Eerste keer anaal! deel 1

Ja, ik wilde dat wel eens proberen, anale sex. 

Eindelijk had ik iemand gevonden die ik vertrouwde en waar ik mij aan over durfde te geven. 
Zelf had ik al eens het een en ander geprobeerd qua toys, maar lekker vond ik het niet echt, al helemaal niet omdat je het zelf doet. 
Maar nu was het dan zover... Ik had me volledig voorbereid: spoelen, verdovende crème gekocht, wat speeltjes in oplopende grote, mij kon niets meer gebeuren, toch?!
Het voorspel begon, laten we zeggen de warming up en ik verheugde meer en meer op het feit dat ik me zo heerlijk over kon geven en verwend zou worden. 
Allereerst kreeg ik een blinddoek om, werd ik op mijn buik gedraaid en voelde ik hoe hij de crème op -en in mijn anus aanbracht, of het echt zou werken.... 
Ik voelde een vinger naar binnenglijden, dat ging best soepel met wat glijmiddel. De vinger bewoog in -en uit mij, waarbij het uitgaan onprettig voelde.

Bang dat dit zo bleef was het even moeilijk om te ontspannen maar gelukkig lukte dit toch weer. Na enige tijd voelde ik een tweede vinger erbij komen, ook dit ging vrij makkelijk. Er volgende weer een heerlijk ritme van in -en uit. Een derde vinger kwam erbij en ik moet zeggen dat ik toch wel bijna aan mijn max begon te komen. Mijn anus begon wat branderig te voelen waardoor ik minder goed kon ontspannen. Uiteindelijk verdwenen de vingers, voelde ik nog meer glijmiddel en hij wees mij op mijn ademhaling. In -en uit, langzaam. Beeld je in dat bij iedere uitademing je sterretje wat meer open gaat staan, denk aan fijne dingen, ontspan. 
En juist om het moment dat ik een roes kwam van een heerlijke ontspanning voelde ik hem binnendringen met zijn keiharde lul! Centimeter voor centimeter voelde ik naar binnen glijden, totdat hij in zijn volle lengte van 21 cm diep in mij zat. Ik wilde het uitgillen, ik voelde hem overal, het was onaangenaam, ik spande al mijn spieren aan wat de pijn in mijn nauwe kontje nog erger maakte. Wederom hielp hij mij te concentreren op mijn ademhaling, in -en uit. Toen hij merkte dat ik weer iets ontspande ging hij mee in het ritme van mijn ademhaling, in -en uit. Ik ontspande nog meer en begon te genieten van de 21 cm die in -en uit ging in een heerlijk ritme. Na enige tijd kwam ik klaar, en hij ook. Toen hij terugtrok wist ik gelijk dat ik meer wilde: harder, groter! Maar dat.... komt een andere keer :)

6332 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.