Grote scheur in zijn spijkerbroek (1)

Hoi, hier een gebeurtenis tijdens een van mijn ritten door Engeland en Ierland .

Met mijn bijrijder( jonge knul van een 18/19 jaar oud, scholingsproject  Wordt Vrachtwagenchauffeur) samen op weg naar  Zuid Ierland (KILKENNY). 
Koelkast vol! met bier,proviand voor 2 weken, genoeg shag, kleding voor 3 weken en meer kleine dingen die het leven minder zwaar maken.
Dit was zijn eerste rit buiten Nederland , dus ik moest hem alles uitleggen, hij noteerde alles( leergierig).
Lekkere overtocht(voor mij dan, niet voor hem want de zee was een beetje ruig)
Maar weer aan vaste wal knapte hij weer snel op, tot de tweede overtocht(de zee was iets ruwer , golven met witte schuimkoppen en flinke deining.)
Eindelijk Ierland.Paperassen in orde, dieselcheck,politiecontrole en we gingen naar Kilkenny.

Het liep tegen de avond dus we zouden pas de volgende dag of de dag erna pas kunnen lossen en laden.
Een parkeerterreintje opgezocht en bij het Cabinelicht ons gewassen, tanden poetsen en wat gegeten.Een paar( 8half- literse) Jupiler
De knul had al 2 dagen dezelfde broek aan(versleten tot op de draad met een scheur in zijn kruisgebied)
Ik had er nog niets over gezegd want als hij met zijn familiejuwelen wilde pronken is dat aan hem , maar nu hij daar zat, op het benedenbed, te lezen in zijn krabbels en een sexboekje dat hij gevonden had, met zijn knieen uit elkaar en ik een vol zicht had  op zijn kruis(de ramen in mijn Renault Magnum spiegelden)begon er bij mij iets te groeien.Ik stond op en begon iets zogenaamd te zoeken op het bovenste bed waarbij mijn openstaande gulp dicht bij zijn gezicht kwam.
Mijn stijve floepte eruit en zwaaide heen en weer,totdat hij hem beetpakte en de voorhuid wegduwde ,hij likte er even met zijn tong eroverheen en slikte hem helemaal  in .

Hij was dan nog maar 19 maar ervaring in pijpen had hij wel, veel spuug op mijn paarsrode eikel en langs de  lul  draaide hij zich om en drukte zijn kontgaatje over mijn stijve(de scheur in zijn spijkerbroek was wijd genoeg)hij moest effe kreunen maar toen ik voorbij de anusspier was gaf hij een kreun van verrukking en begon te bewegen over mijn lul van mijn schaambeen tot net niet voorbij de eikel,eerst langzaam ,alles aftastend , maar steeds sneller totdat hij voelde dat ik klaarkwam, hij hield zich tegen mijn buik tot ik alles in hem had leeggespoten . 
De portieren stonden nog open en aan weerszijden van de cabine stonden verschillende mannen die elkaar hielpen en in diverse stadia van geiligheid waren, de knul stond/hing in de deuropening en liet zich pijpen door een van hen.
Toen gingen we slapen.

Dit belooft nog een reis te worden waarnaar ik vaak terug zal denken,dacht ik toen.

3259 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.