Zondag middag

Daar liggen wij dan, moe en voldaan. Ik geniet als ik naar mijn mannen naast mij kijk. Frank snurkt, jij ligt met je ogen dicht.
Mooie lichamen, beetje bezweet. Ik kruip het bed uit. Elf uur. Mooie tijd, ik ga wat lunch maken voor mijn mannen denk ik. Ik neem een snelle douche, loop de keuken in en begin wat te bereiden. Na een klein half uurtje is alles klaar. Tafel gedekt, wat warm en koud staat klaar. Tijd om de mannen te wekken. Ik loop de slaapkamer in. He? Wat gebeurt daar? Ik zie hoe jij Frank aan het neuken bent. Frank op zijn handen en knieën, jij achter hem je handen stevig om zijn heupen. Met krachtige stoten zie ik hoe je hem neukt. “He, wat is dat nou? Ben ik enkel gastheer voor jullie geile spel hier? Waarom word ik hier niet bij betrokken?” Jullie lijken te schikken, “ehh, ja sorry” zeg je ”Ik was wakker en kreeg zin om Frank wat te teasen, van het een kwam het ander en voordat wij er erg in hadden waren we waar we nu zijn”. Ok, denk ik. Ik zie hoe jij Frank neemt, en de penis van Frank zwiert mee in het tempo. Maar ik heb geen zin in Frank nu, ik wil jou.
“ga eens van Frank af”, vraag ik ” Ik wil jou. Ik wacht tot je je teruggetrokken hebt en je op bed ligt. Ik ga op mijn rug liggen en geef aan dat jij op mij moet komen liggen. Je draait je op mij en gaat zo liggen dat ik je kan neuken. “Frank? Wil jij hem lekker klaar pijpen? Nu gaan we hem eens lekker verwennen”. Dat hoefde Frank niet tweemaal gevraagd te worden. Hij ging op zijn knieën en boog zich over jou heen. Zijn mond likte jouw eikel, je schacht en je ballen. Je handen gingen over je lijf heen en je mond nam weer plaats over je penis. Terwijl Frank zo bezig was, drukte ik in een rustig tempo mijn penis in jou. Jouw handen konden slechts mijn zijkant aaien, maar met mijn handen had ik genoeg ruimte om je borst en je tepels te strelen. Ik kneep langzaam in je tepels. Ik had nog niet door wat dat met jou deed. Kleine schokjes leken door je rug te gaan elke keer als ik kneep. Maar met die schojes voelde ik ook hoe je je sterretje aanspande. Dat gevoel is sensationeel fluister ik in je oor.


En voordat ik er erg in heb kom ik in je. Niet zoveel als anders, maar goed het was ook pas een klein uurtje geleden dat ik klaargekomen was. En het is sowieso verrassend hoe snel ik hersteld was en weer een erectie kreeg. Het tempo neemt af en ik voel hoe mijn penis weer tot rust komt. Hij ploept uit je en een klein warm stroompje loopt over mijn buik. Ik krijg wat ik je net gegeven heb. Ik voel hoe je je aanspant en ook jij komt tot een ontlading.
Voor de tweede keer komen we tot rust. Uitrusten is er nu niet bij zeg ik. Wij gaan lekker eten, douchen doen we later wel. Ik vind het geil om jullie zo te zien nadat jullie sex hebben gehad. “Ehhhhh”, hapert Frank, en wijst naar beneden. Oh ja de beste is nog niet gekomen. “Jammer joh”, zeg ik, “maar daaar gaan wij nu niets meer aan doen. Laat hem maar lekker paraat staan als je ons ziet. Na het eten doen we er wel wat mee”.
Even later zitten we lekker te eten, kletsen wat over ons leven, wij vertellen Frank over onze mogelijke startende realatie, en Frank verteld over zijn scharrels en ongebonden leven dat hij leidt. Na het eten stel ik voor om te douchen. Hoewel ruim, gaat het net niet om lekker te douchen met ons drieën, dus stel ik voor dat jij de boel opruimt en Frank en ik even gaan douchen. Gelukkig heb je daar geen moeite mee, al kijk je wel sip. Ik geef je een zoen in de nek, streel je billen en stel je gerust. “Ik wil hem even privé hebben, zoals jij dat vannacht hebt gehad. Daarna gaan wij samen verder”. Je mompelt wat en gaat aan de slag.
Ik neem Frank mee naar de badkamer. We gaan onder de douche. Ik pak wat doucheschuim en sop zijn lijf in. Ik ga op mijn knieën zitten en besteed extra aandacht aan je pik. Omdat het water je eikel wat ruw maakt, open ik mijn mond en neem hem in mij. Je bent pas half hard dus ik heb het genoegen om je stijf te maken. Je gladde buik, je billen, je ballen en penis. Wat zijn ze lekker. Ik laat mijn handen overal over je lijf gaan terwijl ik je probeer zoveel mogelijk in mijn mond te nemen. Gelukkig is hij niet al te groot, dus het lukt mij om je tot aan je buik in mij op te nemen. Ik laat een vinger door je bilspleet gaan. Ik druk langzaam tegen je ster. Kennelijk ben je top want hij voelt erg nauw. Ik pak snel wat sop, smeer dat in je billen en gebruik het moment om langzaam binnen te komen. Het gaat redelijk makkelijk. Terwijl ik je blijf pijpen probeer ik met mijn vinger je gevoelige plek te vinden. Ik weet als geen andere wat voor gevoel dat kan geven. Ja, daar is het. Langzaam masseer ik het bolletje. Ik stop met pijpen. Ik merk dat het gevoel jou ook overkomt. Terwijl ik langzaam wrijf voel ik ineens een puls door je penis gaan en daar komen een paar massieve pulsen zaad naar buiten. Ik houd mijn mond onder je pik en laat het zaad vermengd met het water in mijn mond stromen. Ik masseer nog even door tot ik merk dat het genoeg is. Ik trek mijn vinger terug, ga staan, zoen je en geef je je eigen zaad terug. Je ontvangt het, slikt het door en een lange tongzoen volgt.


We blijven zo even staan, douchen dan af en pakken een handdoek. Pas dan valt het op dat jij daar staat. “Wat was dat een geil gezicht mannen” zeg je. Je penis beaamt dat, die staat in volle kracht naar boven. Wij lopen terug naar de woonkamer. 
“je moest zo maar weer eens gaan Frank” zeg jij. “wij hebben nog het een en ander te bespreken vanmiddag. En dat willen wij zonder jou doen. Bedankt voor een geile ochtend en laten we app contact houden.” Nou, dat is ook een vriendelijke manier om afscheid van ons neukertje te nemen, denk ik. Maar je hebt gelijk, wij hebben nog wat te bespreken met elkaar.
Frank kleedt zich aan. Hij groet ons uitbundig en neemt dankbaar afscheid. Tot een volgende keer wellicht Frank, denk ik als ik hem de deur uit laat.

3447 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.