Zondag finale

Vervolg op nazomerse zaterdag en zondag
Frank was de deur uit. Het door jou voorgesteld triootje was leuk geweest maar ook genoeg. een derde is fijn maar alleen als de andere twee elkaar al goed kennen. En dat doen wij niet, daarom Frank eruit en jij erin.
Terwijl jij wat te drinken ging pakken, verschoon ik snel het bed, althans de lakens. Deze zijn na vandaag wel aan een was toe. Het dekbed hoeft nog niet, het is en warm en deze is niet gebruikt in onze escapades. Loom van de dag ga ik lekker liggen. Ik ben kennelijk in slaap gevallen want ik heb niet gemerkt dat jij naast mij bent komen liggen. Ik kijk even op de wekker en zie dat ik een uurtje weg geweest ben. Ik kijk naar je. Je ligt op je rug, handen naast je. Ik draai op mijn zij en neem de tijd jou goed in mij op te nemen. Je hebt een mooi gezicht, een lieve uitstraling. Een kleine neus, mooie mannelijke lippen. Je nek is stevig, maar dat komt van je workout, want je schouders zijn dat ook, zelfs je borst is wat breder geloof ik. Je stevige lange armen liggen naast je, je handen heb je gesloten. Een klein beetje haar op je borst, mooie tepels, nu klein en onschuldig. Je buik is lekker geschoren. De welvaart heeft vat op je gekregen want je buik is iets voller. Naar beneden kijkend zie ik je penis. Lief hangt hij op je benen. Ook geschoren, daar hou  ik van, al heb ik zelf een klein streepje haar boven mijn penis. Weet eigenlijk niet waarom, heeft alle vormen al gehad, verticaal, horizontaal, niet, vol, getrimd. Dan je benen, stevig, behaard, en uiteindelijk je mooie grote voeten. Verzorgd in ieder geval. Als die verzorgd zijn, weet ik dat een man aandacht aan zijn lichaam geeft.


Ik word opgewonden van je, je bent zo lekker, zo geil. Ik kan het niet laten en langzaam kus ik je op je borst, ik lik je tepel en zie dat deze direct reageert door hard te worden. Met mijn hand ga ik over je buik. Ik laat even los. Ik kijk naar je penis. Hij is mooi, ligt ook bij jou lief verscholen in de voorhuid, al is die wat minder dan bij mij, ik heb daar redelijk wat van. Terwijl ik je buik blijf strelen kijk ik wat het met je doet, of althans je penis. Aan je rustige ademhaling te horen, slaap je nog steeds, of weet je het goed verborgen te houden als je wakker bent. Ik wrijf en streel en kijk hoe langzaam je penis tot leven  lijkt te komen. Hij wordt harder, groter. Zo geil te zien hoe hij zich met bloed vult. Pas als hij bijna volledig hard is, gaat hij op reis, hij voelt wat weerstand op je been. Aan de hardslag zie je de puls die hij maakt. Dan is de weerstand te klein en schiet hij met een lichte schok tot zijn volle ornaat, bijna tot aan je navel. Ik krijg nu de kans om je ballen te voelen.Omhoog langs de schacht en je bevrijd je eikel door de voorhuid naar achter te duwen. Ik kus de top van je eikel, lik hem terwijl ik je ballen masseer. 
Ik ga even door en stop dan. Ga weer iets naar achter en geniet van je volle erectie die mooi omhoog staat. Je ben zo mooi zoals je daar nu ligt. Ik ga iets dichter tegen je aanliggen en laat mijn mond over je eikel gaan. Ik ga je langzaam pijpen. Dat laat je niet onberoerd, je wordt wakker. Met een lichte kreun hoor ik je zeggen:”Wat een lekkere manier om wakker te worden liefje. Ga door en laat me genieten”. Ik zeg niks, maar concentreer mij op jou en je penis. Ik lik je, zuig je ga op en neer. Mijn ene hand masseert je ballen, mijn andere hand gaat over je borst en knijpt zachtjes in je tepel. De schokjes herken ik van gisteren maar nu voel ik die in mijn mond. Mijn hand laat je ballen los en gaat omhoog, je langzaam aftrekkend pijp ik je naar je hoogtepunt. Ik voel je weer hard worden, zie de puls starten van je penis en ik voel je zaad door je penis naar boven komen. Een zachte stroom zaad vloeit in mijn mond. Ik slik het door en blijf nog even doortrekken en zuigen tot je leeg bent en je penis zijn kracht en sterkte begint te verliezen.


“Ik hou van je lieverd”, zeg je,”wil je dat ik jou ook aftrek?”. Ik antwoord dat dat niet nodig is. Hoewel ik geil ben en een lekker gevoel heb, heb ik nog geen zin in een orgasme. Ik blijf het gevoel nog even koesteren.
“Wat vond je van Frank?”vraag je. “Het was een lekkere vent”antwoord ik. En dat was Frank ook. Stevig, mannelijk en toch zacht genoeg om mee en van genieten.
“het grappige is”, vervolg je,” ik zei je vanmorgen dat ik gisteravond wegging bij je, en dat ik eindigde in een cafe waar ik Frank ontmoette en de nacht mee heb doorgebracht. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik Frank niet in het cafe heb ontmoet. Frank is, of was  kan ik beter zeggen, mijn vriend. Ik heb 5 jaar met hem samengewoond. Ik ben gisteravond naar hem toegegaan om te zeggen dat het uit was. Omdat ik het idee heb met jou gelukkig(er) te worden wilde ik hem dit gaan vertellen. De rest klopt wel, we hebben sex gehad en hij heeft geëist dat hij jou mocht ontmoeten om sex mee te hebben. Daarom was hij vandaag hier. En daarom ben ik nu ook nog hier. Ik wil graag bij je zijn en liefst ook blijven”.
 
Mijn mond valt open van verbazing. Een lichte rilling over mijn lijf. Wat hoor ik nou? Je hebt je vriend of ex gewoon meegenomen om gezamenlijk sex te hebben hier? Wat is dit allemaal, waar sta ik in dit verhaal. “mmmm”, begin ik,” ik weet niet wat ik hier nu van moet vinden. Ik heb het gevoel dat je niet helemaal eerlijk tegen mij bent. Ik heb het gevoel ook dat ik hier misbruikt ben. En om eerlijk te zijn, zijn mijn gevoelens voor jou ook ineens weg. Wie ben je eigenlijk? Waarom ben jij met zoveel raadsels en mystiek omhuld? Welke geheimen heb je nog meer voor mij?” Aan de andere kant realiseer ik mij ook dat jij pas gisterochtend in mijn leven kwam. Ik meer aandacht voor je lichaam had en voor de liefde dan voor jou als persoon.
Ik zit even met mijzelf in de knoop. Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. “Zeg even niks tegen mij, ik ga even douchen. Laat me even alsjeblieft” zeg ik terwijl ik opsta. Ik kijk niet naar je als ik langsloop en ga onder de douche staan. Ik geloof dat ik daar wel een kwartier heb gestaan, water over mij heen laten stromen, mijn geachten op een rij zetten en een standpunt innemen. Ik stop met douchen, sta op en sla een handdoek om mij heen. Ik loop de woonkamer in, je bent er niet. Ik roep je, maar hoor je niet. Ik kijk in bed, nee, de andere kamers, nee. De wasmachine is open, je kleding zit er niet meer in. Ik loop naar de kamer en zie je memo op tafel liggen. 
“Sorry lieverd, ik heb je geen kwaad willen doen. Ik had gehoopt dat we er samen wel uit zouden komen. Ik begrijp je verdriet en geloof me dat ik dat ook niet wilde. Ik wilde wel eerlijk zijn over mijn relatie met Frank. En ook dat ik met hem gestopt ben om ons de kans te geven samen te starten. Ik ga nu even naar huis. Ik laat je even met rust. Misschien kunnen we even bellen? Ik wacht op jou”.
 
Nou, dat was het dus, denk ik. Ik pak een fles wijn, een glas en ga op de bank zitten. De rollercoaster van dit weekend gaat aan mij voorbij. Ik overdenk alles, maar 1 ding blijft overheersen en dat ben jij. Ik heb niet veel relaties gehad, zelfs mannen koos ik zorgvuldig uit. Snelle sex is nooit mijn ding geweest. Ik moet tot de conclusie komen dat ik het wel met je wil proberen. Je wind mij op en de gedachte jou om mee heen te hebben maakt dat ik de keus wel weet.
Ik sla de handdoek weg, kijk naar beneden, wrijf wat over mijn voorhuid, mijn penis komt tot leven. Even verdwaal ik in gedachten als ik mij aftrek. Lekker vluchtig even. Ik heb niet lang nodig, na een paar minuten dient mijn zaad zich aan en met een mooie krachtige stoot spuit ik een puls zaad, snel gevolgd door een tweede en derde. Het zaad komt op de bank en het tapijt. Ranzig denk ik en terwijl ik de laatste druppel van mijn penis veeg, gebruik ik de handdoek om de rest snel weg te wrijven.
 Ik sta op, loop naar de spiegel en maak snel een foto van mijzelf. Mijn penis nog half stijf.


Ik wrijf mij schoon en loop terug naar de bank. Ik zoek je nummer, app je de foto en bel je op. Ik moet even wachten, dan hoor ik je. “He lieverd, ik ben zo blij dat je toch besloten hebt mij te bellen”. “wie is dat?” hoor ik een andere stem op de achtergrond zeggen. “sttt” hoor ik je antwoorden.
“Wie is dat? Waar ben je?”vraag ik je. “Ehhhhhh, dat is Frank. Ja luister, ik was in de war, wist niet waar ik naartoe moest, jij leek boos. Toen dacht ik dat Frank de beste plek was om naar terug te gaan.”
Ik hing op. Dit was de druppel. Een leuk weekend en een mooi vooruitzicht voor de toekomst was geworden tot een ordinaire soap. Ik kleed me aan, neem een snelle hap eten en ga de deur uit. De zondag is nog niet teneinde en de zon is er nog. Een terrasje zal me goed doen.
Tot zover. Ik ben even klaar met dit verhaal. Geef me een hint en wellicht komt er dan nog een vervolg.......

1918 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.