Een lift met bijbedoelingen

Geplaatst door: hogaland op 23-10-18

Hallo ik ben een Biman van nu 42 het volgende verhaal speelde in 97. Ik was toen voor stage op Aruba geplaatst en was vrijgezel. Ik was niet zo vlot met de dames, eigenlijk erg verlegen. Maar als 21 jarige wil je af en toe toch een verzetje. Deze vond ik bij de zuidamerikaanse hoertjes.

Op een avond was ik weer geil en wilde weer naar een bekende tent, ik moest hiervoor een stukje door de hoofd (winkel) straat lopen. Ik was ook al lekker aangeschoten dus het lopen ging niet erg snel.
Opeens stopte er een auto naast mij, hij bood mij een lift aan. Ik vertelde waar ik heen moest en hij wilde mij wel brengen. Toen we voor de deur van stonden vertelde hij mij dat hij nog een leuke tent kende en daar naar toe wilde. Ik had daar ook wel zin in en besloot mee te gaan.
Bij die tent aangekomen bleek dat deze dicht was. Hij verontschuldigde zich en bood aan me terug te brengen. Onderweg begon hij aan mijn bovenbeen te zitten, hij wreef steeds hoger. Eerst wimpelde ik hem af en zei dat ik daar niet van was. Toch begon er iets te groeien en ik werd geiler en geiler. Hij merkte dit en ging toch verder, hij wreef over mijn, op dat moment te strakke broek. Ik droomde hier stiekem al langer over en begon ook over zijn kruis te wrijven. Daar voelde ik ook iets groeien, ik kneden zijn pik door zijn broek heen en begon zijn broek open te maken. Hij reed de hele tijd en zette toen zijn auto toch maar even aan de kant. Ik pakte zijn pik uit zijn broek en begon hem af te trekken, hetzelfde deed hij bij mij.

Terwijl we zo bezig waren gierde de zenuwen door mijn lijf. Ik besloot voor mezelf dat ik hem ook wilde pijpen. Ik ging met mijn hoofd naar zijn kruis en snoof de geile pik lucht op, hier werd ik nog geiler van. Ik likte zijn pik eerst voorzichtig van onder naar boven. Zijn pik was langer dan de mijne maar wel dunner. Ik opende mijn mond en nam zijn pik in mijn mond. Eindelijk dacht ik, ik probeerde mijn best te doen en zoog lekker op zijn pik. Ik probeerde hem lekker diep te pijpen en ik hoorde hem zuchten en kreunen. Hij had zijn leuning naar achter gedaan en liet mij lekker mijn gang gaan. Ik genoot hier van, heerlijk om iemand zo te laten genieten.
Plots stopte hij mij. Stop stop ik kom bijna en dat wil ik nog niet. Ga met mij mee zei hij. Hij reed vervolgens naar zijn huis en we gingen daar naar binnen. We gingen meteen naar zijn slaapkamer en daar begonnen we elkaar uit te kleden.
Wie had dit gedacht dacht ik bij mezelf het wordt steeds geiler. Ik was alweer nuchter maar leek aangeschoten van de geiligheid. Ik stond te trillen op mijn benen en dat zag hij. Hij drukte mij op zijn bed en ik ging zitten, zijn slap geworden pik recht voor me. Ik pakte zijn heupen en trok hem naar mij toe, ik had het veel in porno's gezien dat iemand met alleen de mond verwend werd. Ik liet mijn handen op mijn heupen en nam zijn pik in mijn mond. Ik zoog erop en likte zijn ballen. Langzaam voelde ik hem weer hard worden in mijn mond. Een als je het mij vraagt heerlijk gevoel om een slappe pik hard te voelen worden in je mond. Ik pijpte hem vol overgave en deed mijn best alsof ik een vol leerde slet was.

Hij stopte me en duwde me achterover op het bed. Ik kroop naar achter wachtend op wat er komen ging. Hij pakte een kussen en stopte die onder mijn kont. Hij duwde mijn benen omhoog en naar achter, ik lag daar met mijn kont open naar hem gericht. Hij begon mijn kontje in te smeren en duwde er rustig een vinger in, na mij zo lekker gevingerd te hebben stopte hij er nog een vinger bij, ik voelde me helemaal week worden van onder en genoot van de behandeling. Plots stopte hij en hij kwam op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Hij plaatste mijn benen op zijn schouders en ik voelde zijn harde pik tegen mijn kontje.
Hij smeerde er nog wat babyolie op en begon tegen mijn ster te drukken, langzaam kwam hij bij me binnen. Het deed me even zeer en dat zag hij. Hij liet zijn pik even rusten en toen hij zag dat ik gewend was drukte hij zijn harde pik rustig verder in mij. Heel langzaam voelde ik me opgevuld worden. Ik genoot hier heel erg van, nooit gedacht dat ik dit zo lekker zou vinden. Toen hij helemaal in me zat bleef hij even stil in me zitten, daarna trok hij zich terug en herhaalde het riedeltje weer heel erg langzaam. Ik was in de zevende hemel, heerlijk voelde dit. Zo lekker gevuld en wee gevoel. 

Na mij zo een aantal keer langzaam te hebben genomen begon hij het tempo op te voeren. Hij begon me hard te nemen en ik moest me tegen de muur tegenhouden, ik voelde me heerlijk sletterig zo genomen te worden.
Hij stopte en draaide me om, ik moest mijn kont aanbieden als een echte slet en hij pakte mijn heupen en ramde zijn pik hard in me. Mijn kont bleef gewoon open staan, hij haalde zijn pik uit me en ramde hem er weer in. Op een gegeven moment was hij lekker op dreef en begon te snuiven en briesen, ik probeerde mijn kont samen te knijpen om hem strakker te maken voor hem en dat was teveel van het goede, hij spoot zijn zaad met harde stoten in mijn kont en viel bovenop mij wild hijgend. Ik voelde zijn hard bonken. Wat was dit geil om zo als geile slet genomen te worden. Zijn slap wordende pik gleed uit me en zijn zaad droop langs mijn ballen naar buiten.
Een beetje bijgekomen van dit alles kwam ik weer tot mijn bezinning. Wat had ik gedaan. Een vent had mij bare geneukt en ik heb me vol laten spuiten door hem. Ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk weg bij hem en vertelde hem dat ik terug wilde. Hij heeft mij terug gebracht naar de stad, we zeiden niet zo veel meer. Toen hij mij afzette bedankte hij me, je was een lekkere gewillige slet zei hij. Hier moet je meer mee doen. Ik pik je graag nog een keer op.... Ik schaamde me maar zei wel dat ik het ook lekker vond en wie weet.
Ik ben daarna vaker over de hoofd (winkel) straat gelopen maar ben helaas nooit meer opgepikt. Al had ik dit stiekem niet erg gevonden. Sindsdien droom ik hier vaak van maar het is helaas nooit meer gebeurd. Wel een paar andere avontuurtjes gehad maar niet zo lekker als deze first date. Een heerlijke ontmaagding........

4185 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.