Monnik Werk.

Waarschuwing dit verhaal kan  opwindend zijn of juist niet ?


Ja we een groep vrienden waren in een klooster. Hadden we geweten hoe alles af liep hadden klooster niet bezocht !Het klooster is bewoond door moderne monniken maar werken ook niet monniken. De monnik welk ons had uit genodigd leid boel op de boerderij! Verbaasde ons wel dat sperma bank was. De monniken leken ons geen wetenschappers. We weten dat reden was waarom uit genodigd waren. Wat begrepen was je zaad spuiten in een pop. Of in een condoom welk om had als met monnik sex had. We waren benieuwt zagen onze gids bij de boerderij.  We keken naar hem natuurlijk.

Ja onze gids was strak die zou ook niet vies van sex zijn ? Centrum was grijs van buiten maar modern van binnen. Met duim en hand en oren kwamen we verder in,t gebouw. Ja we hadden geluk twee van ons waren geschikte sperma donors. Nee niet in een pop werd gespoten echt niet. Kwamen 2 monniken met habijt aan. Ze  namen mijn vrienden mee. Waar gebeurt is hoorde ik later. Alvast  er zou actie komen. Ik en maat namen de gids onder handen. Hij genoot van onze stijve zeker. Zat op elk tot we klaar kwamen.

De blonde monnik was net uit pubert had stoppels denk was 20. De donker blonde zag je krullend borsthaar. Ze waren naakt deden mijn vrienden condoom om. Gingen op een tafel liggen benen in de stijgers. Zo kon er beter gepenetreerd worden. Aanmoediging was er niet nodig. Er werd gekreund terwijl condoom gevuld werd in de monnik! Ze lagen toch dus even nog ze pijpen. Ze genoten en kwamen flink klaar.

Toen was echt tijd verder te gaan mijn vrienden kwamen naar buiten. Onze gids bracht ons naar de boerderij. Laat zo zeggen onze stille wens werd vervuld. Ja paar van arbeiders stonden droog. Dus rollebollen in hooi. Dat we rest van klooster niet zagen pech gehad. Onze monnik genoot van schouw spel zijn penis stond paraat. Of die gebruikte laat aan jullie fantasie over.

2967 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.