Nazomerse zaterdag

Ik zit op de stoel naast het bed en kijk hoe je slaapt. Je ene hand boven je hoofd, met de andere houd je je pik vast. Je ademhaling rustig. Ik geniet van je lichaam, de contouren, je mooie kop, je mannelijke borst, je lekkere buikje, het plukje schaamhaar en je lange benen.

Terwijl ik mij rustig aftrek denk ik terug aan hoe de afgelopen uren zijn geweest.

 

Het was een mooie zaterdag. De zon had zich nog steeds laten zien en zorgde voor een aangename ochtend. Een frisse bries ging door de kamer omdat ik de balkondeuren had opengezet. De zon scheen op de laptop, dus terwijl ik een koffie nam draaide ik zodanig dat ik de zon haaks op mij had staan. Lekker maar niet storend.

De ochtend was goed begonnen. Lekker uitgeslapen, gedoucht de nodige aandacht aan mijn lichaam besteed. Glad en kort getrimd, zo heb ik mijn lichaam graag. Ik ben lang, normaal postuur en over het algemeen geen gebrek aan aandacht, zowel van mannen als van vrouwen, dat streelt mijn ego.

Snel naar de bakker voor vers brood, lekkere brunch klaarmaken en de computer opstarten.

 

Het zoeken naar een geschikte vent is altijd moeilijk. Ik begrijp nog steeds niet dat klaarkomen een doel moet zijn. Klaarkomen moet het resultaat zijn van een lange, geile, genietende tijd ernaartoe. De kers op de taart.

Aftrekken om klaar te komen kun je zelf, daar heb je geen vent bij nodig. Het is de terderheid en het genieten van en met elkaar dat maakt dat het klaarkomen het bewijs is van het moment dat je met je partner beleefd.

(ja, je hebt ook van die geile momenten dat je echt gewoon zaad kwijt moet, maar dat zijn de vluggertjes, daar heb ik nu geen zin in).

Als je dus begrijpt dat ik dus geen vluchtige momenten zoek maar een lekker hartstochtelijke middag, dan is 90% van de kandidaten niet geschikt.

 

En dan ben jij ineens online. Je profiel is uitnodigend, wil geen sex. Je triggert mij. Terwijl ik je profieltekst lees, kom ik ereachter dat jij net als ik op zoek bent naar een liefdevolle middag. Wij raken in gesprek en het lijkt te klikken. In tegenstelling tot wat ik normaal doe, geef ik je mijn nummer. Nog voordat ik op Enter heb gedrukt lijkt het al of hij overgaat. Jij bent het. Je stem is zwaar en mannelijk en geeft mij direct een gevoel van rust en ontspanning. Wij hebben het over van alles en nog wat. Ik stel voor om elkaar te ontmoeten, eerst op een terrasje, de zon is zo uitbundig aanwezig, en daarna zien waar wij eindigen.

 

Een kleine anderhalf uur later zie ik je aankomen. Jij wilde graag naar mij komen, en dus zie ik je op mijn favoriete terrasje. De uitbater heeft mij al vaker gezien en weet waarom ik er ben. “zal hij de moeite waard zijn?” vraagt hij terwijl hij mij een cola inschenkt? “Ik hoop het”, antwoord ik. Daar loop je, een mooie man, leuke kop, zelfverzekerde uitstraling.

Wij maken kennis, drinken wat en ik merk dat ik opgewonden word van je. Ik ga naast je zitten en ik merk dat mijn hand wel vaak op jouw been rust. Je glimlacht en lijkt te begrijpen waar ik naartoe wil.

“Wat zou je ervan zeggen”, vraagt hij, “als we eens een lekkere wandeling maken naar jouw huis?”. “Appartement”, verbeter ik. “Ik woon wel mooi en leuk, maar het is geen huis. Het geeft wel alle vrijheid. Ik ben er graag en vind het fijn dat er niet naar binnen gekeken kan worden. Je zult het zo wel zien”.

 

Samen lopen we op. Onze handen vinden elkaar en af en toe laat ik mijn hand over je billen gaan. Je hebt een lieve lach.

“Kom binnen, doe of je thuis bent” zeg ik als we samen binnenlopen. Je doet je sneakers uit, zet ze naast de deur en loopt de kamer in. Je kijkt en knikt goedkeurend. “Precies mijn smaak” zeg je. Je kijkt wat rond, loopt naar de keuken, opent de koelkast pakt de fles witte wijn eruit, zoekt naar glazen, die ik voor je pak en samen lopen we naar de bank. We ploffen neer, proosten en drinken wat. Ik doe de muziek aan. Zonder aanleiding doe je je polo uit en zit je in je broek naast mij.

Ik kan mijn ogen niet van je afhouden en terwijl ik je borst streel en de haartjes die daar zitten, zoek ik met mijn mond de jouwe. We zoenen en terwijl jij mij van mijn shirt ontdoet zoeken onze tongen elkaar om te starten in een lange zwoele zoen.

Mijn handen onderzoeken de rest van je lichaam en ik merk dat onze zoen je niet onberoerd laat. Ik streel je pik door je broek heen en ga verder op reis. Jouw handen hebben mijn hoofd gevonden en je kroelt door mijn haar. Ik laat onze tongen even rusten en zoek je wang, nek en borst. Langzaam zoentje gevend ga ik op zoek naar je tepel. Daar aangekomen begin ik rondjes met mijn tong te maken. Ik merk dat je tepels gevoelig zijn, je kreunt licht en je tepel wordt hard.

 

Ik stel voor naar de slaap kamer te gaan. Wij kleden ons uit. Ik wil altijd even kijken dus ik vraag je even voor mij te gaan staan. Je ziet er heerlijk uit. Je mooie torso, je lange benen, een mooie strakke balzak en een prachtige penis. Fier naar boven staat hij, met een lief klein bochtje naar links. Je voorhuid bedekt je eikel voor de helft.

“Je ziet er goed uit”, zeg ik. “Jij mag er ook zijn” en ik zie hoe zijn ogen van boven naar beneden gaan. Hij voelt daarbij met zijn hand mijn lichaam en volgt de contouren. Een licht tik tegen mijn penis waarna hij glimlacht.

 

We gaan op bed liggen en liggen op de zij naar elkaar toe. “Even niks doen” zegt hij, en met zijn handen gaat hij op reis. Mijn hele lichaam, achter- en voorzijde wordt gestreeld. Zijn hand gaat over mijn billen. Daar wordt iets meer aandacht aan besteed. Niet alleen de rondingen van mijn billen voelt hij, ik merk ook hoe hij langzaam via de bilnaad naar beneden gaat. Mijn ster wordt gestreeld en speels drukt hij er tegenaan. De rillingen gaan van top tot teen en mijn penis schokt even. Met zijn handen gaat hij door. Via de dij naar de lies, mijn ballen streelt hij liefdevol. Dan naar boven, de schacht licht knijpend. Mijn voorhuid trekt hij langzaam naar achter. De druppel voorvocht die zich heeft aangediend smeert hij over mijn eikel. Hij knijpt heel licht en speels en geeft een paar lichte rukjes aan mijn voorhuid. Ik geniet van zijn handen, zijn rust en de wijze waarop hij mij liefheeft.

Ondertussen hebben mijn handen ook zijn lichaam afgetast en langzaam voel ik dat ik zin krijg om hem mij te geven. Ik draai op mijn rug, spreid mijn benen. Hij gaat tussen mijn benen zitten, buigt voorover en zoent eerst mijn mond. Daarna zakt hij af en laat elke deel van mijn lichaam onder zijn mond en tong doorgaan. Een likje over mijn eikel en langs mijn pik. Mijn ballen worden een voor een in zijn mond genomen. Daarna verder. Ik ga iets omhoog en geef hem de ruimte. Zijn tong zoekt mijn ster en die wordt heerlijk gezoend en nat gemaakt. Terwijl zijn mond weer richting mijn borst en mond gaat, voel ik een vinger langs mijn ster gaan. Wisselend drukkend en langzaam naar binnen. Hij weet wat zijn vinger daar kan. Ik voel hoe hij mijn prostaat vindt en langzaam drukkend krijg ik dat gevoel. Klaarkomen zonder dat je je aftrekt. Een euforische ervaring. Hij vingert door en ik merk dat het niet lang meer hoeft te duren. Met kleine straaltjes stroomt het zaad uit mijn pik. Hij heeft het gedaan! Het is hem gelukt mij dat intense gevoel te geven. Het klaarkomen niet als doel maar als resultaat van passie.


“Kom”, fluister ik. Ik doe mijn benen omhoog. Het biedt hem ruimte om bij mij naar binnen te komen. Mijn benen langs zijn nek. Langzaam voel ik de druk komen, ik ontspan en merk hoe nat ik daar gemaakt ben. Hij komt redelijk eenvoudig bij mij naar binnen. Langzaam begint hij mij te neuken. Lange rustige halen, geen haast.

Hij zakt wat door en komt boven mij leunen. Onze monden vinden elkaar terwijl ik voel hoe langzaam het tempo wordt opgevoerd.

Onze samensmelting gaat nog even door. Ik merk aan je ademhaling dat jouw ontlading niet lang meer op zich laat wachten. Je stoten worden harder en door je onderbewustzijn gestuurd op de ontlading. Ik voel hoe je je pik aanspant en met een harde kreun voel ik je klaarkomen. Je zaad vindt een weg naar buiten. Je stoot een paar keer, lijkt even van de wereld, tot je klaar bent. Je trekt je langzaam terug draait je naast mij en zoent me.

Ik voel mij heerlijk. Mijn ster komt tot rust en het sperma wat zich een weg naar buiten zoekt geeft aan dat het ook niet weinig was wat je mij hebt gegeven.

We zoenen nog wat, strelen nog wat en ik merk aan jou dat de rust over je heen valt. “Ga lekker liggen schat” zeg ik en draai je op je rug. Ik kijk naar je en zie hoe je in slaap valt. Ik draai mij om, en zonder je wakker te maken zoek ik de stoel op. Lekker de zon in mijn rug, kijkend naar de man die ik zojuist heb lief gehad. Mijn pik is nog steeds hard, en hij vraagt mij gewoon om lekker te genieten van jou.

Terwijl ik mij rustig aftrek denk ik terug aan hoe de afgelopen uren zijn geweest.


Zal ik een vervolg schrijven? Geef maar een berichtje. En als je mij een richting geeft wat ik moet beschrijven, dan neem ik dat graag mee. Laat maar weten.

2769 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.