Nazomerse zaterdag- het vervolg

De nazomerse zaterdag: Het vervolg.

 

Ik zit op de stoel kijk naar jou terwijl ik mij aftrek. Ik geniet van jou, je lichaam de heerlijke sex maar bovenal hoe je daar lief ligt te slapen.

Ik stop, sta op en kom zachtjes tegen je aanliggen. Jouw warme lichaam tegen mij aanvoelen maakt mij opgewonden. Zo liggen we een tijdje, ik geniet maar merk dat je langzaam wakker wordt. “hoi”, zeg ik en leg mijn hand op je borst. “Ha lieverd” zeg je en kruipt tegen mij aan “ik was even in slaap gevallen”. “ja, dat was mij al opgevallen. Ik heb naar je gekeken en van je genoten”. Onze monden zoeken elkaar op en een lange tongzoen volgt.


Ik stel voor om samen te gaan douchen. Ik heb een appartement dat van wat gemakken is voorzien. De badkamer is ruim opgezet en de douche biedt voldoende ruimte voor ons beiden. Terwijl het water over ons heen stroomt, nemen wij de tijd elkaar in te zepen. Elke lichaamsdeel wordt ingezeept. Jouw penis krijgt een lekkere behandeling van mij en gelukkig laat deze weten het lekker te vinden. Het stijf worden van een penis kan mij enorm opwinden. Van een zachte kleine piemel langzaam groeiend in een hard en stijve penis. 

Ik streel je penis, je ballen. Dan spoel ik mij af stap uit de douche, sla een handdoek om en zeg “blijf nog maar even, ik maak wat te eten klaar”.  Je knikt en laat het water over je heen stromen. Een prachtige aanblik om je zo te zien staan.

“Ik ben blij met je vandaag” zeg ik en loop de badkamer uit.

Ik loop naar de keuken en ga wat eten klaarmaken. Ik had al gezegd blij te zijn met het appartement. Het is ruim, open, licht en bovenal biedt geen inkijk van anderen. Is ook moeilijk, het is het topappartement van een klein complex.

De muziek staat zachtjes aan, de zon is inmiddels verdwenen en langzaam begint het te schemeren.

 

Hoewel ik elk kraakje en piepje van de deuren en vloer ken, heb ik niet gemerkt dat je naar mij toe bent gekomen. Ik schrik van je als je ineens achter mij staat, je handen om mijn middel slaat en mij een zoen op de schouder geeft.

Ik draai mij om en zie je naakt achter mij staan. Je lacht en zoent mij op de mond.

“Neem wat te drinken, ik maak even het eten af. Het is iets makkelijks maar ik heb trek” zeg ik. “Ik ook, maar niet alleen in eten” zeg je schalks en pakt de fles wijn die nog op tafel staat en schenkt 2 wijn in.

 

Ik zet 2 borden op tafel, neem een slok wijn en we genieten van een eenvoudige maaltijd. Na de maaltijd en wat heen en weer geklets gaan we op de bank zitten. Jij zet de muziek uit, doet de tv aan en kijkt wat sport. Ik heb daar niet zoveel zin in. Ik ga op bed liggen en luister naar wat muziek met de koptelefoon op. Mijn gedachten dwalen af naar vanmdidag en ik merk dat ik opgewonden word. Normaal speel ik dan wat met mijn tepels, streel mijn buik, lies en mijn ballen en penis. Ik heb mijn ogen dicht terwijl ik met mijzelf speel. Ik merk weer niet dat je de kamer binnen bent gekomen. Ben ook niet gewend dat er een man in mijn leven is gekomen. “Dat ziet er lekker uit” begin je. Ik schrik wakker uit mijn gedachten. “ik zou graag iets willen proberen als je daar open voor staat”. “wat stel je voor? ” vraag ik.

 

“Zou je mijn handen willen vastbinden en mij daarnaa nemen zoals jij dat graag wilt? Jij hebt mij jouw lichaam gegeven vanmiddag en ik zou je graag het mijne willen aabieden”.

Hoewel ik niet zo van het bondage ben, lijkt het mij wel spannend. Ik bepaal wat er gebeurt, hoe en tot waar.

Ik sta op, pak een paar sokken (ja wat moet je anders als je dit ineens gevraagd wordt. Hoewel er geen mogelijkheid is om je aan het bed vast te binden, lukt het mij om je armen te spreiden en deze aan de rand vast te maken. Het kost wat moeite maar het is gelukt. 

Daar lig je dan, mijn adonis. Je lichaam hunkert naar mij hoop ik. Je penis in ieder geval wel, die staat weer overeind en veert tegen je buik aan. “Je mag je benen niet bewegen, anders dan als ik je erom vraag” zeg ik.

Ik ga naast je zitten en kijk naar je lichaam. Ik begin je haar te strelen. Ik sabbel aan je oorlel en hoor je bemoedigend kleine kreuntjes kirrren. Mijn handen gaan over je gezicht, je wangen en je kleine eendagsbaardje. Ik volg je lippen. Je hebt je ogen dicht en geniet merkbaar van mijn strelen.

Ik spreid je benen een klein beetje en kniel tussen je in. Mijn penis heeft inmiddels een goed formaat aangenomen. Ik trek jouw voorhuid naar beneden en kijk voldaan naar je ontblote eikel. Met mijn handen vervolg ik mijn weg weer. Ik ga langs je nek naar beneden. Ik kroel door je borsthaar, streel je borst en je buik. Ik sla je penis over en masseer je benen van beneden naar je lies. 

 

Aan je kreun te horen geniet je ervan. “Neem mij” vraag je. Nee een smeek hoor ik, “Nog niet” zeg ik, dat kan altijd nog.

 

Waar mijn handen zijn geweest laat ik nu mijn mond en tong het overdoen. Ik lik je gezicht, zoen je, kus je nek, je borst, je buik en je ballen. Je hebt zulke lekkere ballen, ik zoen ze, zuig ze en terwijl ik mijn handen over je borst laat gaan, zak ik met mijn mond over je eikel. Langzaam zuig ik je eikel. Steeds dieper laat ik hem in mijn mond komen.  Ik pijp je en terwijl mijn handen langzaam richting je billen gaan, voel ik hoe je je begint aan te spannen. Je mag nog niet klaarkomen denk ik dus ik stop.

Ik laat je even liggen terwijl ik naar de andere kant van het bed rol. Daar heb ik in mijn nachtkastje een kleine dildo liggen. Normaal gebruik ik die om mijzelf te verwennen als ik zin heb. Hij is schoon, zoals alles. Ik neem mijn plek weer in tussen je benen en gebiedt je om je billen omhoog te doen, Gewillig gehoorzaam je. Ik maak mijn vingers nat en langzaam breng ik die tussen je billen. Terwijl ik je ontvankelijk maak voor mij lik ik aan de dildo, zodat die wat nat wordt. Dan breng ik die langzaam naar je toe en druk deze tegen je aan. Ik merk aan je dat je dit niet gewend bent. Je verstard wat. “Doe je rustig? Ik heb nog weinig ervaring” fluister je. Natuurlijk doe ik rustig. Ik weet dat ontspanning en vertrouwen de basis zijn voor anaal plezier. Ruw en hard  zijn woorden die ik niet ken.

Ik duw langzaam door en merk dat je vertrouwd raakt aan het gevoel. Zonder al teveel te duwen merk ik dat ik de weerstand voorbij ben. De dildo glijdt bij je naar binnen. Langzaam laat ik de dildo heen en weer gaan.Terwijl ik je neuk pak ik je ballen, kneed deze zachtjes. Daarna ga ik omhoog en begin je langzaam af te trekken. Ik trek in het ritme waarmee ik je neuk.

Ik merk aan je dat je geniet. Je kunt weinig anders doen, en dat bevalt mij wel. Ik merk dat ik enorm opgewonden raak om jou zo te zien genieten. Genieten van de dildo en van mijn hand. Langzaam maar zeker merk ik dat je klaar wilt komen. En terwijl ik doorga je anaal te verwennen laat ik mijn mond over je eikel gaan. Ik pijp je en neuk je. Langzame halen, op en neer, op en neer. Mijn andere hand over je borst en tepels. En dan voel ik je aanspannen, je kreunt wat harder en daar kom je. Een flinke ontlading in mijn mond. Het zaad gutst uit je penis in mijn mond. Het tempo van de dildo laat ik afnemen, en lanzaam haal ik hem uit je,. Je stuipt nog een beetje terwijl het laatste beetje zaad uit je penis stroomt.

Ik wacht tot alles eruit is, lik je eikel schoon en slik je zaad door. Dat lekkere gevoel in mijn mond, heerlijk.

 

Ik zie aan je dat je genoten hebt. “wil je nu naar mij kijken?” vraag ik. Je opent je ogen en terwijl je daar ligt, ga ik naast je zitten op mijn knieën. Ik pak mijn penis en begin mijzelf af te trekken. “Kijk je naar mij alsjeblieft? Ik wil graag dat je mij aankijkt als ik klaarkom”. “maak mij eerst los” vraag je. Ik doe wat je zegt. Dan ga ik op mijn rug liggen en jij ligt op je zij. Je kijkt naar mij. Kijkt mij in de ogen, naar mijn lichaam en naar mijn penis. Je laat je handen over mijn lichaam gaan. Veel aanmoediging heb ik niet meer nodig. Ik trek nog een paar keer en dan komt mijn ontlading. Een krachtige gevolgd door wat mindere stoten zijn voor mij genoeg om mijn zaad tegen je aan te laten komen.

 

Voldaan kruipen we weer tegen elkaar aan. Zo blijven we nog even liggen. “Blijf je slapen?”vraag ik. “sorry lieverd, ik moet zo echt weer naar huis” zeg je.

De avond sluiten we af met een gemeenschappelijke douche. Dan kleed je je weer aan, we zoen nog wat en daarna ga je weer. Hopelijk niet voor altijd. Je bent de eerste man waar ik graag mee verder zou willen.

1762 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.