Naturisten camping deel 3

Geplaatst door: natu-60 op 09-09-18

…..gedwee ging hij op zijn buik liggen ik ging naast hem staan en liet de niet voorverwarmde olie over zijn schouders en rug lopen een kleine rilling ging door hem heen zodat ik maar gouw begon met  de massage wat hem al snel deed ontspannen.
Heel langzaam ging ik naar beneden maar bij zijn billen hield ik op een beetje om hem te pesten maar ook om de lol een beetje uit te stellen.
Ik ging verder met zijn voeten en benen zijn benen een beetje uit elkaar leggend had een goed uitzicht op zijn kale ballen.
Heel langzaam ging ik via zijn dijen omhoog waarbij ik af en toe zij ballen beroerde. Ik zag hem omhoog komen zodat ik wat beter bij kon en ook om zijn al flink op gezwolle pik wat ruimte te geven.

Ik ging nu achter hem zitten met mijn knieen tussen zijn benen en liet mijn handen via de binnenkant van zijn dijen tussen zijn billen verdwijnen .
Met mijn duim masseerde ik zijn gaatje die door de vele olie makkelijk naar binnen gleed ik hoorde hem kreunen ter aanmoediging en  met m'n middel vinger ging ik op zoek naar zijn prostaat .Ik hoefde niet te vragen of hij het lekker vond want hij lag te kronkelen onder mijn handen zodat ik bang was dat hij klaar zou komen zonder dat ik zijn pik beroerd had.
Ik haalde mijn vingers uit zijn kutje en liet mij vooroverzakken met mijn inmiddels stijve piemel tussen zijn dikke billen  die er heerlijk door zijn bilnaad  gleed zonder hem te neuken.

Ondertussen nam ik zijn hoofd onderhanden en likte aan zijn oren en fluisterde of hij het tot nu lekker vond.
Meer dan wat gekreun kwam er niet uit wat ik maar als een aanmoediging beschouwde.
Ik gleed nog een paar keer door zijn billen heen en gaf hem een zoen op zijn achterhoofd en zei dat ik toe was aan een kleine pauze en wat te drinken voor ik aan de voorkant zou beginnen.
Met een diepe zucht kwam hij overeind en gaf me een dikke kus op mijn mond en allebei met een flinke stijve pik liepen we naar de voorkant van de caravan.....

word vervolgd

2485 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.