspande me zoveel mogelijk. En toen gleed hij stilletjes naar binnen. Ik had verwacht dat het pijn zou doen maar niets was minder waar. Hij vroeg me of het ging en ik knikte. “Ga maar lekker verder. Neuk me zo hard je wil”. Hij trok mijn benen op en smeet die op zijn schouders. Zo had ik mijn vrouw al duizenden keren willen nemen, maar nu was het mijn beurt om een lul in mijn lichaam te hebben. Had ik geweten dat dit zo lekker was dan had ik dit al veel eerder gedaan. Hij neukte me als een wilde. Hij liet zijn lul helemaal uit mijn gaatje komen om hem er dan met een ruk weer in te steken. Ik voelde hoe mijn gaatje steeds verder uitgerekt werd. Mijn lul stond op barsten en toen spoot ik. Ik spoot zonder aan mijn lul aan te komen. Dit was nog nooit gebeurd. Ik zat onder het sperma. Hij wreef alles op zijn handen en bracht deze naar zijn mond. Ik zag hoe hij mijn sperma oplikte. Terwijl hij dat deed voelde ik hoe hij begon te spuiten in mijn darmen.

Na enige tijd liet hij zijn paal uit mijn gaatje glijden en ik voelde hoe zijn geil uit me liep. Hij ging met zijn hand naar mijn gaatje en begon mijn lichaam in te smeren. Zoiets geils had ik nog nooit meegemaakt. In een uurtje tijd had ik mijn mond en gaatje volgespoten gekregen.

Hij liet zich op mij vallen en vroeg me hoe mijn eerste ervaring verlopen was. Ik keek hem aan en stak mijn tong terug in zijn mond.

Terwijl wij zo in elkaars armen lagen te vrijen, stevig aan het tongen en elkaar tepels aan het bewerken waren, hoorde ik de deur van het appartement open gaan, ik had zo ie zo daar al over nagedacht wat te doen als mijn vrouw eerder terug kwam, en had besloten het dan maar te laten gebeuren. Ik besloot nog iets verder te gaan, en spannender te maken, want het kon nog wel even duren voordat zij naar de slaapkamer toe zou komen, ik draaide mij om, zodat we weer in 69 lagen en nam zijn half slappe lul in mijn mond, hij deed hetzelfde bij mij.

Een paar minuten later in ons pijpspel waren beide lullen weer op oorlogssterkte, mijn vrouw hoorde ik komen en zag dat zij de slaapkamerdeur open deed, ik deed of ik niets zag, en zag wel dat zij voorzichtig om de hoek keek en ik besloot nog verder te gaan met mijn seks-spel.


Wij lagen heerlijk op elkaar, zijn hoofd over mijn prachtige lul en hij duwde zijn lul stevig mijn mond naar binnen, omdat ik onderop lag kon hij mij gemakkelijk in mijn mond neuken, hij begon langzaam, maar steeds iets sneller en dieper, onervaren als ik ben moest ik al snel kokhalzen, hij stopte haalde zijn lul uit mijn mond en draaide me langzaam om zodat ik met mijn rug naar hem toe lag, tilde mij op zodat ik op zijn hondjes op het bed zat, nog steeds had hij niet door dat mijn vrouw stond te kijken, hij duwde me iets voorover op bed en ging op mijn benen zitten. Ik voelde wat nats tussen mijn billen, het was mijn glijmiddel weer en een flinke scheut ook, ik voelde het tussen mijn bilnaad lopen en direct ook zijn vinger waarmee hij het over mijn sterretje smeerde, zijn vinger voelde ik naar binnen gaan en langzaam begon hij mij te vingeren, dit voelde goed, er kwam een tweede vinger bij, dit ging heel gemakkelijk want ik had zijn lul al in diep mij gehad, een 3e vinger kwam er bij en begon ook met de vingers te draaien in mijn kontje. Met zijn 3 vingers ging hij op en neer in mijn kontje en draaide ze een paar keer rond, ik voelde zijn vinger eruit gaan en hoorde hem zeggen “zo mijn schat is er nu klaar voor de 2e ronde”. Ik vond het spannend, wat zou mijn vrouw nu wel denken, nu hij het over de vervolgronde had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn sterretje aandrukken, voor mijn vrouw moest het wel erg bijzonder zijn dit te zien, ik vond het knap dat zij nog steeds niets had gezegd of gedaan, en ik had alleen maar zin in nog meer geilheid. Langzaam kwam hij weer bij mij naar binnen en begon me eerst langzaam te neuken, en ging steeds iets dieper, totdat hij er helemaal inzat, dit voelde weer heerlijk, hij liet zijn lichaam op dat van mij rusten en neukte rustig verder. Plots trok hij hem eruit en vroeg mij mij weer om te draaien, ik draaide me om en hij legde mijn benen in zijn nek en zette zijn lul weer tegen mijn sterretje aan, in een keer drukte hij hem naar binnen en begon mij nog wilder te neuken, ik vond het heerlijk mijn paal bleef snoeihard staan. Ik draaide aan mijn tepels, hield mijn ogen dicht; en keek door mijn oogharen naar mijn vrouw die nog steeds met verbazing in de kleine deuropening stond te kijken. “Zo schat”, zei hij, “ik hou van je en ik wil alles met je doen, wat jij ook wilt, ik neuk je zo lang als je wilt”. En hij begon nog wat harder te stoten. Even plotseling stopte hij weer en ging naast me liggen en zei me op hem te gaan zitten, ik kwam op hem zitten en liet zijn lul heel zacht en geleidelijk bij mij naar binnen, langzaam bereed ik hem, ik keek hem in zijn ogen en zag dat hij aan het genieten was, ik overigens ook. Ik voelde zijn lul langzaam samentrekken en met een paar stevige stoten kwam hij in mij klaar, heerlijk ik voelde de stromen sperma in mijn kutje vloeien en deed mijn ogen verder dicht van genot.

 

Nu kwam zij iets verder naar binnen, ik keek over mijn schouders en kon haar nu zien staan in de deuropening. Mijn neukmaat keek gelukkig niet naar de deur, haalde langzaam zijn staaf uit mijn kutje, ik keek naar hem en kon nog zien dat zijn lul volledig besmeurd was met zijn sperma. Ze bleef maar naar mij kijken. Ik wist niet goed of ze me nu kwaad aankeek of niet. Toen vroeg ik haar hoelang ze daar al stond, mijn neuk maat schrok en keek haar aan, maar zei niets. “Al lang genoeg om te weten dat je geniet van een lul in je kont”. “Sorry” was alles wat ik kon zeggen. “Ik had je hier nog niet verwacht”. “Nee, dat zal wel, dat zie ik” zei ze, “maar ik had een vermoeden dat dat kon gebeuren”. “Maar ik moet toegeven dat ik na de eerste schok toch een beetje opgewonden raakte”. “Ik moet zeggen dat het wel heet is om jou daar te zien liggen neuken met een andere man”. “Ik kon mijn oren niet geloven. Waarom heb je me nooit gezegd dat je homo bent” vroeg ze me. “Nou ik ben geen homo, want ik zou nooit van een man kunnen houden”. “Maar na vandaag ben ik wel zeker dat ik je werkelijk zie genieten van sex met mannen, dus je laat je graag af en toe eens neuken” vroeg ze me. “Ga nog eens op bed liggen” zei ze tegen me. Nog half geschokt deed ik wat ze me vroeg. Ze deed mijn benen terug uit elkaar. Ik kon het sperma van Nico uit mijn gaatje voelen stromen. “Nou zo te zien heeft je vriend je goed volgespoten, he”. Ik werd weer opgewonden. Ze kwam met haar vinger aan mijn aars en duwde haar vuist tegen mijn kutje, gelukkig heeft zij geen grote handen, en was mijn gaatje al aardig opgerekt door de grote lul van Nico, dus haar hand floepte er zo in. “Nou als ik me niet vergis heb jij nog niet gespoten, he”. Ze nam met haar ander hand mijn lul vast een begon er aan te rukken. Binnen de kortste keren begon ik te spuiten. Het vloog werkelijk overal. Tot op mijn gezicht toe. Het was lekker maar ik kon me niet ontdoen van het gevoel dat ik liever met Nico was klaargekomen, die vol verbazing zonder een woord uit te brengen lag te kijken en genieten van dit spel. Dat was voor mij de bevestiging van iets wat ik eigenlijk al lang wist. Ik hield ook van mannen. Ik was niet verliefd geworden op deze man, maar vond het spelen met hem wel heerlijk, maar ik herkende ook dat ik het fijn vond dat mijn vrouw met mij speelde en zelfs toekeek als ik met hem aan het vrijen was.

We waren beiden best wel geschrokken, mijn schrikken was natuurlijk iets meer gespeeld. Ik keek haar weer in de ogen, zij stond op en draaide zich om, liep naar de deur en zei “ik weet nu wat ik hier zie, ik wil jullie zo zien en ga nu koffie maken” en deed de deur dicht

 

Enfin, we waren best wel wat nerveus, want ik had dit ook niet verwacht, aan de andere kant heel opwindend, en stiekem wilde ik verdergaan, terwijl mijn vrouw 1 ruimte verder zat, dus zo gezegd zo gedaan. Onze kleding lag nog in de gang, dus we moesten zo ie zo naakt de hal in. “Enfin” zei ik “er staat ons niets anders te doen dan gewoon naar binnen gaan en te kijken wat er gebeurd, misschien is het handig dat ik eerst even ga en je dan kom halen. Dan kunnen we ons aankleden, koffie en thee drinken, elkaar misschien nog lekker kussen en hopen op een vervolg”.

Mijn neukpartner knikte instemmend, zo gezegd zo gedaan, ik liep naakt de woonkamer in, mijn lul stond fier vooruit, duidelijk was ook voor mijn vrouw dat ik het spelen met een andere man heerlijk vond, mijn lul was het prominente bewijs daarvan.

 

Zij zat op de bank, voor mijn gevoel zat ze er best wel opwindend bij, een beetje met haar benen wijd, ik liep op haar af en ging een beetje uitdagend voor haar staan.

“Vind je dat dan zo opwindend” zei ze, wat je nu met die man aan het doen bent” en zij pakte mijn paal met beide handen, “of wil je liever dat ik het met je doe?” Ik gaf aan dat ik dit opwindend vond en vroeg of ik nog even naar binnen mocht gaan om afscheid te nemen. “Eerst dichterbij komen, vieze homo van me” en zij trok mij naar zich toe, voor ik het wist schoof zij haar mond over mijn paal en begon mij langzaam te pijpen, terwijl zij mijn ballen masseerde. 1 hand van haar ging langzaam naar achteren, en terwijl zij mijn lul uit haar mond liet glippen zei ze; “nu weet ik wat je ook nog lekker vindt”, schoof haar mond weer over mijn leuter en duwde 2 vingers mijn anus in, oh god wat en heerlijk gevoel. Zij ging langzaam op een neer met haar mond over mijn paal en duwde een derde vinger in mijn gaatje, en draaide zo met haar 3 vingers rond in mijn vragende kontje.
Ze stopte, liet mij los en zei “je hebt wel een hele ruime anus, hoe lang zijn jullie al bezig en wat heb je behalve zijn lul nog meer in je gehad, wat heb je daar dan nog meer gedaan”.

Ik antwoordde dat we alleen maar geneukt en lekker met elkaar gespeeld hadden.

Het gekke was dat mijn vrouw helemaal niet boos deed, het leek wel of ze het wist en uitdagend of opwindend vond.

Ik keek haar in de ogen en vroeg “ben je niet boos”. “nee, zei ze, ik had al lang een vermoeden dat je met andere mannen aan het spelen was, op je computer thuis staan zoveel foto’s van andere mannen dat dat al geen verrassing meer voor mij was, wel vind ik het jammer dat je het mij niet verteld hebt, en dat je het stiekum deed, ik heb nu mee het gevoel bedrogen te worden”.

Ik gaf aan dat ze dat niet hoefde te denken, want dat het alleen maar de behoefte aan (mannen-)seks zonder liefde en romantiek was, want dat wilde ik alleen maar met haar delen, zei keek mij aan en zei “kom hier homo van me” en trok mij weer naar haar toe. Zij knoopte in de tussentijd haar bloese open. Het bleek dat ze helemaal geen bh aan had. Ik was perplex, dit had ik helemaal niet verwacht. Ze ging omhoog van de bank en schoof haar rok naar boven, en ik zag dat ze ook geen slipje aan had, “wat is dit nu” vroeg ik. “Ik vond dat wat ik zag wel erg opwindend dus ik heb mijn broekje uitgedaan, om lekker met mijn clitt te spelen, terwijl ik wist wat je aan het doen was en je je liet nemen” vertelde ze.

“Dit heb ik voor jou gedaan, ga maar naar de slaapkamer, ongelofelijke homo!!!”. “En vertel mij straks maar wat je aan het doen bent geweest”. Ze trok mij naar zich toe en pakte mij bij mijn tepels, ze wist hoe gevoelig ik was en draaide ze er bijna af, ze kuste mij vol op mijn mond, zoog mijn tong bij haar naar binnen, zij pakte mijn hand en bracht hem naar haar kruis, en bewoog met haar hand mijn hand heen en weer, ik voelde dat ze drijfnat was. Ik ging op nog even naast haar zitten, bukte en bewoog mij naar haar kutje toe, zij verhief zich met haar benen wijd en ik kon tot aan haar aars in haar kut kijken, zo wijd waren haar spieren ontspannen en haar kut opgerekt. Een prachtig gezicht, je kon zien dat het allemaal drijfnat was, dus dat werd likken als aan een sorbet. Ik zoog de weeïge zoete geur van haar kut naar binnen en begon haar langzaam schoon te likken. Het was een nat, maar mooi karwei en ik deed het met plezier.
Mijn vrouw raakt opgewonden van het feit dat ik vreemd ging met een andere man in de kamer naast ons, geweldig.

 

Terwijl wij bezig waren vroeg ze “of ik dit al vaker met hem had gedaan, ik gaf aan dat dit de eerste keer was, maar als zij het goedvond het zeker niet de laatste keer zou zijn”.

”Oooooooooooooooo, dat vind ik eigenlijk best goed, ik heb liever dat je een vaste vriend hebt, dan dat losse gedoe op al die parkeerplaatsen waar je ongetwijfeld ook bezig bent”.

Wij keken elkaar begrijpend aan en gaven elkaar een kus. “Maar” zei ze “alleen als ik weg ben, he, ga nu maar even terug naar je neukmaat”.

Ik draaide mij om mijn lat fier voor mij uit en liep weer naar de slaapkamer.

 

Wordt vervolgd.

4526 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.