De zondag na de nazomer zaterdag

Al een tijd wordt wordt ik door een paar mannen vastgehouden. Mijn armen strak opzij, mijn benen vastgeboden. Ik lig voorovergebogen over de tafel Ik voel hoe  2 grote handen mijn billen uit elkaar trekken. Het geeft hen zicht op mijn ster, maar geeft hen ruimte om mij te nemen. 2 andere handen grijpen mijn heupen en zonder enige vooraankondiging voel ik iets hards tegen mijn ster aandrukken. Ruw en medogenloos. Ik herken hoe een forse pik zich een weg bij mij naar binnen zoekt. Tijd om bij te komen van de pijn die dat met zich meebrengt krijg ik niet. Mijn ster was nog niet nat, niet open of opgerekt, IK BEN ER NIET KLAAR VOOR,. Schreeuw ik uit. Houd je bek hoor ik en met harde stoten word ik geneukt. Hard, ruw, zo gaat het door. Ik hoor kreunen, gehijg en ruik een indringende zweetgeur. Opwindend is het niet, althans zo voel ik mij nu niet. Ik voel hoe de pik harder wordt en terwijl ik een kreun hoor, voel ik zaad zich een weg in mijn darmen zoeken. De pik trekt zich terug. Maar tijd krijg ik niet, een nieuwe vent dient zich aan en het verhaal lijkt zich te gaan herhalen............
 
“AAHHHHHHHHHH”, ik schrik wakker. Wat was dat nou? Ik heb niks met ruwe porno, niks met anale dwang. Ik zweet. Maar ik heb ook een erectie. Nou ja, het zal wel het gevolg zijn van het feit dat ik een sexuele droom heb gehad.
Ik kijk op de wekker en zie dat het half zes is. Mijn god, wat vroeg. Gisteren heb ik een leuke date gehad. Ik heb enorm genoten van een man die ik via een datingsite had ontmoet. Met hem heb ik heerlijk genoten van en met elkaar. Die herinnering is fijner dan de droom. Waar ben je? Vraag ik mij af.
Half zes, de zon, hoewel de zomer eindigend is, komt al binnen. Ik besluit op te staan. Ik ben graag naakt, ik loop als het even kan bloot of met een handdoek omgeslagen door mijn appartement.
Zondag, een van de weinige dagen zonder verplichtingen, ik hoef niks te doen, ik hoef nergens naartoe.
Ik neem een espresso, bak wat broodjes af en maak mij een ontbijt. Terwijl ik eet, lees ik de krant, geniet van de zon op mijn lichaam. De erectie van zojuist is verdwenen. Ik kijk graag naar piemels, naar de balzak en billen van een man. Word enorm opgewonden van piemels die zich omhoog vechten om een grote erectie te worden. De eikel langzaam ontblotend, de voorhuid strak erachter.
Ik kijk altijd liefkozend naar mijn eigen piemel, zo zacht, weggedoken achter mijn voorhuid, smachtend om weer in volle glorie te mogen komen. Ik streel mezelf en word langzaam hard.
Na het ontbijt sta ik op, ruim af en ga lekker onder de douche. Ik pak mijn spullen en ga aan de slag. Haren weg, spoelen, rest bijwerken. Het lucht op, geeft een fijn en fris gevoel. Tegelijkertijd krijg ik een lekkere erectie, want spelen in de erogene zones is altijd prettig.


Afgedroogd sla ik de handdoek om mijn middel, pak een koffie en kijk verrast op als de deurbel gaat. Ik verwacht geen bezoek, familie heb ik niet echt veel meer (althans, zij hebben weinig interesse).
Het is fucking kwart over zeven, wie?
Ik loop naar de deur en sta verbaasd te kijken als jij er weer staat. “Hoi”, zeg je, “ik zei dat ik naar huis moest gaan gistermiddag, maar ik was bang. Bang dat mijn gevoel het van mij zou overnemen”. 
“Ik geloof niet dat ik je kan volgen”, zeg ik. Ik leg mijn hand op zijn schouder en wijs hem naar binnen. Je ruikt niet echt fris moet ik eerlijk zeggen, en je draagt dezelfde kleren als gisteren, wel een afknapper.
“Gisteravond toen ik bij je wegging, was ik bang voor mijn gevoelens voor jou. Ik wilde niet blijven maar ben ook niet direct naar mijn huis gegaan maar naar een kroeg die ik onderweg tegenkwam. Daar ben ik met een paar mannen in gesprek gekomen. De eerste gaf aan geen interesse in mannen te hebben. Zijn blik was ook wat afstandelijk. Ik had geen goed gevoel bij hem. Hij was ook snel weg gelukkig. Een andere man bleef staan, met hem had ik een leuk gesprek”. 
“ja en?” zeg ik, “wat wil je mij vertellen? Dat je met hem mee bent gegaan en sex hebt gehad? Wij zijn elkaar geloof ik niks verschuldigd dus of ik dat allemaal wil en moet weten?”.
 
“Nee, dat niet, maar ik merkte wel dat ik je aardiger vind dan aardig, ik geloof dat ik verliefd op je ben geworden, daar heb ik het met hem ook over gehad. Wij hebben de hele avond en het grootste deel van de nacht gekletst en ja wij hebben ook sex gehad. Ik ben echter weggegaan en heb gewandeld. En die wandeling eindigt hier. Ik wil je komen vertellen dat ik verliefd op je ben en dat ik, als jij dat wilt ook graag wilt, wil proberen een relatie op te bouwen”.
“ehhhh je overvalt mij wel een beetje, moet ik eerlijk zeggen”. Maar hoewel mijn verstand zich aan het verzetten is en probeert de logica te snappen, laat mijn penis merken dat hem het idee wel aanstaat. Langzaam krijg ik een erectie, die door de handdoek niet echt weg te moffelen valt.
“Maar je mag er wel over nadenken hoor”, vervolg je, “ ik heb nog een fantasie die ik vanmorgen met je uit wil laten komen”. “Je weet dat ik niet echt van de bondage ben, of van plain sex”, zeg ik. “Nee, dat is het ook niet. Ik zou graag een trio met je willen. De man van gisteravond vrijt net als wij, teder, respecvol. Maar hij vroeg mij of hij met ons een keer samen mocht zijn. En omdat ik dacht dat jij dat wel ok zou vinden, heb ik hem aangeboden om, zodra hij wakker zou worden, hier langs te komen”.
“What the fuck doe je nou man? Ongevraagd kom je weer in mijn leven terug, en by the way, neem je ook nog een andere man mee, gewoon om mee te vrijen?”
“Ik geloof je op je woord, maar je penis heeft een andere mening” zegt hij, en trekt de handdoek van mij af. Hij trekt mij naar zich toe en terwijl hij mijn penis tegen zijn buik voelt geeft hij meer die heerlijke zoen weer. Ik word week, mijn ercetie priemt tegen zijn polo en ik wordt enorm geil.
“Het grappige is, is dat hij mij net geappt heeft wakker te zijn”.  Nou lekker dan denk ik. “ok, leuk, ik maak wel ontbijt. Maar even alles op een rij. Ik vind het fijn om met je te zijn, bij je te zijn is nieuw voor mij. Daar wil ik het later op de dag nog wel even met je over hebben. Maar nu ga jij onder de douche, je scheert je, maakt jezelf proper en zorgt dat als hij, hoe heet hij eigenlijk? Er zometeen is. En vertel me snel hoe hij eruitziet en wat hij leuk en lekker vindt?”. Ondertussen doe ik zijn kleding in de wasmachine. Deze kunnen onderwijl even schoon worden.
“ inderdaad wellicht gaat het wat snel, maar de klik met jou is er en is serieus, daar hebben wij het later nog wel over. De man die zo komt is Frank. Hij is ons samen. Jouw lengte en postuur, helemaal gechoren, lekkere kop en mooie penis. Hij lijkt op mij om zijn voorkeuren. Vastbinden en ondergaan. Hij was gister top, maar dat zien we verder wel”. Ok, dacht ik. Dat klinkt leuk. Ik kijk even naar jou, je lichaam en geniet even hoe je met jezelf en het scheermes bezig bent.
 
Dat gaat een bijzondere dag worden. Mijn man is weer terug, en neemt nog een derde mee. Hoewel ik al wel wat heb meegemaakt ondertussen, heb ik nog nooit een trio gedaan. Ben benieuwd.
 
Je bent bloot als je binnenkomt. Fris en fruitig met een mooie erectie onderweg loop je de keuken in. Je trekt mijn handdoek ook weg. “Je zei zelf dat het niet nodig is om gekleed te gaan hier, en mijn kleren heb je in de was gedaan. Wel zo eerlijk en heerlijk vind ik”. Ik moet zeggen dat ik opgewonden word als ik je zo zie staan. Ik zoen je op je mond. “Als je serieus bent, wil ik wel dat deze Frank leuk is voor vandaag, maar niet tussen ons in mag komen. Ik wil dat wij ons opstellen als setje en hij de derde speler is”. Je beaamt het. We zoenen nog wat, je neemt een teug van je koffie en gaat op de stoel zitten. Je benen uit elkaar zodat er vol zicht op je lichaam en pik is. Ik ril en geniet.
Ik maak het eten voor je klaar, we eten wat en kletsen wat. Tot na een korte tijd de bel weer gaat. Nog geen half negen en al meer bezoek dan ik normaal op een hele dag of weekend heb.
Jij loopt naar de deur en laat Frank binnen. Hij geeft je een zoen en zie zijn hand over je billen gaan. Hij doet zijn schoenen uit en komt binnen. “Hoi, ik ben Frank. Leuk kennis met je te maken”. Met uitgestoken hand kom je op mij af. Wij schudden elkaar de hand en zie hoe je ogen zich naar beneden bewegen. Met je hand raak je mijn penis licht aan en neemt plaats op de bank. Jij gaat naast hem zitten. Ik maak koffie en neem plaats op de stoel.
Een ongemakkelijke stilte valt over ons heen. “He, gister heb ik je vriend ontmoet en met hem gepraat”, begint Frank, “hij vertelde honderduit over jou, hoe geweldig je bent en bovenal hoe leuk het met jou is om te vrijen. Daar heb ik eigenlijk ook wel zin in”. Tsja, hoewel de situatie op zijn zachtst gezegd raar is, voel ik mij wel aangetrokken tot het idee. Hij ziet er inderdaad goed uit. Lang, slank, leuk gezicht, grote handen. Langzaam word mijn penis groter. Het blijft niet onopgemerkt. De andere twee bied ik zicht op mij. Ik ga wat wijder zitten en laat mijn hand over mijn buik glijden.
“ja, ik zie dat het er lekker uitziet, maar wij zijn beiden naakt en jij zit nog in je kleding. Daar moet je eigenlijk wat aan doen”. Je begrijpt de hint en binnen no time heb je je broek, boxer en t-shirt uitgedaan. Een mooie penis richt zich omhoog. Je bent besneden, je eikel is mooi rood. Je hebt een cockring om. Hoewel ik daar niet zoveel mee heb, staat het je wonderbaarlijk goed. Ik sta op en ga naast Frank staan. Jij staat ook op en zo staan jullie beiden tegenover mij. Ik geniet even van het uitzicht. Mijn hand gaat naar beide pikken en langzaam trek ik jullie beide af. De ene via de voorhuid, de andere met een natte hand. Ik voel twee handen van jullie over mijn lijf gaan, mijn rug en billen.
 
Ik neem jullie mee naar de slaapkamer. Wij gaan op bed liggen en beginnen een reis van ontdekken. Handen gaan over lijven, door het gezicht, over de billen en langs onze lullen. Een mond verdwijnt naar beneden en een andere naar een borst. Wie wat doet weet ik niet meer, de lichamen zijn hetzelfde, allemaal smachtend, genietend, geil en opwindend. Ik voel hoe een hand naar beneden gaat en mijn ster beroert. Ik stop en ga op mijn buik liggen. Mijn billen ligt omhoog. Twee handen gaan langzaam over mijn billen en trekken ze zacht uit elkaar (mmmm, die droom...... hetzelfde maar toch anders). Terwijl de handen mijn billen openen, voel ik een tong langs mijn ballen omhoog gaan. Langzaam draaiend over mijn ster. Lichtjes duwend. Ik ben bekend met het gevoel en weet mij goed te ontspannen, de tong kan eenvoudig een klein eindje naar binnen. Ik heb geen idee welke hand of tong mij beroerd, noch wat daar gebeurt. Ik geniet met ogen dicht. De handen laten los, de tong verdwijnt. Een hand en vinger ervoor in de plaats. De vinger langzaam naar binnen, een tweede en ik geloof ook een derde volgt. Langzaam wijdt alles zich op en een gelukzalig gevoel overvalt mij. Dan voel ik ineens iets tegen mijn mond aandrukken, ik open hem en voel hoe een gladde eikel mijn mond binnenkomt. Ik pijp een besneden pik, dat is Frank dus. Met mijn hand zoek ik zijn benen, zijn billen en ik pijp Frank langzaam. Het idee dat de vingers van mijn vriendje to be zijn, maakt mij geil. “Neuk mij” fluister ik. De vingers gaan nog even door dan verdwijnen ze. Handen gaan over mijn rug, mijn billen, mijn benen en worden langzaam opzij geduwd. Ondertussen ben ik nog aan het genieten van de penis in mijn mond.
Ik voel hoe je je achter mij positioneert, je komt op mij liggen en je penis glijdt langzaam tussen mijn billen. Ik voel je binnenkomen en geniet van het moment dat je mij langzaam gaat neuken. In hetzelfde tempo pijp ik Frank. Zijn penis is niet groot, maar heeft wel van die mooie aders. Ik laat zijn penis los en trek hem langzaam verder af. Dit had ik geloof ik niet moeten doen, want nogal onverwachts voel ik hoe zijn penis zich aanspant en een paar klodders zaad volgen de weg naar buiten. Ze komen op mijn gezicht en bed. Mmmmmmmm hoor ik in een lichte grom. Ik kijk naar Fank en zie een gelukzalige glimlach op zijn gezicht komen. Genieten van het moment gaat niet want vrijwel tegelijkertijd voel ik hoe jij het tempo opvoert. Dan een kreun, aanspanning en een ontlading van zaad in mijn darm. Ik voel hoe je klaarkomt en doorstoot tot de laatste puls zaad zich een weg gevonden heeft. Je trekt je terug en gaat naast Frank liggen. Ik draai mij op mijn rug. Ik ben nog de enige met een flinke erectie. Ik houd hem omhoog en vraag “Frank, kom hier eens opzitten?”. Frank begrijpt het kruipt over mij heen en laat zijn billen langzaam over mijn penis glijden. Een lichte druk zorgt ervoor dat mijn penis met gemak bij hem naar binnen komt. Jij bepaalt het temp waarin ik je neuk. Mijn handen gaan over je borst en tepels.
Ik zie hoe jij naast mij ligt en kijkt naar het moment. Je draait bij en ik krijg een dikke zoen van je. Frank lacht en gaat langzaam door, op neer, op neer, op neer. Zijn handen over mijn borst. Ik merk dat het mij niet lang zal duren, ik span aan, tong jou en voel hoe ook mijn zaad langzaam pulsend naar buiten komt. Ik vul Frank en geniet.
Ook nadat ik mijn zaad geloosd heb, rol je van mij af, komt tussen ons inliggen en geniet. Wij genieten alledrie.
 
Vervolg? Geef maar een berichtje

2183 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.