De bruiloft van een collega.

Geplaatst door: klevesologay230 op 29-10-18

Eindelijk was het dan zover, een collega stapte met zijn bruid in het huwelijksboodje.
Ik was ook uitgenodigd op hun feestje; een mooie zonnige dag in April.
De vrijgezellenavond was al weer twee weken geleden en super gezellig. Ook de mannen uit de familie van de bruid waren er allemaal bij. Van hen kende ik natuurlijk niemand maar toch kon je met elkaar kennis maken die avond. Er werd veel gezongen en gedronken, het was SUPER.

Op de dag van de bruiloft was natuurlijk iedereen weer daar, een groot gezelschap dus.
We stonden in een rij om familie van mijn colega en zijn bruid te feliciteren. En daar stond hij, de broer van de bruid. Tijdens de vrijgezellenavond viel hij mij al op. Mooie bruine ogen, slank, donkerblond, al met al een heerlijke verschijning.
Ik feliciteerde hem natuurlijk met de bruiloft van zijn zus met mijn collega. Vertelde hem dat we elkaar even kort gesproken hebben op die vrijgezellenavond. Hij knikte....

Na de felicitaties gingen wij allemaal aan lange tafels zitten voor de koffie en een stuk van de bruidstaart. Je zat tussen mensen die je niet allemaal kenden maar toch in gesprek kwamen met elkaar.
De band begon te spelen en al gauw werden de drankjes opgenomen door de bediening. En daar zat hij, aan mijn tafel, de broer van de bruid.
Het duurde niet al te lang en hij kwam mijn richting op en we spraken over de gezellige vrijgezellen avond. Al snel zaten we samen een lekker biertje te drinken en genoten van de goede muziek.
Hij werd al snel door zijn zus uitgenodigd met haar ook de dans aan te gaan. Ik volgde hem met mijn ogen hoe hij met de bruid danste; dat deed hij super...

Na de dans kwam hij weer aan tafel en ik complimenteerde hem over zijn danskunst. Hij lachte naar mij en bedankte mij voor het compliment.
We dronken samen weer een biertje en tussendoor een Jägermeister, lekkere hapjes waren er ook in overvloed. Na een poosje moest ik natuurlijk naar de WC,
Het duurde niet lang en hij stond ook in de WC, hij had ook druk op zijn blaas...
Ik merkte al snel dat hij stiekum over het tussenschotje van de pisoir naar mij aan het kijken was. Zonder zich te schamen zei hij mij dat ik een lekkere pik had. Ik werd rood in mijn gezicht en wist niet hoe ik terug reageren moes.
Terug aan tafel fluisterde hij mij dat hij op mannen viel en of ik hem dat kwalijk zou nemen. Ik zei nee dat is okay. Hij zat naast mij en hij begon over mijn bovenbeen te aaien. Ik kreeg het warm daarvan en keek hem recht in zijn stralende ogen aan. Ik geloof dat ik begon te zweten en fluisterde dat ik het lekker vond.
We hebben de hele avond gezellig met elkaar gekletst en gedronken. Na het laatste nummer van de band en de laatste dans van het bruidspaar kregen we nog koffie en broodjes en namen afscheid van het bruidspaar.
Hij vroeg mij of ik nog naar huis ging met de auto na zoveel alcohol. Ik zei nee ik laat mijn auto hier staan en heb een hotelkamer in de buurt en haal mijn auto morgen op.
We namen samen een taxi naar mijn hotel en ik zei hem of we in de hotelbar nog een afzakkertje zullen nemen waarop hij instemde.

Aan de bar van het hotel dronken we samen nog een paar biertjes. Hij zat steeds weer aan mij te aaien en zei mij dat hij bij mij overnachten wilde. Ik, ook met een slok op, zei dat er nog plek vrij was op mijn kamer. Na nog een pilsje gingen we samen naar mijn kamer, We keken elkaar diep in de ogen aan, hij aaide mijn benen en gaf mij een tongkus.
Zijn handen ontsloten mijn broekriem en hij taste over mijn slip. Die werd alsmaar stijver. Die van hem was ook al knal hard. Ik zei hem dat me nog even wilde douchen. Zullen we dat samen doen onder de douche zei hij...
Wij deden onze kleding uit en stonden daar helemaal naakt om samen te gaan douchen. Ik wist, deze nacht gaat lang duren zonder veel slaap!

3769 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.