Hopelijk ooit eens real vervolg

Geplaatst door: roby op 08-10-18

Na het maken van de selfie in mijn auto gestapt en naar de uitrit. Daar zat ik collar om en polsbanden in opdracht vd meester. Bij het uitrijden bedacht ik mij dat ik nog niet had afgerekend. Stomme slet dacht ik nog maar wat nu, nou dan maar snel naar de automaat en de auto laten staan. Een hoop gescheld en getoeter tot gevolg en een boze p-plaats medewerker, die een rake opmerking maakte “zal weer is niet zon verwijfde klootzak zijn”. Vernedering alom.
Snel naar huis gereden en gelukkig kon ik voor de deur parkeren dus snel naar binnen en ik was safe.
Amper in huis telefoon, ik zie dat je thuis bent slet!” Lekker inkopen gedaan?”  Ja meester was mn antwoord. “Dan nu snel je laptop aan met cam en laten zien wat je inmiddels hebt voor het vervolg. Over 10 ben je op tgirl met cam aan, begrepen?” Ja meester begrepen, over 10 minuten op T girl cam gereed. Tot zo slet.........
Ik had al mijn gekochte spulletjes netjes uitgestald op de grond en droeg mijn polsbanden en rood leren collar zoals de meester het mij had opgedragen. Pakte mijn laptop en schakelde deze in en logde in op Tgirl.
Tikte mijn naam in en kruiste alle opties aan, dit was mij door de meester opgedragen. In het tekst veld stond “ in opdracht van mijn meester ben ik hier om mezelf na zijn goedkeuring te laten keuren” ik drukt op ok en ik was online.
Direct werd ik weer gebeld en kreeg te horen dat ik mijn cam moest aandoen, let op slet geen Prive cam dus voor iedereen zichtbaar.
Verder moest ik de poppers openen en voor de camera 5 diepe snuiven per neusgat nemen. Wat ik dan ook maar snel deed, terwijl ik er geil en warm van werd mocht ik gaan zitten. Ik verbreek de verbinding geile slet zei de meester maar wil alles wat je gekocht heb aan zien dus kleed je maar eens als mijn hoertje aan.

Ik pakte het bh’tje en trok die strak over mijn borst gevolgd door een stel holdups, waarna ik een zwarte kanten slip aantrok. Ik kreeg berichten en complimenten maar ook reacties welke minder positief waren. Toen reactie vd meester die zei dat ik maar is fff flink aan de poppers moest gaan snuiven, opnieuw 5 x
Ik gehoorzaamde was uiteindelijk zijn poppersslet in opleiding he?
Half high vd de rush trok ik mijn strakke leren jurkje aan, afgemaakt met mijn zwarte heels.
Ik zag mezelf en dacht wat doe ik, waarmee ben ik bezig. Maar opnieuw volgde opdracht voor 7x poppers............
God wat voelde ik mij heerlijk hoerig en trok aan mijn half stijve klit. Direct ontving ik bericht vd meester wat zei: wie heeft gezegd dat je jouw klit mocht masseren geile poppershoer?? Sorry meneer het ging automatisch. Dan nu die klit veilig opbergen in je gekochte kooitje dus omdoen en afsluiten....... ik deed mijn kooi om en drukte het slotje dicht en liet de 3 reserve sleutels zien op camera. Goed zo, die heb je niet meer nodig want ook voor jou is het Locktober....
Pak nu een envelop en doe de sleutels erin en stuur deze naar de in mijn eerdere mail opgegeven adres, ik bepaal wanneer het eraf mag en voor thuis verzin je maar iets begrepen ??......... Ja meester was mijn antwoord.
Het ziet er goed hoerig uit slet, wil dat je wat make-up toevoegt en vervolgens ga je hier on cam een uur zitten chatten. Ik hou je in de gaten en om de 5 minuten moet je 5 snuifjes poppers nemen dat is om er vast volledig aan te wennen.

Ik liep naar de badkamer en probeerde een zwart lijntje onder mijn ogen en mijn wimpers te voorzien van mascara, tjeeeeeezus dat is onwennig... nadat ik het wel netjes vond en mijn lippen vuurrood had gestift ging ik voor de cam zitten en zag dat er al diverse reacties waren binnen gekomen. Een voor een opende ik ze en beantwoorde ze naar eerlijkheid. Complimenten maar ook vernederingen kwamen voorbij totdat ik na ca 40 minuten een reactie kreeg van een man welke mij wel zag zitten en mij graag wilde hebben voor training en zijn plezier. En of ik reeds een meester had. Tja ik kon niet om mijn meester heen dus antwoorde eerlijk en kort. Ondertussen had ik rustig mijn snuifjes genomen dus zweefde al heerlijk in een geile rush.
Hij vroeg of hij contact mocht leggen met mijn meester zodat zij mogelijk samen wat over mij konden afspreken. Ik stuurde tegen de afspraken in de meester een bericht met vraag van deze man. Na ongeveer 5 minuten kreeg ik via de chat op tgirl een reactie van deze man.
Ik heb jouw meester gesproken en omdat ik dichter in jouw omgeving zit heb ik je van hem gekregen, kortom je bent nu van mij Stella!!!! En wij gaan plezier beleven.
Ik was geschokt maar kon niet helder denken als gevolg van mijn gesnuif, en knikte vriendelijk en instemmend in de camera. Zoals u wenst meneer. Direct ging mijn telefoon weer en werd het door meester Hans bevestigd dat hij afstand van mij had gedaan. Bedankt voor je gehoorzaamheid je zult een goede slet worden geil poppershoertje!!!! Daarmee sloot hij zijn taak af en verbrak de verbinding.

Mocht iemand zich herkennen of dezelfde ideeen hebben dan kunnen we elkaar mogelijk van dienst zijn. Mannen vrouwen stellen een reactie is erg fijn en motiverend 

2289 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.