Samen douchen

Mijn eerste keer met hem was rete spannend. Ik zal nooit vergeten hoe ik ineens nadat hij in mijn mond gekomen was er vandoor ging als een bange haas… Net zo min zal ik vergeten dat hij, zoals ik eerder beschreef, een visser is die beet heeft en langzaam zijn vangst binnen haalt. 


Na die eerste keer hielden we veelvuldig contact en al snel kwam er een tweede keer en een derde keer en een vierde keer. Er kwam uiteindelijk zelfs een moment waarop hij me met zijn lekkere dikke paal ontmaagde. Daarover heb ik ook al eens geschreven. Nu zijn we inmiddels weer een paar jaar verder en toch lijkt het erop alsof ik nog steeds vast zit aan zijn haak. Ook nu weer wil ik hem zien, proeven, ruiken, voelen en kan bijna niet wachten tot we weer eens tijd hebben om elkaar te treffen. Mijn pik zwelt al op bij de gedachte dat hij mijn kutje vult met zijn warme zaad.  

 

Gek hoe ik steeds weer tot hem aangetrokken word. Maar het is dan eindelijk weer zover. Ik sta voor zijn deur en bel aan. Hij verwacht me niet. Ik kwam uit de stad en had zin. Hij deed open en zag er moe uit. “Kom ik gelegen of heb je geen tijd!” Hij stapte uit de deur en gebaarde dat ik binnen kon komen. Toen ik binnen stond draaide ik me naar hem om en kuste hem direct op zijn mond. Mijn tong vond de zijne al snel en onze tongen wervelden om elkaar. Mijn pik zwol in mijn broek en ik streelde langzaam over zijn buik omlaag naar dat heerlijke stuk vlees van hem. Ik voelde zijn pik harder worden tijdens onze zoen. Langzaam streelde ik over zijn kruis en kneep erin. Hij keek me aan toen we onze monden van elkaar losmaakten en zei: “je hebt honger zeker”. Geil keek ik hem aan en liep daarna voor hem uit naar zijn bankDaar aangekomen kleden we elkaar daar al zoenend uit. Toen hij naakt voor me lag viel ik aan op zijn verrukkelijke neukpaal en begon hem wild en diep te zuigen. Na een tijdje diep hem gezogen te hebben bood hij aan om samen te gaan douchen.  

We liepen naar zijn badkamer en gingen onder de douche staan. Terwijl we daar stonden zoenden we elkaar uitgebreid en hij masseerde mijn billen. Af en toe drukte hij met een wijsvinger tegen mijn, toen nog maagdelijke, kutje aan. 

Ik zakte door mijn hurken en nam zijn pik weer tot aan huig in mijn keel en pijpte hem diep en geil. 


Ik voelde aan zijn bewegingen dat ik de juiste dingen deed en het feit dat hij mijn hoofd vastpakte en zijn heupen naar voren stootte moedigde mij alleen maar meer aan om door te zuigen alsof mijn leven er vanaf hing. 

Na een tijdje hem zo gezogen te hebben waarbij hij in alle rust tegen de muur leunde hoorde ik zin gekreun toe nemen. Ik keek op naar hem en zag hoe hij naar me keek. “Ik ga komen” zei hij. Ik knikte met zijn pik in mijn mond en zoog door. Toen hij me beloonde met zijn zaad keek ik hem aan en opende mijn mond voor ik het door slikte. 

Hij keek me goedkeurend aan en toen ik opstond draaide hij me om. In plaats van een geile doen als beloning stak hij zonder pardon zijn rechter wijsvinger mijn kutje in en begon me te vingeren. Aan zijn grove ruwe bewegingen merkte ik op dat hij me klaar wilde maken voor zijn pik. Ik keek hem over mijn schouder aan vroeg hem zachtjes te doen met mijn maagdelijke kontje. Hij bleef me diep vingeren maar werd minder ruw. Mijn pik stond met ontblote eikel fier omhoog en wipte bij zijn gevinger steeds op tegen mijn buik aan. Ik voelde hoe mijn kutje soepeler werd onder zijn vakkundige handwerk. Langzaam voelde ik mijn benen week worden en begonnen mijn knieën te knikken. Zijn vingers veroverden mijn kutje en ik begon zwaarder te kreunen en merkte dat ik de controle over mijn eigen lijf kwijt raakte.  

Hij stond heel dicht tegen me aan en kreunde in mijn oor dat ik een gewillig sletje was en hij vroeg me me volledig te laten gaan.  

Ik knikte maar kon geen woord uitbrengen omdat ik zo in de ban was van zijn vingers in me.  


Plotseling begonnen mijn pik te schokken en trokken mijn ballen samen. Luid kreunde spoot ik straal na straal zaad tegen zijn douchewand aan. Mijn kutje pulseerde op zijn vingers en toen ik uitgespoten was liet hij ze langzaam uit me glijden. Ik bleef even in die positie staan om bij te komen en draaide me daarna naar hem om. Met een opgewonden blik in zijn ogen keek hij me aan. 

Ik leunde achterover tegen de muur en trok hem naar me toe en zoende hem geil. Zijn stijve pik tegen mijn slapper wordende zaadlekkende lul aan. Zijn handen rusten op mijn billen. Mijn armen in zijn nek en ik tongde met deze verrukkelijke man die me net onwijs geil had laten klaar komen.  

We hebben in alle rust elkaar gewassen en daarna nog wat samen gedronken. Daarna ben ik weer naar huis gegaan. 

4653 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.