Ruijven bi

Omdat er positief gereageerd wordt op mijn eerste verhaal, wil ik best nog een stukje schrijven. Dit keer over Ruijven, een lekkere plek om zeker sex te hebben.

P.s. verwacht geen harde porno beschrijving, ik beschrijf alles zoals ik ben en zoals ik het beleef.

Ik ben dus getrouwd maar al jaren doe ik ‘mannen’ erbij. Ik ben 2 meter, heb een normaal postuur, scheer mij van navel naar beneden (al jaren). Ik heb en ben afgetrokken en gepijpt, neuken en geneukt worden komt wellicht nog wel. Ik hou ervan als mannen mij naakt zien en daar opgewonden van worden, ik denk dat ik licht exhibitionistisch ben. 

Ruijven is wel een bekende en openbare cruisezones. Daar ben ik mijn eerste keer naar toe geweest. Ik zat toen in de auto mijzelf af te trekken. Dan kwamen mannen langslopen, keken naar binnen en trokken zichzelf af. Soms het raam open en een helpende hand naar binnen om het werk voor mij te doen. Leuk om zo te ontdekken. Volgens mij komen op Ruyven alle typen mannen, ho- bi- he, jong oud allen op zoek naar sex.

Als ik er naartoe ga, zorg ik ervoor dat ik lekker glad ben, draag met het warme weer vaak alleen een jeans zonder boxer. Als ik er ben, ga ik vaak op de bank naast het eerste bosje zitten, en doe mijn gulp open. Het biedt mij de mogelijkheid om mijn pik uit de broek te laten hangen, er een beetje mee te spelen, maar bovenal om mannen op te geilen.

Vaak lees ik een leuk verhaaltje op mijn mobiel, of kijk een filmpje, ook om zelf opgewonden te worden. Beetje rommelen met je pik en opgeilen. Terwijl ik daar zit en voldoende mannen langskomen, wacht ik tot die ‘ene’ voorbijkomt. Geen onderscheid in leeftijd of anderszins, maar op zoek naar die man die een ondeugende blik in de ogen heeft, mij verlekkerd aankijkt en aangeeft zin in mij te hebben. Vaak ga ik dan, als ik zin krijg, een pad in, wacht tot hij volgt en zoek dan een rustig hoekje. Meestal heb ik dan al wel een goede stijve. Zo kom jij dus ook achter mij aan. Mooi figuur, lekkere kop, mooie blauwe ogen maar bovenal die geile blik.

Je komt voor mij staan. Je ene hand zoekt direct mijn kruis, de andere gaat over mijn rug, mijn billen. Je laat je gezicht in mijn nek vallen en geeft mij kleine zoentjes. Ik ril van genot. Ik doe mijn broek open en sta vrijwel direct naakt voor je. Mijn handen zoeken jouw kruis, open je broek en trek je slip omlaag. Een langzaam harder wordende pik veert omhoog. Ik streel je pik en kneed je ballen. Jouw handen om mijn pik en rug. Je trekt mijn shirt omhoog en zoekt met je lippen mijn tepels. Die worden hard en je bijt er zachtjes in. Je trekt mij met rustige halen af terwijl je met je andere hand mijn billen kneedt en langzaam in mijn bilspleet glijdt.

Ik trek je af, geniet van je strakke kont, je ballen en streel je buik. Wij kijken elkaar even aan, dan zak ik door mijn benen en breng mijn mond naar je pik. Ik lik je eikel en langzaam laat ik je pik in mijn mond verdwijnen. Mijn handen pakken nu je billen en met langzame maar lange halen pijp ik je. Jouw handen strelen door mijn haar. Je duwt niet, maar laat weten dat ik door moet gaan. Ik vind het heerlijk om je te proeven en geniet van je opwinding. Als ik merk dat het je teveel gaat worden, sta ik op, want ik ben nog niet klaar voor slikken van zaad, ga achter jou staan, druk mijn pik tegen je billen, mijn buik tegen je rug streel met linkerhand je borst en buik en pak met mijn rechterhand je pik en trek je af tot je met mooie stoten klaarkomt. Je kreunt van genot en terwijl je tevreden naar je pik kijkt, krijg ik een dank en kleed je je weer aan.

Tsja, daar sta je dan, iemand geholpen maar zelf nog niet klaargekomen. Voor mij een mooi moment een bosje verder te gaan op zoek naar andere mannen. Die zijn er snel, eentje die eerder had staan toekijken komt snel achter mij aan. Zal ik je pijpen? Vraagt hij en zonder direct te wachten knielt hij voor mij neer, trekt mijn broek naar beneden en neemt mijn pik in zijn mond. In tegenstelling tot hoe ik mannen pijp, duwt hij zijn mond diep over mijn pik. Nu is die normaalformaat (17 ~18)  maar ik ben onder de indruk van het gevoel en het gemak waarmee ik in zijn keel lijk te stoten. Zijn hand gaat over het stukje tussen ballen en sterretje, wat een lekkere sensatie geeft. Ik duw zijn hoofd en probeer een ritme te geven aan het pijpen. Hij merkt dat er een stuwing aankomt, hij gaat rustiger met zijn mond over mijn eikel terwijl zijn andere hand een rustig aftrekritme aan mijn pik geeft.

Als ik voel dat ik ga klaarkomen, kreun ik hard en daar laat ik een mooie lading in zijn mond stromen. Hij lacht even, slikt een paar keer en wacht, likt en zuigt net zolang totdat de pulsen en de druk is afgenomen. Je laat mij met een schone pik achter en loopt weg. Deze ene keer, in tegenstelling tot wat ik normaal doe namelijk aankleden en weggaan want ben immers mijn zaad kwijt, loop ik verder. Ik ben nog nooit helemaal achterin het gebied geweest. Even door een weiland en daar is dat laatste bos.

Ik loop over het pad en zie een paar mannen staan kijken. Ik ga erbij staan en zie hoe een man lekker geneukt wordt, voor mij de eerste keer om te zien. Hoewel ik net al klaargekomen ben, krijg ik wel die bekende kriebels. Ik geniet van het uitzicht en de mannen lijken zich niet aan ons te storen. Ik zie dat een man naast mij zich aan het aftrekken is. Dat was de reden om niet direct naar de auto terug te gaan, ik pak het van hem over, kijk even in zijn ogen en terwijl zijn gedachten naar het stelletje voor hem gaan, trek ik hem rustig af. Het duurde deze keer ook niet echt lang. Hij neemt het werk over draait zich naar mij toe en komt met een mooie lange stoot klaar. (ok dat zag er geil uit, maar een deel van het zaad komt op mijn broek). Ik kijk verder hoe de twee genieten en klaarkomen. Sommigen blijven hangen, anderen lopen door en voor mij ook een mooi moment richting auto te lopen.

Benieuwd wat mij vandaag te wachten staat als ik weer eens langsga.


 

4383 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.