Krantenjongen

(Dit verhaal speelde zich al weer heel wat jaren geleden af. Toen er nog gratis kranten werden uitgedeeld voor de station.)

 'Zo, U krijgt mijn laatste.' Met een glimlach drukt de kantenjongen zijn laatste krant in mijn handen. 'Ik ben vanaf vijf uur op en sta hier sinds half zes kranten uit de delen op het station. Het is mooi geweest.'

'Dan ben je ook een snelle,' reageer ik op zijn mededeling. Vragend kijk hij me aan. 'Douchen, aankleden, ontbijten en naar het station in een half uurtje,' voeg ik toe.

'Douchen heb ik overgeslagen, ik woon in een studentenhuis en de douche is al een week stuk. De huisbaas is meer geïnteresseerd in de huur dan zijn huis een beetje in orde houden.'

'Toch ruik ik je nog niet,' voeg ik hem lachend toe. 'Maar als je wil douchen, ik woon hier om de hoek en vandaag kwam ik alleen om een krantje bij je te halen. Ik vind dat ik wel wat terug mag doen. Elke dag sta je hier bij het station om me met een vriendelijke glimlach een krant te overhandigen als ik naar de trein ren. En ik heb nog een kop lekkere cappuccino voor je bovendien.' Even zie ik twijfel in zijn ogen maar dan hoor ik: 'Oké, goed idee.'

 Samen lopen we naar mijn huis. Ondertussen kletst Chafik vrolijk over zijn studentenleven en zijn bijbaantjes. Over zijn ambitie om architect te worden, zijn avondbaantje in een restaurant en zijn ochtendbaan als krantenuitdeler.

 Thuisgekomen wijs ik hem de badkamer. Ik loop meteen door met de mededeling dat ik alvast aan 'zijn' krant en aan mijn eerste ochtendkoffie ga beginnen. Na vijf minuten roept hij of ik een badhanddoek voor hem heb. Gedachteloos loop ik naar de badkamer en pak er een uit de gangkast. In de badkamer staat Chafik met zijn van water glimmende bronzen lichaam aan de wastafel. Via de spiegel kijkt hij me aan en glimlacht. De open blik die ik ken van de ochtenden als ik hem voorbij ren naar de trein. Ik realiseer me in een flits dat ik nooit écht heb opgemerkt hoe knap hij is. Tondeusekort zwart haar, bruine ogen en een donkere stoppelbaard van een paar dagen. Zijn lichaam is op een natuurlijke manier gespierd. De huid van zijn besneden pik is veel donkerder dan de rest van zijn lichaam. De blote grote eikel hangt er bleekroze onderaan. Zijn grote ballen hangen in zijn gladgeschoren gerimpelde zak.

 Ik bekijk hem van onder tot boven. Ik weet niet wat hij in zijn gedachten heeft. Zijn stevige pik begint te groeien. 'Nu je toch hier bent mag je mijn rug wel even drogen.' Hij kijkt me, zich half omdraaiend, recht in mijn ogen. Terwijl ik alleen maar ver in mijn achterhoofd over Chafik heb gefantaseerd, laat ik me dat slechts een keer zeggen.

Met aandacht droog ik zijn rug. 'Nu ik er toch ben kan ik ook wel even de voorkant drogen. Je bent immers mijn gast. En een gast moet je in de watten leggen.' Met gesloten ogen knikt hij zijn toestemming. Ik droog zijn borst en zijn bescheiden sixpack in een  perfecte v-vorm naar zijn pik.

Oog in oog met zijn lul neem ik hem zonder aarzeling in mijn mond. Meteen helemaal. Ik hoor een tevreden zucht. Ik voel Chaifiks lul diep in mijn keel. Hij pakt mijn hoofd met twee handen vast en druk zijn ondertussen keiharde pik diep in mijn strot. Met beide handen mijn hoofd op en neer bewegend neukt hij me diep. Met betraande ogen kijk ik naar boven. Weer zie ik de betoverde glimlach, maar nu zie ik er ook een gemeen trekje.

 Ik ontworstel me aan de dwingende handen van Chafik. Dit wil ik niet alleen in mijn keel voelen. Zonder woorden sta ik op en loop naar mijn slaapkamer. Ondertussen knoop ik mijn broek open en schuif hem op mijn enkels. Ik kruip op mijn knieën op het bed. Ik trek mijn billen open en wacht af wat er gaat gebeuren. Chafik staat achter me. In plaats van zijn keiharde pik voel ik een zachte tong langs mijn kontgat gaan. Dit had ik niet verwacht. Ik druk mijn billen verder naar achter. Ik voel zijn warme vochtige tong langzaam in me gaan. Langer kan ik dit niet volhouden. 'Nú moet je me neuken Chafik,' gil ik. Hij spuugt en wrijft het speeksel met een vinger in mijn reet. Diep vingert hij me. Eerst met een, dan met twee en vervolgens met drie vingers. Ik voel de vingers uit me ga. Chafik komt overeind.

 Zonder aarzeling drukt Chafik zijn pik in me. De pijn verdwijnt snel en maakt plaats voor diep genot. Chafik weet waar hij mee bezig is. Hij geeft me waar ik om vroeg. Met lange halen neukt hij me diep. Dan haalt hij zijn pik helemaal uit me. Ik weet wat hij ziet: een diep rond gapend gat. Meteen voel ik hem weer diep in me. Als hij dit wil herhalen draai ik me snel om. Op mijn rug en mijn benen wijd nodig ik Chafik opnieuw uit. De uitnodiging is niet nodig. Met zijn pik in zijn hand duwt hij zich helemaal in me. Weer voel ik de lange halen. Maar nu zijn onze gezichten dicht bij elkaar. Ik kijk hem recht aan. Met mijn handen breng ik zijn hoofd naar de mijne. Zijn lippen openen zich en hij draait zijn tong om mijn tong. Tegelijkertijd voel ik zijn pik in mijn anus dikker worden. Chafik komt met een paar diepe zuchten in me klaar. Ik pak zijn billen vast en druk hem dieper in me. Hij valt uitgeput op me neer. Even blijven we liggen zo liggen, maar dan drukt hij zich omhoog en met zijn onverbeterlijke glimlach vraagt hij: 'én de cappuccino?'

4908 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.