Meer!! deel 2

Geplaatst door: ikke op 11-10-18

Na mijn eerste anale ervaring, waarbij hij zijn 21 cm vol naar binnen schoof, hunker ik naar meer! 

Ik stuur hem een berichtje en vraag of hij zin heeft snel weer te komen?! 
Uren en dagen gaan voorbij, zonder reactie :( tot die woensdag... hij vraagt of ik thuis en geil ben. JAAA dat ben ik!  Gauw bereid ik mij voor op zijn komst, spoelen, vast wat verdovende zalf... want deze keer wil ik meer dan alleen die heerlijke 21 cm. 

Al gauw sta je voor de deur, bloedgeil aan die bobbel in je broek te zien, net als mij. 
Verder dan de gang komen we niet, gelijk door naar boven! 
Zo voorzichtig als de eerste keer ben je niet, als een wilde trek je mijn broek naar beneden, gooit me op de rand van het bed, hurkt achter me neer en je mikt vol in de roos, auwwwww. 
Dit had ik me toch iets anders voorgesteld, maar al gauw gaat mijn pijn over in lust, meer, meer, harder, dieper!!! 
Je neukt me, keihard, waarbij ik het idee heb dat ik na dit avontuur even niet kan zitten, laat staat normaal lopen, maar oooh wat is dit fijn! 

Alsof je mijn hunkering naar meer merkt trek je terug. Uit een tas komen een pot glijmiddel en enkele speeltjes variërend in lengte en diameter. Er zitten erbij waarbij ik toch serieus vraagtekens heb of dit überhaupt past in iemand zijn ass. 
Naast dit komt er ook een touw te voorschijn en al snel zijn mijn handen en benen vakkundig vastgemaakt en kan ik geen kant meer op. 
Je duwt mijn eigen boxer in mijn mond en zegt: die ga je nodig hebben......

Met 2 vingers spreid je mijn anus en laat flink wat glijmiddel in mijn kontje lopen. Je pakt het eerste speeltje en brengt dit naar binnen, wat vrij soepel gaat. Ook de 2e en 3e kan ik nog goed hanteren, maar de 4e word echt wel een dingetje... toch gaat deze uiteindelijk mijn kontje zomaar in. 
Blijkbaar ben je klaar met je speeltjes omdat je een handschoen aantrekt.... ik vrees voor wat je van plan bent. 
Net als de eerste keer, voel ik vinger voor vinger naar binnen gaan. De vorige keer was 3 vingers echt wel de max maar nu tel ik nummer 4. 

Wederom begint het wat te branden, voelt mijn anus onprettig maar aan de andere kant word ik ontzettend geil van de gedachte wat gaat komen! Je duwt door, steeds iets verder totdat ik tenslotte je knokkels langs mijn kringspier voel. 
In -en uit, ik concentreer me op mijn ademhaling en probeer te ontspannen. 
De vingers verdwijnen, het glijmiddel komt weer tevoorschijn, nog meer in mijn kont die voor mij gevoel openstaat en iedereen toe knipoogt; kom maar binnen. 

En dat komt ie, zijn hand komt stukje bij beetje in mijn kontje, vingertoppen, zijn duim erbij, zijn knokkels tegen mijn kringspier, maar ik ben te nauw, hij komt er niet langs, denk ik.....
Met zijn vrije hand duwt hij mijn boxer nog eens stevig in mijn mond en dan houd hij zijn hand ervoor. Ik krijg nog amper lucht via mijn neus.. op het moment dat ik inadem verdwijnt zijn hand iets uit mijn kontje, waardoor ik ontspan. Op het moment dat ik uitadem duwt hij zijn hand volledig in mijn kont. Ik wil schreeuwen, weg kruipen, maar ik kan geen kant op. 
Ik heb t gevoel uitgescheurd te zijn en daarbij heb ik buikpijn door zijn gebalde vuist in mijn kont. Even word het zwart voor mijn ogen en ben ik bang out te gaan. Naarmate zijn vuist in mij zit begin ik eraan te wennen en kan ik weer een beetje ontspannen. Juist op dat moment trekt hij zijn hand terug en wederom wil ik het uit schreeuwen. 

Mijn kontje staat nog verder open dan eerst en ik ben de controle volledig kwijt. Ik heb genoeg gehad, teveel eigenlijk. Maar hij is er nog lang niet klaar mee. Weer voel ik de druk op mijn kringspier toenemen, weer duwt hij zijn volledige vuist in mij, weer haalt hij hem eruit... en zo gaat hij nog zeker een kwartier door. Uiteindelijk maakt hij me los, legt me op bed, stopt mij toe, haalt de boxer uit mijn mond en gaat weg met de mededeling dat dit nog maar het begin is! 

Tot gauw

4907 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.