Bare TV sletje

Ik laat mij graag anoniem gebruiken.

Laatst lekker op matrasjes, opgemaakt, blonde pruik, heels, mini jurkje en op gaychat.
Was heerlijk wap en bloedje geil en lekker poppers snuiven. 
De voordeur op kier en nodigde mannen uit die gewoon sex wilde zonder verder gedoe, bare, met condoom, slikken, pisgeil waar ze zin in hadden.
Zat lekker op mij knieetjes naar de deur te chatten en voelde paar grote handen mijn dijen pakken, schrok beetje had hem niet gehoord en hij spuugde op mijn kutje en vrijwel meteen voelde ik zijn kloppende pik in mijn kutje pompen, hij kreunde zwaar en klonk als een geile oudere kerel, na zeker 10 minuten voluit stoten grommende hij en spoot hij mijn kutje vol, met een ruwe harde tik op mijn kont nam hij afscheid en vrijwel meteen hoorde ik iemand op knieën gaan en stootte er een grote kromme pik naar binnen in mijn net volgespoten kutje en met lange stoten mij goed hard te neuken en duurde niet lang en werden mijn heupen gepakt en diep doorgestoken wat wel pijnlijk was maar ik was zo vreselijk geil dat er nu alweer een flinke lading naar binnen gespoten werd, hij trok hem terug en trok de laatste druppels af op mijn reet.
Ik had het zwaar en ging op mijn rug liggen en pakte een dikke zwarte dildo en begon deze in mijn kloppende zaadkutje te schuiven, het zaad droop er lekker uit. 
Het rook heerlijk sletterig en geil, ik zat nog steeds op de chat, helaas zijn veel mannen fake, maar bleef er af en toe 1 uitnodigen en al snel kwam er een Turkse man binnen die al met zijn pik uit broek binnenkwam en alleen maar wilde spuiten en moest pissen. 
Hij pakte mijn hoofd en drukte ruw zijn lul in mijn mond en beukte mij hard in mijn keel, sloeg mij in mijn gezicht en spuugde op me, werd er alleen maar geiler van, voelde me vernederd, hij wilde mijn kutje volspuiten, duwde mij op mijn rug en lekker dominant ramde hij hard zijn lul naar binnen en schold mij uit voor vies varken en gore slet en ook wat in het Turks.
Hij kreunde dat dit vieze varken zwanger zou worden van hem toen hij klaarkwam, hij haalde zijn pik uit mijn kut en klom bovenop me en wilde in mijn keel pissen. 
Ik pakte snel een handdoek en er kwam een flinke lading gouden regen wat ik gulzig dronk tot de laatste druppel, toen hij klaar wilde ik zijn slappe pik in mijn mond nemen maar hij duwde mij ruw weg en sloeg mij hard in mijn gezicht, hij was klaar me me zei hij, hij draaide zich om en liep snel weg en deed zijn joggingbroek aan. 
Ik bleef bloedgeil achter een brandend kutje en de geur van zijn pis achter, mijn beide wangen gloeide helemaal, ik pakte wat ghb en lekker poppers en begon mezelf en mijn zaad kutje te vingeren, 3 zaadlozingen in een 1,5 uur. 
Dat zou nog wat beloven voor de nacht. 
Heb uiteindelijk 6x mijn kutje van 4 mannen volgespoten gekregen en nog 3 volle condoom leeggedronken. 
Dit was echt een top nacht, zo vaak was ik nog nooit gepaald en ik kon een aantal dagen niet zonder pijn zitten, heerlijk wat geil....

4625 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.