Eerste keer 21 jaar

Heel lang heb ik hierover getwijfeld maar het moest er toch maar eens een keer van komen. Ik durfde het eigenlijk gewoon niet maar die nieuwsgierigheid overheersde. Via Grindr ben ik in contact gekomen met een jongen van 30 jaar. Zeer ervaren top met een niet al te grote pik (15 cm). Hij nodigde me uit om bij hem langs te komen. 


Een paar dagen later was het dan zover om naar hem toe te gaan. Ik belde aan en was ontzettend zenuwachtig. Hij deed de deur open en liet me binnen. Hij probeerde mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom alvast zijn kleding uit te doen. Dit maakt me zo geil. Inmiddels was mijn dikke paal van 17 cm al aardig aan het groeien wat hij ook opmerkte. Hij kwam dichterbij en pakt mij bij me kruis en kneep hier zachtjes in. Hij hoorde mij kreunen van genot waardoor hij mijn broek begon los te maken. Inmiddels was mijn pik goed hard geworden. Hij deed mijn broek en onderbroek uit waardoor mijn pik recht vooruit stond met mijn dikke eikel.

Hij pakte mijn piemel beet. Dit was zo'n raar moment. Voor het eerst had een jongen mijn pik beet. Het voelde heerlijk. Hij begon zachtjes mijn voorhuid over mijn eikel te wrijven. Mijn pik werd hierdoor alleen maar harder. Rustig kwamen zijn lippen dichterbjj die hii vervolgens scheidde zodat mijn pik in zijn mond kon verdwijnen. Heel teder verdwijn mijn piemel helemaal bij hem naar binnen. Hij begon mij steeds sneller en dieper te pijpen. Na een paar minuten kon ik het al niet meer houden omdat ik zo zenuwachtig en geil was. Ik spoot met een paar dikke stralen zijn mond vol. Hij slikte alles door en likte mijn pik ook schoon. 

Hij wilde dat ik naar huis toe ging zodat het elke keer spannend bleef als ik kwam. Hierna ben ik uiteraard meerdere keren langs geweest. Toen is het niet bij die ene pijpbeurt gebleven.

5142 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.