Mijn eerste bezoek aan het naaktstrand

Naaktstrand, mijn eerste ervaringen.
 
Ik ben een ontdekkende biman. Getrouwd maar al jaren interesse in mannen. Ik ben lang, normaal postuur, scheer mijn buik en er beneden en heb een mooie pik van 18cm met en grote zak eronder.
 Mijn ervaring gaat niet veel verder dan aftrekken en een enkele keer pijpen. Ik merk dat het opwindend is om mannen opgewonden te zien worden van mij. Ik ben passief genietend, vind het lekker om afgetrokken en gepijpt te worden, terwijl ik denk ik toch wel top ben. Dat leidt vaak tot wederzijds aftrekken en klaarkomen. Veelal in Ruijven bij Delft een mooie plek, soms op een parking, en een enkele keer bij een man thuis.
Deze zomer, zo warm en zonnig, ben ik naar een naaktstrand geweest.
 
Het idee om lekker bloot te zijn, mannen te kijken en bekeken te worden wond mij enorm op. Dus ben ik op een zonnige dag naar het Laakse strand bij Zeewolde gegaan. Het strand is lang en overal lagen mannen. Sommige alleen, sommige samen en ook hier en daar een heterostel.
 
Ik vond een plek, kleedde mij uit en voelde hoe de zon en een zachte bries over mijn lijf ging. Het voelde lekker en ik merkte al snel dat ik een erectie kreeg. Ik las wat, keek en zag dat veel mannen langsliepen, zichzelf lieten zien, maar ook keken.
Lekker in de zon liggen, een beetje met mijn pik spelen en kijken en bekeken worden. Zo vloog de tijd lekker voorbij. Wat een verschillende en mooie lijven, pikken en billen. Zelf denk ik dan dat ik maar een kleine heb, vooral als hij slap is, maar ja, je ziet je eigen pik dan ook van boven, en niet van voren....
Een man liep vaak langs, keek een beetje verlekkerd en na een paar maal langslopen kwam hij bij mij staan. Zelf had hij een mooie pik, half stijf, een mooi lekker bruin lijf. 
“lekker he, die zon...”zei hij. “Ja, antwoordde ik, terwijl ik mijzelf lekker stijf maakte. Het uitzicht was geil en na zo’n dag met je pik spelen, merk je dat er weinig meer nodig is om klaar te komen. Dat gevoel is zo verslavend.
“Ik zie dat je het ook wel lekker vindt hier” zei hij terwijl hij naar mijn pik keek, “doe je het ook wel eens met een man?”. Ik zei dat ik nog weinig ervaring daarmee had. “Laat mij je helpen”. Ik stond op ging tegenover hem staan en direct pakte hij met zijn hand mijn pik en begon mij af te trekken. Ik pakte zijn pik, kneedde zijn ballen en greep zijn billen. 
 
Hij knielde en nam mijn pik in zijn mond. Met langzame halen pijpte hij mij. Het duurde niet lang of ik kwam kreunend klaar. Hij keek mij verlekkerd aan, gaf mij een pets op de billen en draaide zich om om naar zijn eigen stek te gaan. Het genot was niet onopmerkzaam gebleven en een paar mannen die verderop stonden, trokken zich af, een enkele kwam klaar en daarmee was een eerste dag geslaagd.....
 
Het smaakte naar meer. Inmiddels ben ik al 10 maal geweest. Ook weet ik dat je wat verder het strand op moet, omdat daar openlijke sex wat meer toegestaan is.
Een van die keren ben ik al vroeg naar het strand gegaan. Ik heb ook al een plekje gevonden waardoor je wat meer afgelegen ligt, maar genoeg om gezien te worden, maar afgelegen genoeg om zonder problemen met jezelf te spelen. Die keer was ik er al vroeg, ik had een lange dag te gaan. Het gevoel om vrij te zijn, is echt heerlijk. 
Ik had ontdekt dat aan het eind van het strand een bos begint. Daar liepen vaak mannen naartoe, vaak al met een stijve, aangevend dat zij wel zin leken te hebben. Daar dan ook maar eens naar toe. Het is er aardig druk. Met mannen die wat ouder zijn en verlekkerd kijken, maar ook met mooie mannen die duidelijk zin hebben. Ik ga een klein paadje in, dat eindigt bij het water. Ik sta mij daar zichtbaar af te trekken. Daar komen 2 mooie mannen aan, duidelijk opgewonden en voor wij het weten staan wij onszelf en elkaar af te trekken. Mooie stijve pikken, mooie ballen, lekkere kontjes, het is genieten van en met elkaar. De blikken van de oude mannen echter maakt dat wij besluiten te stoppen. Achter elkaar lopen wij weer terug.
 
De rest van de dag lig ik op mijn rug mijzelf lekker af te trekken. Soms spelen met mijn pik, soms echt geil met een mooie erectie. Een man die tegenover mij ligt, geniet duidelijk van het uitzicht, wat mij natuurlijk opwindt en aanzet door te gaan.
Terwijl ik daar lig mijn pik fier omhoog zie ik een man naast mij opstaan om naar huis te gaan. Hij loopt langs, loopt terug, gaat naast mij zitten en begint mij uit het niets af te trekken. Een andere man kijkt zichtbaar opgewonden. Ik merk dat ik klaar wil komen, maar ik mag nog niet. Ik duw langzaam zijn hand weg. De man lacht mij “succes!” en vervolgt zijn weg. De andere man komt naast mij zitten, neemt het over en zegt dat hij mij lekker vindt. Zijn pik veert omhoog en hij streelt mijn buik, borst, ballen. Ik draai mij op mijn rug. Mijn wens is om een vinger in mij te voelen. Mij te masseren en wellicht als het gaat om een lekkere pik in mij te voelen. De geilheid maakt dat ik mijn benen uit elkaar doe en mij aanbied aan de man. Hij streelt mijn billen, gaat langs mijn sterretje en duwt ertegen. Ik vind het lekker, ik grom.
“je bent echt lekker, ik zou je echt graag lekker neuken, maar wel safe”. Hij gaat op mij liggen en ik voel hij met zijn pik tussen mijn billen komt. Hij rijdt mij en ik word geil. Ik zou je graag in mij willen voelen, maar ik weet dat het niet veilig is.
Na een paar minuten vraag ik hem van mij af te gaan. Hij staat op, wij groeten elkaar en hij gaat weg. 
Het is al later in de middag, dus ik besluit maar mijn spullen te pakken.
 
Lekker naakt over het strand terug lopen naar het bankje aan het begin. Daar kun je je weer aankleden voordat je het strand verlaat. Er zijn minder mannen en vlak voor het bankje ligt een mooie vent. Duidelijk geil en opgewonden, een mooie pik staat omhoog. Ik ga naar het bankje, leg daar mijn handdoek neer en ga mijzelf zichtbaar aftrekken. Hij staat op, kijkt naar mij en komt langzaam naar mij lopen. Wij kijken naar elkaar. Ik sta op, loop naar hem toe. Onze lichamen tegen elkaar, opgewonden elkaar aftrekken. Omdat ik lang ben en hij wat kleiner komt zijn pik, terwijl ik hem aftrek, tussen mijn benen. 
We genieten van elkaar en al snel komt hij kreunend klaar. Zijn zaad tussen mijn benen op de grond. Ik voel zelf dat het niet lang zal duren. “kom op mijn buik klaar” zegt hij en terwijl ik het aftrekken overneem, heb ik maar een paar halen nodig om mijn zaad op zijn navel en buik te spuiten. Een paar goede klodders druipen over zijn buik. We kijken, geven elkaar een zoen en we gaan ons eigen weg.
 
Jammer genoeg is het nu koeler aan het worden en moet ik wachten tot het voorjaar. Wellicht herkent een van jullie mij, ik zou graag eens langskomen om verder te ontdekken.......

11522 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.